İnşallah inersin biraz ye kaçırmadan gel haftaya devam edicezzz.Ay inşallah 60lara inerim haftaya. Sonra 9 kilo kalmış oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inersin biraz ye kaçırmadan gel haftaya devam edicezzz.Ay inşallah 60lara inerim haftaya. Sonra 9 kilo kalmış oluyor.
Tartılmaya korkuyorum çok yedim bu hafta detox ağırlıklı gideceğim inşallah. Telafi edeceğim.İnşallah inersin biraz ye kaçırmadan gel haftaya devam edicezzz.
Harika tebrik ederim pamukBenden 600 gr gitmiş kızlar ama size 2 gün oldu katilali
Bi gün detox yeter bence sonra normale dönersin çok kendini zorlamadanTartılmaya korkuyorum çok yedim bu hafta detox ağırlıklı gideceğim inşallah. Telafi edeceğim.
Harika tebrik ederim pamuk
Bence de ya. Yarın biraz detoks geçiririm sonrası devam ederim.Bi gün detox yeter bence sonra normale dönersin çok kendini zorlamadan
Canım bence çok kısmadan minimal git hem antidepresan sürecindesin ya şekerinin dengeli gitmesi iyi gelir tedaviye kilo ayda 1-2 inedursun. Benim fikrim.Yarın tartılıyorum bakalım hafta sonu annemlerde yediğim yemekler inşallah artı olarak yansımaz tartıya. Hiç kısamıyorum. Aslında azıcık kıssam çok güzel kilo vereceğim. Spora başlasam çok iyi olacak. İnceleceğim. Ama ona da sabrım yok. Spor yapmayı hiç sevmiyorum. Oğlanı bırakacak kimse de yok.
Antidepresanlar beni biraz zorluyor. Uyku ve yemek konusunda. Ama yılmıyorum ya mücadeleye devam
Yorumun için teşekkür ederim canım moral oldu.Canım bence çok kısmadan minimal git hem antidepresan sürecindesin ya şekerinin dengeli gitmesi iyi gelir tedaviye kilo ayda 1-2 inedursun. Benim fikrim.
Depresyon kendi başına bile çok zor bide aşırı kalori kısma derdine girerek kendini sıkma derim.
Spor da antidepresan öyle düşün.
Sağlıklı beslenme + spor ile kendine iyi geldiğini düşünerek yap.kilo kendiliğinden gidicek bence yavaş gitsin senin olsun bir yılda gitsin ne olucak sanki günler akıp gidiyor zaten
hoşgeldin ankee. burada birbirimize yorum yapıp motivasyon sağlıyoruz. kendini tanıtır mısın ?Merhaba arkadaşlar
bütün diyet grupları kapanmış
burada ben de aranıza katılmak isterim.
hedefin ne? ben de gülsüm. 170 boy 70 kilo. hedefim 60merhaba ben gamze
38 yaşındayım evliyim 1 çocuğum var
65 küsür kilo 1.60 boyundayım ve çok acil artık kilo vermek istiyorum :)
hedefin ne? ben de gülsüm. 170 boy 70 kilo. hedefim 60
inşallah 53 kilo olmak
ama 55 e de fitim yani :)
52-53 olursam en azından hamilelik öncesi kiloma dönerim diyorum
en son 3 sene önce gruplara katıldığımda 55 te bırakmıştım gerçi o bile iyiydi :)
yaklaşık 10 kilomuz var vermemiz gereken ikimizin de
bence aralığa kadar yılbaşına kalmadan veririz yaa
Yarın tartılıyorum bakalım hafta sonu annemlerde yediğim yemekler inşallah artı olarak yansımaz tartıya. Hiç kısamıyorum. Aslında azıcık kıssam çok güzel kilo vereceğim. Spora başlasam çok iyi olacak. İnceleceğim. Ama ona da sabrım yok. Spor yapmayı hiç sevmiyorum. Oğlanı bırakacak kimse de yok.
Antidepresanlar beni biraz zorluyor. Uyku ve yemek konusunda. Ama yılmıyorum ya mücadeleye devam
ben de 2 ay oldu ilaçlara tekrar başladım. 3 yıl önce bırakmıştım. yine zorlamaya başlayınca doktor tekrar başlattı. spor, yürüyüş, güneşlenme, sosyallik (arkadaşlarla buluşma) bunları önerdi bana da.dur bak şu yazını gördüm
öncelikle bende de kaygı bozukluğu var, 2 yıl önce başladığım ilaçları bahar başında azaltarak bitirdim.
ancak 6 ay falan geçti ve yine zorlanmaya başladım açıkçası.
doktorlar özellikle yürümenin çok faydası olduğunu söylüyorlar ve yine bile yürümüyoruz nasıl yürüyemiyoruz anlamıyorum :) bence yürüyüşlere de başlarsak aşırı faydasını görürüz bu süreçte.
ben de 2 ay oldu ilaçlara tekrar başladım. 3 yıl önce bırakmıştım. yine zorlamaya başlayınca doktor tekrar başlattı. spor, yürüyüş, güneşlenme, sosyallik (arkadaşlarla buluşma) bunları önerdi bana da.