- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
- 18
Ben de merak ediyorum yarınkini benim 36.0 çıktı bugünBende ilk defa uyandığımda ölçtüm dil altından 36.6 çıktı bakalım yarın kaç çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum yarınkini benim 36.0 çıktı bugünBende ilk defa uyandığımda ölçtüm dil altından 36.6 çıktı bakalım yarın kaç çıkacak
teşeklür ederim canım. Tutmazsa ne yapim ben daha demi yaniİlişki rekoru kırmışsın canım helal olsun
İnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz henüz eşim için henüz test yaptırmamıştık ama bahsettiğim doktorun takviyeleri eş içinde var, biz eşimle birlikte kullandık. Dr mfk isterseniz onu da araştırabilirsiniz sizde.çook teşekkür ederim yazdıklarınız ilaç gibi geldi:) bu saydıklarınızın hepsini kullanıyorum 2 aydır ben de. hayıt tohumlu karışım hariç ama clife macun kullanıyorum inşallah ben de güzel haberler alabilirim. ama eşimin test sonucunda morfoloji 2 çıktı. inşallah biz de evlat duygusunu hissedebiliriz :)
Kuzum ben söylersem hepiniz şok olursunuz bende iğne etkisi olduğu için bebek rahme düşmeden keşfetmiş olabilirim ff e göre 8. Günü yakaladım bebitoyu ayın 7 sinde sabah çatlatma iğnesini oldum. Ayın 8 inde akşam 21.30 da yumurta çatladı ayın 16 sındada ben bebitoyu keşfettimsavascii kuzum senin catlamadan kan gün sonra en silik haliyle idrara yansıdı
İnanırım kuzum 6. Günü yakalayan var adete 9 gün kala öğrenenler gördüm sağlıkla büyüsün canımmm.Kuzum ben söylersem hepiniz şok olursunuz bende iğne etkisi olduğu için bebek rahme düşmeden keşfetmiş olabilirim ff e göre 8. Günü yakaladım bebitoyu ayın 7 sinde sabah çatlatma iğnesini oldum. Ayın 8 inde akşam 21.30 da yumurta çatladı ayın 16 sındada ben bebitoyu keşfettim
Bana doktorum öyle dedi üst üste devam etmek , yarıda bırakmamak önemli dedi. 25 inde aşılama olacak 26 sinda eşim 3 gün olmamasına rağmen. Tedaviyi yarıda kesmeyelim dedi.Kızlar benım lekeler gelmeye basladı 2. Takıbe hemen baslayacagım benım gıbı 2. Takıbı yaptıran varmıydı aranızda ara vermeden devam etmek daha ıyı sonuc mu verır acaba yumurtlama acısından
Kız onlar daha döllenme aşamasında keşif yapmış o zaman bende âdete 7 gün kala öğrenmiş oldum az daha zorlasam belki rekoru tazelerdimİnanırım kuzum 6. Günü yakalayan var adete 9 gün kala öğrenenler gördüm sağlıkla büyüsün canımmm.
Programi bende şimdi indirdim reglinin 5. Gününde itibaren yazmaya vKuzum ben söylersem hepiniz şok olursunuz bende iğne etkisi olduğu için bebek rahme düşmeden keşfetmiş olabilirim ff e göre 8. Günü yakaladım bebitoyu ayın 7 sinde sabah çatlatma iğnesini oldum. Ayın 8 inde akşam 21.30 da yumurta çatladı ayın 16 sındada ben bebitoyu keşfettim
Oluyor canım yumurtlama olunca ff programı çizgiyi çekiyorProgrami bende şimdi indirdim reglinin 5. Gününde itibaren yazmaya v
Başlasam olur mu acaba ?
Hiç ateş takibi yapmadım ama denemek istiyorum
Bende bugün gittim, 4 yumurta gözüküyor, geçen ayki işleme devam, sadece iğne sonrası aşılama olacakBende yarın hayırlısıyla doktora gidicem 3. Günüm tekrar başlıcaz inşallah
Harika başlayayım o zaman, hem doktor kontrollü gideceğim, kafam daha net olur.Oluyor canım yumurtlama olunca ff programı çizgiyi çekiyor
Kesinlikle yapardın bebegimKız onlar daha döllenme aşamasında keşif yapmış o zaman bende âdete 7 gün kala öğrenmiş oldum az daha zorlasam belki rekoru tazelerdim
Erken daha neden hemen umutsuzlaniyon kız hiç yakışmıyor bizeKızlar adete 7 gün var test yaptım kocaman bir negatif sanırım bu ay olmadı ki belirtide hissetmiştim qma hayal oldu
Bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiskoHep duamdasınız canım
Kan verdim kuzum beta 20 çıktı dün yarın tekrar kan vericem yükselişi görürsek artık net hamileyim diyeceğim. Evde yaptığım gebelik testlerim koyulaşıyor ama alttaki sabah üstteki düne ait
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alasın bebiskoyuSagol canim benim rabbim sizlere de nasip etsin olacak olursa her turlu oluyor hamileliğin zor kalındığı pozisyonla kaldım rabbim ol derse oluyor insallah sizlerinde hamile haberlerini aliriz en kısa zamanda
Benim çevremde rekor beta 50 idi.Kız onlar daha döllenme aşamasında keşif yapmış o zaman bende âdete 7 gün kala öğrenmiş oldum az daha zorlasam belki rekoru tazelerdim
Bakalım canım bende oyle yapacagım hemen yarın baslamak ıstıyorum elımde famerads var zatenBana doktorum öyle dedi üst üste devam etmek , yarıda bırakmamak önemli dedi. 25 inde aşılama olacak 26 sinda eşim 3 gün olmamasına rağmen. Tedaviyi yarıda kesmeyelim dedi.
Canım sen ın gecen aydan mı devam efıyor yumurtlaman yenı adet olmamişmıydın yada ilacın etkısı oldugu ıcın dahamı hızlanıyor buyume surecıBende bugün gittim, 4 yumurta gözüküyor, geçen ayki işleme devam, sadece iğne sonrası aşılama olacak
Aşılama ile mi tuttu kuzum ?Tesekkur ederim canım klomen hiç kullanmadım ilk ilacım ilk aşılamam femarayla başladılar