• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çook teşekkür ederim yazdıklarınız ilaç gibi geldi:) bu saydıklarınızın hepsini kullanıyorum 2 aydır ben de. hayıt tohumlu karışım hariç ama clife macun kullanıyorum inşallah ben de güzel haberler alabilirim. ama eşimin test sonucunda morfoloji 2 çıktı. inşallah biz de evlat duygusunu hissedebiliriz :)
İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz henüz eşim için henüz test yaptırmamıştık ama bahsettiğim doktorun takviyeleri eş içinde var, biz eşimle birlikte kullandık. Dr mfk isterseniz onu da araştırabilirsiniz sizde.
Ben o süreçte o kadar çok araştırdımki bana iyi gelen şeyleri yazmak istedim inşallah başkalarına, sizede faydası dokunur. 🤲🏻😇

savascii savascii kuzum senin catlamadan kan gün sonra en silik haliyle idrara yansıdı
Kuzum ben söylersem hepiniz şok olursunuz😂 bende iğne etkisi olduğu için bebek rahme düşmeden keşfetmiş olabilirim😂 ff e göre 8. Günü yakaladım bebitoyu🤷 ayın 7 sinde sabah çatlatma iğnesini oldum. Ayın 8 inde akşam 21.30 da yumurta çatladı ayın 16 sındada ben bebitoyu keşfettim🥳😅

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-18-18-15-29-995_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2023-04-18-18-15-29-995_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum ben söylersem hepiniz şok olursunuz😂 bende iğne etkisi olduğu için bebek rahme düşmeden keşfetmiş olabilirim😂 ff e göre 8. Günü yakaladım bebitoyu🤷 ayın 7 sinde sabah çatlatma iğnesini oldum. Ayın 8 inde akşam 21.30 da yumurta çatladı ayın 16 sındada ben bebitoyu keşfettim🥳😅
İnanırım kuzum 6. Günü yakalayan var 😂😍adete 9 gün kala öğrenenler gördüm sağlıkla büyüsün canımmm. 😘

Kızlar benım lekeler gelmeye basladı 2. Takıbe hemen baslayacagım benım gıbı 2. Takıbı yaptıran varmıydı aranızda ara vermeden devam etmek daha ıyı sonuc mu verır acaba yumurtlama acısından
Bana doktorum öyle dedi üst üste devam etmek , yarıda bırakmamak önemli dedi. 25 inde aşılama olacak 26 sinda eşim 3 gün olmamasına rağmen. Tedaviyi yarıda kesmeyelim dedi.

İnanırım kuzum 6. Günü yakalayan var 😂😍adete 9 gün kala öğrenenler gördüm sağlıkla büyüsün canımmm. 😘
Kız onlar daha döllenme aşamasında keşif yapmış o zaman😂😂 bende âdete 7 gün kala öğrenmiş oldum az daha zorlasam belki rekoru tazelerdim 😂

Programi bende şimdi indirdim reglinin 5. Gününde itibaren yazmaya v
Başlasam olur mu acaba ?
Hiç ateş takibi yapmadım ama denemek istiyorum

Kızlar adete 7 gün var test yaptım kocaman bir negatif sanırım bu ay olmadı ki belirtide hissetmiştim qma hayal oldu😟

Bana doktorum öyle dedi üst üste devam etmek , yarıda bırakmamak önemli dedi. 25 inde aşılama olacak 26 sinda eşim 3 gün olmamasına rağmen. Tedaviyi yarıda kesmeyelim dedi.
Bakalım canım bende oyle yapacagım hemen yarın baslamak ıstıyorum elımde famerads var zaten

Back