• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamadan sonraki süreç 14 değil o zmn senin daha kısa. Erken gebelik mi yaptığın
Evet kuzucum bundan emının cunku ultrasonla gecen ay baktırmıstım dr a luteal 10 gun suruyor benım.yok erken gebelıgı ya yarın ya pazartesı ılk ıdrarla yaparım.tabıkı adet olmamıs olursam😊

Ya öyle bir denk geldi ki , bayramdan dolayı eşimin ailesinin yanındayız, herkes torun istiyor ama kimse de bizi salmiyor 😁
Yeğeni bizimle uyumak istiyorum diye geziyor evin içinde 😅
Yaa tüh. Gerçi salı aşılamayı kesin olacaksan çok sorun olmaz bence. Ben de pazarı değerlendirmiştim Perşembe aşılama olmuştum. Hakkında hayırlısı olsun canım

Benim de göğüslerim. Eğer yanlış görmüyorsam göğüs uçlarım büyüdü sanki ya. Bunlar kesin ilaçların etkisi var ya durduk yere umutlandırıyor beni.
Klomen kullandın mı canım ? Benimde göğüs uçlarım büyüdü ve ağrıyor

@savascii kuzucum nasılsın

bebısım yeter 4 tane yaa boyle 8 tane olup hıcbı anlamı olmucana 4 tane kalıtelı olsun yeterlı bıraz ozlesmek ıyıdır.ahaa yaptınmı test🤣🤣ben hıc merak etmedım yapmadım ılk defa bat pazartesı,karnım bacaklarım agrıyor ama acayıp,yanı regl is comıng🐥gez tabii yaa artık kafa dagıtma zamanı,bu gunlerımız bıdaha gelmez
Yani ovulasyon testi yapmadığım için yumurtlamayı bilmiyorum oldu mu olmadımı ya da ne zaman oldu. Dedim evde 1 testim vardı yapim. BEnim normalde Bat 28 Nisan aslında daha 6 gün var. Ancak 3 gündür belim kopuyor resmen kasıklarım regl olmuşum gibi ağrıyor. Geçen ay da yaşamıştım aynısını regl oldum sonra. Herhalde diyorum yine regl olacağım.

Yaa tüh. Gerçi salı aşılamayı kesin olacaksan çok sorun olmaz bence. Ben de pazarı değerlendirmiştim Perşembe aşılama olmuştum. Hakkında hayırlısı olsun canım
Bugün olsaydı,
Pazar,pazartesi, salı olacakta iyi denk gelecekti .
Salı gece 9 gibi olacak aşılama 😑

Adet bitiminden sonra gun asiri yapan var mi aramizda ? Of cok yorucu geliyor canim istemiyor ama yakin bir arkadasim bu sekilde altinci ayda hamile kaldi bebegi dogdu bu ay. Acaba ovulasyon takibi yapmakla hata mi ediyoruz 🙄
Biz o şekilde yapıyorduk ama adete 1 hafta kala bırakıyorduk bu sefer adet olana kadar yapmayı düşünüyorum ve ekstra olarak ovülasyon testi yapıcam 10 aydır sadece 2 kez ovülasyonla takip ettim şidmi tekrar denicem

Back