Son 10 kilo yolculuğum

Kahvaltı 9:30
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz

Öğlen 13:00
1 porsiyon kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Su: 2 litre

Yarın tartılıyorum bakalım hafta sonu annemlerde yediğim yemekler inşallah artı olarak yansımaz tartıya. Hiç kısamıyorum. Aslında azıcık kıssam çok güzel kilo vereceğim. Spora başlasam çok iyi olacak. İnceleceğim. Ama ona da sabrım yok. Spor yapmayı hiç sevmiyorum. Oğlanı bırakacak kimse de yok.
Antidepresanlar beni biraz zorluyor. Uyku ve yemek konusunda. Ama yılmıyorum ya mücadeleye devam

Yarın tartılıyorum bakalım hafta sonu annemlerde yediğim yemekler inşallah artı olarak yansımaz tartıya. Hiç kısamıyorum. Aslında azıcık kıssam çok güzel kilo vereceğim. Spora başlasam çok iyi olacak. İnceleceğim. Ama ona da sabrım yok. Spor yapmayı hiç sevmiyorum. Oğlanı bırakacak kimse de yok.
Antidepresanlar beni biraz zorluyor. Uyku ve yemek konusunda. Ama yılmıyorum ya mücadeleye devam
Canım bence çok kısmadan minimal git hem antidepresan sürecindesin ya şekerinin dengeli gitmesi iyi gelir tedaviye kilo ayda 1-2 inedursun. Benim fikrim.
Depresyon kendi başına bile çok zor bide aşırı kalori kısma derdine girerek kendini sıkma derim.
Spor da antidepresan öyle düşün.
Sağlıklı beslenme + spor ile kendine iyi geldiğini düşünerek yap.kilo kendiliğinden gidicek bence yavaş gitsin senin olsun bir yılda gitsin ne olucak sanki günler akıp gidiyor zaten

Canım bence çok kısmadan minimal git hem antidepresan sürecindesin ya şekerinin dengeli gitmesi iyi gelir tedaviye kilo ayda 1-2 inedursun. Benim fikrim.
Depresyon kendi başına bile çok zor bide aşırı kalori kısma derdine girerek kendini sıkma derim.
Spor da antidepresan öyle düşün.
Sağlıklı beslenme + spor ile kendine iyi geldiğini düşünerek yap.kilo kendiliğinden gidicek bence yavaş gitsin senin olsun bir yılda gitsin ne olucak sanki günler akıp gidiyor zaten
Yorumun için teşekkür ederim canım moral oldu.
Doktorum da spor önerdi. Serotonin salgılarsın çok önemli senin için dedi. Şu 1-2 haftayı atlatayım spora başlayacağım.

Hafta sonu memlekete gittim baya yedim. Sonuçtan çok memnun olmasam da kilo verdiğim için mutluyum.

2 Ekim - 71,2
8 Ekim - 70,4

Eklentiler

• IMG_0037.jpeg
    IMG_0037.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 7
bugünden itibaren ekmeği kesiyorum. suyu arttırıp yeşil çay ekliyorum. tatlı isteklerimi tarçınlı su ile gidereceğim. bir de ip atlayacağım akşamları.

Merhaba arkadaşlar
bütün diyet grupları kapanmış
burada ben de aranıza katılmak isterim.

merhaba ben gamze
38 yaşındayım evliyim 1 çocuğum var
65 küsür kilo 1.60 boyundayım ve çok acil artık kilo vermek istiyorum :)

hedefin ne? ben de gülsüm. 170 boy 70 kilo. hedefim 60

inşallah 53 kilo olmak
ama 55 e de fitim yani :)

52-53 olursam en azından hamilelik öncesi kiloma dönerim diyorum
en son 3 sene önce gruplara katıldığımda 55 te bırakmıştım gerçi o bile iyiydi :)
yaklaşık 10 kilomuz var vermemiz gereken ikimizin de
bence aralığa kadar yılbaşına kalmadan veririz yaa

inşallah 53 kilo olmak
ama 55 e de fitim yani :)

52-53 olursam en azından hamilelik öncesi kiloma dönerim diyorum
en son 3 sene önce gruplara katıldığımda 55 te bırakmıştım gerçi o bile iyiydi :)
yaklaşık 10 kilomuz var vermemiz gereken ikimizin de
bence aralığa kadar yılbaşına kalmadan veririz yaa

ay inşallah yeni yıla yeni bir ben olarak girmeyi çok istiyorum. motivasyonum da bu yani. kendime yapılacaklar listesi yaptım :-) zayıflamak ilk başta bakalım.

dur bak şu yazını gördüm
öncelikle bende de kaygı bozukluğu var, 2 yıl önce başladığım ilaçları bahar başında azaltarak bitirdim.
ancak 6 ay falan geçti ve yine zorlanmaya başladım açıkçası.

doktorlar özellikle yürümenin çok faydası olduğunu söylüyorlar ve yine bile yürümüyoruz nasıl yürüyemiyoruz anlamıyorum :) bence yürüyüşlere de başlarsak aşırı faydasını görürüz bu süreçte.

dur bak şu yazını gördüm
öncelikle bende de kaygı bozukluğu var, 2 yıl önce başladığım ilaçları bahar başında azaltarak bitirdim.
ancak 6 ay falan geçti ve yine zorlanmaya başladım açıkçası.

doktorlar özellikle yürümenin çok faydası olduğunu söylüyorlar ve yine bile yürümüyoruz nasıl yürüyemiyoruz anlamıyorum :) bence yürüyüşlere de başlarsak aşırı faydasını görürüz bu süreçte.
ben de 2 ay oldu ilaçlara tekrar başladım. 3 yıl önce bırakmıştım. yine zorlamaya başlayınca doktor tekrar başlattı. spor, yürüyüş, güneşlenme, sosyallik (arkadaşlarla buluşma) bunları önerdi bana da.

ben de 2 ay oldu ilaçlara tekrar başladım. 3 yıl önce bırakmıştım. yine zorlamaya başlayınca doktor tekrar başlattı. spor, yürüyüş, güneşlenme, sosyallik (arkadaşlarla buluşma) bunları önerdi bana da.

gruplarda şey oluyor belirli günlerde yürüyüş yapıyorsun 8bin adımı tamamlıyorsun
belirli günlerde de tartılıyorsun
hepsinin fotosunu atıyorsun o günlerde

böyle bir şey yaparsak daha disiplinli oluyor.

X