- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Çok az kalmış benceaz önce yaptım canım bunuda ovulasyon test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kalmış benceaz önce yaptım canım bunuda ovulasyon test
Hamile olmayamıııÇok az kalmış bence
Beynim az çalışıyo şuan anlayamadımHamile olmayamııı
Hacamat nasıl bısey canım ve nereye yapıyorlar ? Bana nedense cok korkunc gelıyor kesıyorlarya.Bu kadar insanın vebalini nasıl verecekler bilmiyorum bende hep aşı olmayın diyen taraftim ben olmadım kardeşime de yaptırmadım o zaman eşimle nişanlıydik ona da olma dedim işten çok sıkıştıriyorlqr dedi dedim bari biontec olma gitti oldu şuan sıkıntılar hep biontec de diyorlar bende eşime hacamat yaptırıyorum o şekilde şifa olsun
pike canım hatta olmuş say sen piki.bir hafta guzelce degerlendırHamile olmayamııı
1 taşla 2 kuşGrubumuzun ılk ikizleri oluyor kendılerı savascıda ılk ıkız anasıı savascii
Yaaa çok umutlanıyorum ve mutlu oldum tamam kuzum değerlendircempike canım hatta olmuş say sen piki.bir hafta guzelce degerlendır
Ben de 1.5 yıldır gebelik düşünüyorum ama maalesef oluşmadı bir yıl olunca çekilmiştim 6 ay önce 2.500 çekilmiştim maliyetler arttı bende bir işe yaramadı tüplerim açıktı umarım sizin hamile kalma şansınızı arttırırkızlar rahim filmi için 5 bin dediler bu fiyat nasıl bir anda bu kadar ücret ödeyemem siz kaça yaptırdınız?
Bizde Medicana da yaptırdık testleri oradaki doktor da sıkıntılı bi durum değil ama vitamin takviyesinde bulunmak işini kolaylaştırır demiş.Dok
Doktor mu verdi canım bize herhangi birsey vermedi çok sıkıntılı bir durum değil dedi ama benim içime sinmedi şehir hastahanesinde yaptirdik testi Dr bizim cihazlar eksik gösteriyor dedi
Canım sakin ol doktorunun numarası varsa gonder istersen bende hıc anlamadım malesef..ama sakin ol iyi oliyidir inşallahMerhaba genetik test sonucumuzun biri çıkmış ama hiç bir şey anlamıyorum. İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyo. Anlayan varsa aydınlatabilirmi. Karmakarışık geldi bana
Pik olmasına. Ovulasyon değil miydi oHamile olmayamııı
Ovulasyon evettPik olmasına. Ovulasyon değil miydi o
Bence pik olmak üzere sabah yaptıysan şimdi bidaha yap silikleşince çatlamış demektir. Silikleştikten 2 gün sonra ara verebilirsinOvulasyon evett
Yok sabah yapmadım resim attığım zaman yaptımBence pik olmak üzere sabah yaptıysan şimdi bidaha yap silikleşince çatlamış demektir. Silikleştikten 2 gün sonra ara verebilirsin
Devam edin bence çatladığını da görünTestim bitti ama alıp yapmaya devam edeyim mi
Tamam o zaman belli bir süre daha devam edeyim 1 hafta falan dahaDevam edin bence çatladığını da görün