- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmeni istemezdim ama hoşgeldin kuzum yanıma bende dün oldum malesef
Gel aglaya aglaya gidelim buralardan
Yaa üzgünüm kuzum hoş buldum yol arkadaşım valla bu sefer oldu diyor insan her seferindeGelmeni istemezdim ama hoşgeldin kuzum yanıma bende dün oldum malesef
Gidelim bebeğimGel aglaya aglaya gidelim buralardan
Aslında şimdiye çıkması gerekirdi diye biliyorum ama belli olmaz, bele bakalım yine de.4 nisan da catlama iğnesi oldum bu gun iğnenin 20 günu yani gec dölenme ola bilir mi acaba diye duşunuyorum cunku kan sonucum negatif
Ben çok yıprandım canım inan gözlerim dolu dolu yazıyorumYaa üzgünüm kuzum hoş buldum yol arkadaşım valla bu sefer oldu diyor insan her seferinde
Evet şeffaf uzayan, yumurta akı kıvamında akıntı.Kızlar, bu yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan bir akinti mıydı, benim bugün geldi ,çatlama olmuş mudur ?
Gerçekten bende öyleyim dünden beri annem soruyor test yapsana diyor bugün regl olduğumu anneme bile söylerken doldu gözlerim birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var gibiBen çok yıprandım canım inan gözlerim dolu dolu yazıyorum
Bol bol aglarız artık. Ben bebek düşündügümüzü kimseye söylemedim düşük yaptıgım hamileligimise bilmiyorlar iyikide söylememeşim diyorum her ay birde onlara anlat artık benim sıkıntım bana yeterGerçekten bende öyleyim dünden beri annem soruyor test yapsana diyor bugün regl olduğumu anneme bile söylerken doldu gözlerim birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var gibi
Hiç ilaç almadım canım yattım uyudumGeçmiş olsun canım gebe olman ihtimaline karşı çok ilaç içmekten sakın kuzum
Hadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benim bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorumDeğerlendirdim, bende klomen tek yumurtada kaldı, femara 2 yumurta çıkardı, bu ay da 4 olur dedi doktorum bakalım yarın ak ve kara belli olacak
Aynen öyle kuzum bizimkiler bana sürekli soruyorlarBol bol aglarız artık. Ben bebek düşündügümüzü kimseye söylemedim düşük yaptıgım hamileligimise bilmiyorlar iyikide söylememeşim diyorum her ay birde onlara anlat artık benim sıkıntım bana yeter
Canım kan sonucu şaşmıyor genelde olsa çoktan çıkardı diye düşünüyorum . Hayalet çizgilere itimat etmiyorum ben . Umarım kiste dönmemiştir çatlamıştır yumurtan. İnşallah hamilesindir yarın tekrar kan ver sonucunu alıp doktora git canım4 nisan da catlama iğnesi oldum bu gun iğnenin 20 günu yani gec dölenme ola bilir mi acaba diye duşunuyorum cunku kan sonucum negatif
Evet canım o akıntı ama bazen çatlamadsn bir kaç gün önce de akıntı gelebiliyor doktorum öyle dedi benim öyle olmuştu. Öncesinde ful aktı iğnenin 36. Saatinde hiç akmadı çatlamadı diye düşündüm alıntı olmayınca ama çatlamıştı hoca öncesinde gördün mü dedi evet dedim öncesşnde akıttığın için o gün olmamış dediKızlar, bu yumurtlama akıntısı şeffaf uzayan bir akinti mıydı, benim bugün geldi ,çatlama olmuş mudur ?
Aynıyız canım seninle ben de 4 Mayıs'a randevu aldım hsg için gidip konuşacak doktorla eşime de randevu aldım spermiyogram testi içinHadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benim bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorum
O zaman yarına hazır demekki çok sevindim bunaEvet şeffaf uzayan, yumurta akı kıvamında akıntı.
Bu akıntı geldikten sonraki 4-5 gün içerisinde çatlayacak demek.
İnşallah olur kuzum , rahim filminden sonra şans yükseliyor diyorlar inşallah bu ay bizim ayımız olacak inanıyorum benHadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benim bu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorum
Çok hissedilir gelince merak ettim daha önce çok fark edemiyordum, catlatma iğnesi vurulacagim yarın sabah yumoslar hazırsa, salı da aşılama inşallah sonrasında 3 gün eşim yok ama inşallah güzel sonuçlar alirimEvet canım o akıntı ama bazen çatlamadsn bir kaç gün önce de akıntı gelebiliyor doktorum öyle dedi benim öyle olmuştu. Öncesinde ful aktı iğnenin 36. Saatinde hiç akmadı çatlamadı diye düşündüm alıntı olmayınca ama çatlamıştı hoca öncesinde gördün mü dedi evet dedim öncesşnde akıttığın için o gün olmamış dedi