- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
Ben bu testte pembe olmasa da bi gölge görüyorum gibi ya da gözüm kendiliğinden o çizgiyi çekiyorBenımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu testte pembe olmasa da bi gölge görüyorum gibi ya da gözüm kendiliğinden o çizgiyi çekiyorBenımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Gunaydın kuzucumbenım testlerde ne hıkmetse o hep cıkıyoro yuzden onemsızBen bu testte pembe olmasa da bi gölge görüyorum gibi ya da gözüm kendiliğinden o çizgiyi çekiyor
Gözlerının otomatık cekmedıgının kanıtıBen bu testte pembe olmasa da bi gölge görüyorum gibi ya da gözüm kendiliğinden o çizgiyi çekiyor
Günaydın canımGözlerının otomatık cekmedıgının kanıtı
Düzenli adet döngüm evetDüzenli regl olmanıza rağmen mi yumurtladığınız gün değişiyor yoksa düzensiz olduğu için mi o kadar farketti
Geçmiş olsun canım gebe olman ihtimaline karşı çok ilaç içmekten sakın kuzumBen galiba hasta olucam kızlar üstümden ateş çıkıyor çok yüksek olmasada kol altından ateşim 37 dil altından 37.5
Canım ben teste çizgi görüyorum sanaki ya inşallah vardır bence sen yarim tekrarla 9 gün çok erken bence acele etme dediğin gibi 10 13 gün ben çizgi falan görmedim hemde brnbeyazdi inşallah vardır seninBenımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Çok erken kuzum daha . Hiç olumsuz düşünme.Benımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Tatlım gölge var gibi görüyorum bende ama bilemedim yarını bekle bakalım inşallah vardır bu seferGözlerının otomatık cekmedıgının kanıtı
Kuzum bazen çatlamadan sonra 11. günde ilk kez silik çizgi görenler var. Evet yumurta çatlıyor ancak hemen döllenmemiş olabilir. Bekle bakalım.Benımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Canim daha erkenmis. 10 günden sonra çıkıyor testlerde. Erken gebeliklerde guvenmeBenımkıde negatıf melegım.yarın benımde bat gunu elı kulagındadır.çatlamadan sonra 9. Gun benımde bugun
Benimde adet 19 olmam lazımdı ama olmadım bu gun bende test yaptım ben hayalet cizgi göruyorum gibi sanki yardımcı olun lutfenBudabtest kizlar adet 19 gösteriyordu benim 26 28 günde olduğu için bu gün yarın olur dedim ama hamileymişim
Yarın sabah ilk idrar ile tekrar dene bakalım, belki geç döllenmedir. Gördüm ben de ancak bu gölgelere itibar etmiyoruz.Benimde adet 19 olmam lazımdı ama olmadım bu gun bende test yaptım ben hayalet cizgi göruyorum gibi sanki yardımcı olun lutfen
Değerlendirdim, bende klomen tek yumurtada kaldı, femara 2 yumurta çıkardı, bu ay da 4 olur dedi doktorum bakalım yarın ak ve kara belli olacakBelki olgunlaştıgi için ağrı oluyordur ya ama sen değerlendir yine ne olur ne olmaz benimde persembe randevum benxe çok merak ediyorum klomen daha fazla yumurta olgunlaştıriyor diye duymuştum
4 nisan da catlama iğnesi oldum bu gun iğnenin 20 günu yani gec dölenme ola bilir mi acaba diye duşunuyorum cunku kan sonucum negatifYarın sabah ilk idrar ile tekrar dene bakalım, belki geç döllenmedir. Gördüm ben de ancak bu gölgelere itibar etmiyoruz.
Regli olmadiysan olabilir çünkü iğneden en geç 16. Gün regli geliyor , senin gecikmiş, inşallah bebiko vardır4 nisan da catlama iğnesi oldum bu gun iğnenin 20 günu yani gec dölenme ola bilir mi acaba diye duşunuyorum cunku kan sonucum negatif