• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regli olmadiysan olabilir çünkü iğneden en geç 16. Gün regli geliyor , senin gecikmiş, inşallah bebiko vardır ❤️
İnsallah canım ama bende iğnenin 7 gunu 3 gün kanamam oldu doktorum bunun adet olmadığını söyledi cunku adetime daha 10 gun vardı yani o yuzden kafam karışık belkide o adetimdi şimdi adet olmam

Aslında şimdiye çıkması gerekirdi diye biliyorum ama belli olmaz, bele bakalım yine de.
okadar eminin ki olmadığından ama insan işte bir umut diyor rabbim nasip ederse herşey olur diyorum iki kere kan verdim sonuc hep negatif doktor adetini bekle dedi

Canım kan sonucu şaşmıyor genelde olsa çoktan çıkardı diye düşünüyorum . Hayalet çizgilere itimat etmiyorum ben . Umarım kiste dönmemiştir çatlamıştır yumurtan. İnşallah hamilesindir yarın tekrar kan ver sonucunu alıp doktora git canım
Doktor kontrol eti kist yok tertemiz dedi tahlil sonuclarımda temiz ama neden adet olmadım daha iki aydır cok duzenli adet oluyorum belkide iğneden dolayı gec olurum bu ay

imagination forever imagination forever Safransari Safransari Mervenur277 Mervenur277 kızlar dün adet günümdü köyde olduğumuz için netim çekmiyor bakamıyorum hiç gruba. Dün çok ciddi karın ağrısı yaşadım bugün daha az ağrıyor çok şükür 🤲🏻 en son Çarşamba günü kan vermiştim bida vermemiştim. Hesaplamama göre cumartesi günü kese görmemiz gerekir. İnşallah herşey yolundadır

İnsallah canım ama bende iğnenin 7 gunu 3 gün kanamam oldu doktorum bunun adet olmadığını söyledi cunku adetime daha 10 gun vardı yani o yuzden kafam karışık belkide o adetimdi şimdi adet olmam
Allah Allah benimde öyle ara lekelenmem olmuştu kuzum 2 günden fazla sürmüştü. İnşallah bebito geciktiriyordur 🤲🏼

İnşallah bebiştir kesinde bişi diyemiyor insan regl başlangıcı gibi geliyo ama işte benim fatkettiğimde artık batmaşar ağrılar gün gün oluyo ama regl konusunda gelen yoooklk giden yokk leke bile olmadı orda şüpheşendim inşallah bebiştir
İnşllah canım geçti mesela o ağrılarım adetime 1 hafta var şuan sadece akıntım var normalde böyle adete kadar gelmezdi inşallah bebiştir🥰

Benimde adet 19 olmam lazımdı ama olmadım bu gun bende test yaptım ben hayalet cizgi göruyorum gibi sanki 🤷‍♀️ yardımcı olun lutfen
Canım ben gördüm inşallah vardır sen bı tekrarla rabim sana da nasip etsin inşallah ya sen yarın yap adet geçmiş baya canım ya geç dolenme olabilir bak inşallah vardır ♥️🤲

Kızlar selam normalde 3 gün önce regl olmam gerekiyor fakat gelmedi ben daha kimyasal bile yaşamamıştım ne yapmalıyım teste yapmadım bayram ziyaretindeyim şehir dışında hafif batmalar var bir göğüs hassasiyetim var

Gerçekten bende öyleyim dünden beri annem soruyor test yapsana diyor bugün regl olduğumu anneme bile söylerken doldu gözlerim birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var gibi
Bende acaba o ay bu aymi dedim ama leke başladı bugün 4 5 gün sonra bnmde adet başlar hayırlısı artık hakkimzda

imagination forever imagination forever Safransari Safransari Mervenur277 Mervenur277 kızlar dün adet günümdü köyde olduğumuz için netim çekmiyor bakamıyorum hiç gruba. Dün çok ciddi karın ağrısı yaşadım bugün daha az ağrıyor çok şükür 🤲🏻 en son Çarşamba günü kan vermiştim bida vermemiştim. Hesaplamama göre cumartesi günü kese görmemiz gerekir. İnşallah herşey yolundadır
İnşallah kuzucim kiminin hamileliğinde doğuma kadar regl günleri sancilanan oluyormuş inşallah sebebi budur

İnşallah cumartesi kese gorunur 😍
Haber verdiniz mi cevredekilere ?

Demek ki henüz zamanı gelmemiş canım. Çok yakında nasip olacak İnşAllah 🤲🏻 Hayırla sağlıkla gelsinde bekleriz. Bu bayram benim için çok buruk geçti. Herkes çocuğuna bayramlıkları giydirmiş mutlu mutlu bayram kutluyorlar şekerler harçlıklar toplanıyor ben oğlumun mezarında ağlıyorum her an gözlerim dolu dolu. Sabırla sağlıkla nasip olacağı zamanı bekliyorum.bekleyen herkes içinde dua ediyorum.

Back