• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beklemedeyim şuan rahim filimi çektirdim adetim 7gun gecikti test yaptım tek çizgi ama doktorum biraz daha beklememiz söyledi geç döllenme oluyormuş Allah izin verirse pazartesi kan alicak utrasyondan bakicak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım nasıl çektirdin acıdı mı ve özelde mi çektirdin yazar mısın birde adetli iken mi çektirdin adettenn kaç gün sonra çektirdin bende araştıryorum bu ay yapalım dedi doktor 5 bin istedi.

canım nasıl çektirdin acıdı mı ve özelde mi çektirdin yazar mısın birde adetli iken mi çektirdin adettenn kaç gün sonra çektirdin bende araştıryorum bu ay yapalım dedi doktor 5 bin istedi.
Adetlıyken olmaz canım bıttıkten sonra 2,3 sonra cekıyorlar gebelde.agrı sızı sıfır hıcbısey yok 15 dkkalık bısey.zaten sedasyon verıyolar hıcbısey anlamıyosun.3 gun antıbıyotık ıcmstm nolur nolmaz dite dr vermstı bu kadar

Ben de yarın sabaha randevu aldım endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları bölümüne. Aç gidicem, eşime de aldım randevu. Sıfırdan ikimizde bakıma giriyoruz :) İnsülin direncim var büyük ihtimalle. Bir kere daha böyle olmuştu ilaç vermişti doktor hem insülin direncim kalmamıştı hem pcos un beklirtilerini azaltmıştı. Baya da zayıflamıştım. İnşallah yine öyle olur.
Emin ol öyle olur tatlım süreci takip edersen hersey yoluna girer ❤️

Çoğu doktor olmadı ki oldum dedi, tanıdıklarımın hiçbirini olmadı hatta hastanede çalışan hemşire tanıdıklarım var olmadılar aşı isteseler işten çıkarsınlar dediler hiçbirini çıkartamadılar hepsi oyun bunların allahtan bizde olmadık da içimiz rahat 😢 biontek aşısı ilerde kalp krizine yok açıyor diye duydum korkutmak istemem 🤧
Bu kadar insanın vebalini nasıl verecekler bilmiyorum bende hep aşı olmayın diyen taraftim ben olmadım kardeşime de yaptırmadım o zaman eşimle nişanlıydik ona da olma dedim işten çok sıkıştıriyorlqr dedi dedim bari biontec olma gitti oldu :( şuan sıkıntılar hep biontec de diyorlar bende eşime hacamat yaptırıyorum o şekilde şifa olsun 🤲

Bu kadar insanın vebalini nasıl verecekler bilmiyorum bende hep aşı olmayın diyen taraftim ben olmadım kardeşime de yaptırmadım o zaman eşimle nişanlıydik ona da olma dedim işten çok sıkıştıriyorlqr dedi dedim bari biontec olma gitti oldu :KK43: şuan sıkıntılar hep biontec de diyorlar bende eşime hacamat yaptırıyorum o şekilde şifa olsun 🤲
Hacamat yaptırmanız çok iyi olmuş inşallah vücudundan atar bir şekilde kardeşinizde hacamat yaptırsa iyi olur, vebal düşünen yok mezar kabul etmeyecek bunları

Kızlar yeşil çay ve kiraz sapı çayı içiyorum ben her gün, acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    169 KB · Görüntüleme: 22
Back