• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten bende öyleyim dünden beri annem soruyor test yapsana diyor bugün regl olduğumu anneme bile söylerken doldu gözlerim birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var gibi
Bol bol aglarız artık. Ben bebek düşündügümüzü kimseye söylemedim düşük yaptıgım hamileligimise bilmiyorlar iyikide söylememeşim diyorum her ay birde onlara anlat artık benim sıkıntım bana yeter 🚬🚬

Değerlendirdim, bende klomen tek yumurtada kaldı, femara 2 yumurta çıkardı, bu ay da 4 olur dedi doktorum bakalım yarın ak ve kara belli olacak 🤗
Hadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benim 💕💕 bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorum 😔

Bol bol aglarız artık. Ben bebek düşündügümüzü kimseye söylemedim düşük yaptıgım hamileligimise bilmiyorlar iyikide söylememeşim diyorum her ay birde onlara anlat artık benim sıkıntım bana yeter 🚬🚬
Aynen öyle kuzum bizimkiler bana sürekli soruyorlar

4 nisan da catlama iğnesi oldum bu gun iğnenin 20 günu yani gec dölenme ola bilir mi acaba diye duşunuyorum cunku kan sonucum negatif
Canım kan sonucu şaşmıyor genelde olsa çoktan çıkardı diye düşünüyorum . Hayalet çizgilere itimat etmiyorum ben . Umarım kiste dönmemiştir çatlamıştır yumurtan. İnşallah hamilesindir yarın tekrar kan ver sonucunu alıp doktora git canım

Kızlar, bu yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan bir akinti mıydı, benim bugün geldi ,çatlama olmuş mudur ?
Evet canım o akıntı ama bazen çatlamadsn bir kaç gün önce de akıntı gelebiliyor doktorum öyle dedi benim öyle olmuştu. Öncesinde ful aktı iğnenin 36. Saatinde hiç akmadı çatlamadı diye düşündüm alıntı olmayınca ama çatlamıştı hoca öncesinde gördün mü dedi evet dedim öncesşnde akıttığın için o gün olmamış dedi

Hadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benim 💕💕 bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorum 😔
Aynıyız canım seninle ben de 4 Mayıs'a randevu aldım hsg için gidip konuşacak doktorla eşime de randevu aldım spermiyogram testi için

İnşallah olur kuzum , rahim filminden sonra şans yükseliyor diyorlar inşallah bu ay bizim ayımız olacak inanıyorum ben ❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Evet canım o akıntı ama bazen çatlamadsn bir kaç gün önce de akıntı gelebiliyor doktorum öyle dedi benim öyle olmuştu. Öncesinde ful aktı iğnenin 36. Saatinde hiç akmadı çatlamadı diye düşündüm alıntı olmayınca ama çatlamıştı hoca öncesinde gördün mü dedi evet dedim öncesşnde akıttığın için o gün olmamış dedi
Çok hissedilir gelince merak ettim daha önce çok fark edemiyordum, catlatma iğnesi vurulacagim yarın sabah yumoslar hazırsa, salı da aşılama inşallah 🌼 sonrasında 3 gün eşim yok ama inşallah güzel sonuçlar alirim 🌼

Back