O kadar sürmez bence bir iki güne çatlar genelde pik olduktan 2 gün içinde çatlıyorTamam o zaman belli bir süre daha devam edeyim 1 hafta falan daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar sürmez bence bir iki güne çatlar genelde pik olduktan 2 gün içinde çatlıyorTamam o zaman belli bir süre daha devam edeyim 1 hafta falan daha
Zaten şimdi baktım regli günüme 14 gün kalmışO kadar sürmez bence bir iki güne çatlar genelde pik olduktan 2 gün içinde çatlıyor
Teşekkürler canım yardımcı olduğun içinO kadar sürmez bence bir iki güne çatlar genelde pik olduktan 2 gün içinde çatlıyor
2 gün sonra çatlasa, 5 gün daha ilişki. Aslında 2 günde bir 3 4 gün yapsan yeterliTestim bitti ama alıp yapmaya devam edeyim mi
Tamam kuzum teşekkür ederim2 gün sonra çatlasa, 5 gün daha ilişki. Aslında 2 günde bir 3 4 gün yapsan yeterli
İyiyiz canım asıl sen nasılsın
İyiyiz canım sen nasılsın? Genetik sonuçların çıktı mı?
Canım jelin içeriğine baktım kimyasal hiç bir şey yok. Hatta tam tersi spermin yumurtayı dolleyebilmesi için uygun ortam ph sini hazırlıyor. Otu da içilebilir diye okudum ama korkuyorum içmeye hormonlar zarar verir diye10 günüm var daha Meryem Ana otunu doğuma girmeden önce suya koyarlar onu biliyorum hiç içilebilir birşeyiyle karşılaşmadım desem jeli çok duydum ama öyle kimyasal şeyleri sıkmak istemiyorum rahmime bana tehlikeli geliyor
Ahah bende öyleyim resmen dudaklarım morariyorAma aslında bir derdim daha var yaa ben çok sigara içiyorum ve bırakamıyorum ben onu bıraksamda o beni bırakmıyo yaaaa
Hadi hayırlı olsun canımBende bugün doktora gittim kizlar Bi tane 14mm Bi tane 17 mm yumoslar varmış cumartesi yine çağırdı doktorum
Bu mesajı okuyunca gözlerimin dolması peki rabbim devam etmesini nasip etsin inşallah haftaya Çarşamba gittiğimde dahada netleşir. Hala daha acaba o kese değildide doktor yanlışmı gördü acaba diye şüpheye düşüyorum yaGrubumuzun ılk ikizleri oluyor kendılerı savascıda ılk ıkız anasıı savascii
Canım bunlar tramboli paneli sonucu yani pıhtılaşma varmı yokmu diye bakılan tahliller. Bana göre pıhtılaşma sorunun var çünkü 5 tane genin heterozigot çıkmış yani o gende ya anneden yada babadan gelen bir bozukluk var. Muhtemelen hamileliğini öğrenir öğrenmez iğne kullanman gerekecek ama sakın korkma ben şuanda gebeyim ve her gün iğnemi kendim vuruyorumMerhaba genetik test sonucumuzun biri çıkmış ama hiç bir şey anlamıyorum. İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyo. Anlayan varsa aydınlatabilirmi. Karmakarışık geldi bana
İnşallah canım iyi olmana çok sevindim ben mayıstayım mayısın başı olunca burdan ayrışamadımİyiyim kuzum bayadir giremiyordum buraya merak ettim sizi güzel haberlerinizi alalım ay sonuna. Bende mayısa İnşallah
Kasıklarımda ara ara batmalar başladı sanki bıçak saplantısı gibiBence pik olmak üzere sabah yaptıysan şimdi bidaha yap silikleşince çatlamış demektir. Silikleştikten 2 gün sonra ara verebilirsin