- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
Bugün 4 gün gecikme oldu canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bat ne zaman di senin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 4 gün gecikme oldu canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bat ne zaman di senin canım
Canım yapmadım eşim evde olmazsa yarın yapacam inşallahSen test yaptın mı canım bugün
4 gün gecikmeyle gayet güzel bir değer canım sağlıkla ilerler inşallahBugün 4 gün gecikme oldu canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn inşallah çok teşekkür ederim4 gün gecikmeyle gayet güzel bir değer canım sağlıkla ilerler inşallah
Daha önce test yapmışmıydın belirtin varmıydı canımAminn inşallah çok teşekkür ederim
Gününde getiriyor.28.gün amacı zaten adeti düzenlemek ya ondan 28İnşallah canım benim bittikten kaç gün sonra geliyor
Benim adet düzensizliğiyle ilgili bi sıkıntı yok canım sadece olursa tutunmasına yardımcı olsun diye kullanıyorumGününde getiriyor.28.gün amacı zaten adeti düzenlemek ya ondan 28
Gün adet olmuştum hayatımda ilk kez
Ben de rüyamda regl oluyordum ondan sabah yaptım yoksa yapmayacaktım. Negatif çıktı zatenYok
Canım yapmadım eşim evde olmazsa yarın yapacam inşallah
Test yaptım gün gün koyulaştı akıntım kasık ağrım mide bulantısı göğüs hassasiyeti vardı çok şükür sağlıkla ilerleriz inşallahDaha önce test yapmışmıydın belirtin varmıydı canım
Ben de sabah tekrar uyudum rüya gördüm biri soruyordu hamilemisin diye biliyorum ilaç bitmedi test yapmadım dedim dünde bebek emziriyordum rüyamda daha var canım biraz daha bekle çımadı diye üzülme ben yarın şansımı denemek için yapacam erken dahaBen de rüyamda regl oluyordum ondan sabah yaptım yoksa yapmayacaktım. Negatif çıktı zaten
İnşallah canım benim bunlar bnde de var bulantı hariç inşallah bnde hamileyimdir en erken ne zaman yaptınTest yaptım gün gün koyulaştı akıntım kasık ağrım mide bulantısı göğüs hassasiyeti vardı çok şükür sağlıkla ilerleriz inşallah
Evet koyulaşması gerekiyorKızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
En erken buydu canım adete 3 gün vardı hemen gözüktü miniğimİnşallah canım benim bunlar bnde de var bulantı hariç inşallah bnde hamileyimdir en erken ne zaman yaptın
Buda en son yaptığım test yani regl günüİnşallah canım benim bunlar bnde de var bulantı hariç inşallah bnde hamileyimdir en erken ne zaman yaptın
Tebriikler canim saglikla kucagina al Insallah, anne topigimiiz yok bu aydan hamile kalanlarla yapsaak yaEn erken buydu canım adete 3 gün vardı hemen gözüktü miniğim
Ben yarın yapayım diyorum canım çatlamadan spnra 10.Gün çıkmaz mi acabaEn erken buydu canım adete 3 gün vardı hemen gözüktü miniğim