• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar insanın vebalini nasıl verecekler bilmiyorum bende hep aşı olmayın diyen taraftim ben olmadım kardeşime de yaptırmadım o zaman eşimle nişanlıydik ona da olma dedim işten çok sıkıştıriyorlqr dedi dedim bari biontec olma gitti oldu :KK43: şuan sıkıntılar hep biontec de diyorlar bende eşime hacamat yaptırıyorum o şekilde şifa olsun 🤲
Hacamat nasıl bısey canım ve nereye yapıyorlar ? Bana nedense cok korkunc gelıyor kesıyorlarya.

Merhaba genetik test sonucumuzun biri çıkmış ama hiç bir şey anlamıyorum. İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyo. Anlayan varsa aydınlatabilirmi. Karmakarışık geldi bana🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_5364.png
    IMG_5364.png
    336,6 KB · Görüntüleme: 73
kızlar rahim filmi için 5 bin dediler bu fiyat nasıl bir anda bu kadar ücret ödeyemem siz kaça yaptırdınız?
Ben de 1.5 yıldır gebelik düşünüyorum ama maalesef oluşmadı bir yıl olunca çekilmiştim 6 ay önce 2.500 çekilmiştim maliyetler arttı bende bir işe yaramadı tüplerim açıktı umarım sizin hamile kalma şansınızı arttırır

Dok
Doktor mu verdi canım bize herhangi birsey vermedi çok sıkıntılı bir durum değil dedi ama benim içime sinmedi şehir hastahanesinde yaptirdik testi Dr bizim cihazlar eksik gösteriyor dedi
Bizde Medicana da yaptırdık testleri oradaki doktor da sıkıntılı bi durum değil ama vitamin takviyesinde bulunmak işini kolaylaştırır demiş.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba genetik test sonucumuzun biri çıkmış ama hiç bir şey anlamıyorum. İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyo. Anlayan varsa aydınlatabilirmi. Karmakarışık geldi bana🤦🏻‍♀️
Canım sakin ol🙏🙏 doktorunun numarası varsa gonder istersen bende hıc anlamadım malesef..ama sakin ol iyi ol🙏🌸iyidir inşallah

Dünde çok net iki çizgiydi bugün yaptığımdada

Back