Evet bi Gün bende gördüm meleğimizdende inşallah güzel haber gelecekKız senin ateş ne güzel yükselmiş öyle @melegim can
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi Gün bende gördüm meleğimizdende inşallah güzel haber gelecekKız senin ateş ne güzel yükselmiş öyle @melegim can
Evet canım, ilk kez pozitifi gordum daha once hic gebelik olusmamisti ilk asilamayla tuttu umutsuz olma senin de tutar insallah betam daha 20 oldugu icin ve leke oldugu icin endiseleniyorum sadece testlerim bi tık koyulasıyor ama cok bariz bir koyuluk goremiyorum saglıkla ilerler umarımAşılama ile mi tuttu kuzum ?
Bu ay bana da aşılama yapacaklar ama nedense bir korku var bende
Adetin 5. Günü başlayacağım femara ya . Var olana devam edeceğiz.Bakalım canım bende oyle yapacagım hemen yarın baslamak ıstıyorum elımde famerads var zaten
Canım sen ovulasyonun kaçıncı günü verdinnEvet canım, ilk kez pozitifi gordum daha once hic gebelik olusmamisti ilk asilamayla tuttu umutsuz olma senin de tutar insallah betam daha 20 oldugu icin ve leke oldugu icin endiseleniyorum sadece testlerim bi tık koyulasıyor ama cok bariz bir koyuluk goremiyorum saglıkla ilerler umarım
İnşallah inşallah strese girmek yok hersey çok güzel olacakEvet canım, ilk kez pozitifi gordum daha once hic gebelik olusmamisti ilk asilamayla tuttu umutsuz olma senin de tutar insallah betam daha 20 oldugu icin ve leke oldugu icin endiseleniyorum sadece testlerim bi tık koyulasıyor ama cok bariz bir koyuluk goremiyorum saglıkla ilerler umarım
4 Nisan aksam ovitrelle yapıldı, 6'sı sabah aşılama oldu. 15 ve 16'sında evde testlerde silik çizgi çıktı 17'si dün yani kan verdim 20 ile öğrendim yarın tekrar kan vereceğimCanım sen ovulasyonun kaçıncı günü verdinn
Regli oldum kuzum bugün 4. Gün.Canım sen ın gecen aydan mı devam efıyor yumurtlaman yenı adet olmamişmıydın yada ilacın etkısı oldugu ıcın dahamı hızlanıyor buyume surecı
Aşılama gününün ertesi günden itibaren 1dolu 1boş değerlendirin 10 günü dedi ama biz hiç değerlendirmedik tuttuysa bir şey olur korkusuylaİnşallah inşallah strese girmek yok hersey çok güzel olacak
Benim endişem aşılamadan sonraki 3 gün eşim yok. Bu süreçte ilişki olamayacak tedaviyi olumsuz etkiler mi ?
Asilamadan sonra siz nasıl değerlendirdiniz??
O zaman önemli olan aşılama oldugu anAşılama gününün ertesi günden itibaren 1dolu 1boş değerlendirin 10 günü dedi ama biz hiç değerlendirmedik tuttuysa bir şey olur korkusuyla
Aynen öyle zaten sperm yıkama yapıldığı için o gelenler de içerde bikaç gün yaşar diye düşündüm o yüzden eşinin olmaması canını sıkmasın aşılama günü daha önemliO zaman önemli olan aşılama oldugu an
Evet şimdi eşim için de takviye araştırıyorum dr mfk ye bakayım cok duyuyorum onu. İnşallah şifa olsun bize deİnşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz henüz eşim için henüz test yaptırmamıştık ama bahsettiğim doktorun takviyeleri eş içinde var, biz eşimle birlikte kullandık. Dr mfk isterseniz onu da araştırabilirsiniz sizde.
Ben o süreçte o kadar çok araştırdımki bana iyi gelen şeyleri yazmak istedim inşallah başkalarına, sizede faydası dokunur.
O zaman 19.92 olarak revize edeyimBenim çevremde rekor beta 50 idi.
Ebe olduğu ocin her gün hastanede test veriyordu, artık rekor sende beta 20 ile
Çok teşekkür ederim canmmCanım laboquik tavsiye ederim ovulasyon ve gebelik testi karışık olan baya uyguna geliyor
dun aksamustu yapmisdim bugun sabah yapdim, 14cu gunude ogleden sonra , sonra ondan 2 3 saat sonra yapdim, su cok iciyorum birde progestan fitil kullaniyorum belki ondandirTestleri hangi aralıklarla yapıyorsun?
bunu bekletmeden cekdim amma sonra digerinden koyuydu
Amin inşallahEvet şimdi eşim için de takviye araştırıyorum dr mfk ye bakayım cok duyuyorum onu. İnşallah şifa olsun bize de