• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde tek taraflı iki çikolata kistim var. İkiside 2 şer cm. Gittiğim bir doktor rahmimin ve yumurtalıklarımın etkilendiğini tüp bebek ile ancak hamile kalabileceğimi söyledi. Tüm beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli gıdaların hepsini bıraktım. Kuruyemiş, kuru meyve her gün bolca yedim. Şekeri, kahveyi, çayı zararlı olabilecek herşeyi çıkardım hayatımdan. Bende çocukluğumdan beri çinko eksikliği vardı. Önce prowoman, d vitamini, b vitamini, çinko, folik asit ve balık yağı kullanmaya başladım. 4 ay düzenli kullandım sonrasında bir doktorun takviyelerine başladım. Aynı ay hayıt tohumlu bir karışım yedim. O ayda hamile kaldım.
Diyeceğim o ki bana hiç bir doktor acaba senin çinkon mu eksik ya da eksik bir vitaminin var mı bir bakalım diye bişey söylemedi. Ve ben bu süreçte inanılmaz üzüldüm.
Umarım azda olsa faydam dokunur size, sevgilerle 🥰
çook teşekkür ederim yazdıklarınız ilaç gibi geldi:) bu saydıklarınızın hepsini kullanıyorum 2 aydır ben de. hayıt tohumlu karışım hariç ama clife macun kullanıyorum inşallah ben de güzel haberler alabilirim. ama eşimin test sonucunda morfoloji 2 çıktı. inşallah biz de evlat duygusunu hissedebiliriz :)

kızlar selam neler yapıyorsunuz ? benim artık bu ay da olmazsa 1 yıl tamamlanıyor rahim filmi çektireceğim sanırım artık bilgisi olan yazabilir mi?
Ben çektirdim anestezisiz 2 dklık yoğun bir adet ağrısı gibi ağrı oluyor kasıklarda hemen geçiyor isterseniz anestezili de çekiyorlar

kizlar bende dun beta hcg 68 cikmisdi amma test ediyorum o kadarda koyu degil fitil kullaniyorum ondan ola bilirmi 14cu gunu yapdim koyu idi, ondan iki uc saat sonra yapdim o daha acik idi, dun yapdim 14cu gundekinden koyuydu hugun yapdim dunkunden acik hep binkoyu bir acik oluyor korkuyorum kimyasal filan diye
Testleri hangi aralıklarla yapıyorsun?

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler
Bence bugünü de değerlendirin. Çatladıktan sonraki 3 günü değerlendirmeyi öneriyorlar

Yok canim ben sadece 2 günde 1 3 günde 1 folik asit aldim ama bu ay diyet yapıyordum saglikli beslendim faydası var mı bilmiyorum bi de yumurtlama haftası 2 günde 1 ilişki oldu ama hamilelik oranı yüksek olan günler her gun oldu ama üstteydim tabi eşim çok istemediği için 🙄
Duyunca ne dedi tatlım ❤️

fnd_50 fnd_50 canım yanlış hatırlamıyorsam hem ateş hem ovulasyon takibi yaptığın zamanlar vardı. Pik olduğunda mı ateş düşüyor yoksa geri silikleştiği zaman mı?

Benim de aynı şekilde 17 nisan pik gördüm değerlendirdim.Bu akşam üstü de test yapcm.Hala pik olabilir geçen ay üst üste 2 gün pik olup sonra silinmeye başlamıştı.Ben geçen ay pim günleri, öncesi 1 günü ve silikleşmeye başladığı günü değerlnedirmiştim ama hamilelik olmadı.Bilmiyorum silikleşmeye başladıktan sonra ki günleri de mi değerlendirmek gerekiyor acaba ama bayram girdiği için o çok mümkün olmayacak gibi
Aynen öyle ben de ilk kez böyle pik gördüm kendimde daha önce yaptıklarımda bunu görmemiştim hep tam eşitlenmeden benim pikim bu galiba deyip bıraktım bu ay herkeste gördüğüm gibi oldu yükselme. Silik olduğu günde önemli diyolar

Back