merhaba seni takipte olacağım bende karatay yapmayı düşünüyorum fakat kararsızım bende yaklaşık 18 kilo verdikten sonra 5 kilosunu geri aldım şu an kendimi çok kötü ve başarısız hissediyorum bir yerden başlamam lazım2 Ekim 2015 - Cuma
Kahvaltı (10:30)
2 Haşlanmış Yumurta
[Suyun kaynamasından 5 dakika sonra alıyorum yumurtaları, fazla haşlamıyoruz. Tuzu azaltmaya çalıştığımdan, tuzsuz]
Yarım domates [yağsız - tuzsuz]
Maydanoz
Peynir
[Elinizi açın, avucunuzun içini dolduracak kadar yiyin, ben biraz yağlı peynir sevdiğimden miktarı azıcık azaltıyorum. Bugün beyaz peynir ve mozzarella tercih ettim]
Kahve
[Kesinlikle suya atıp karıştırdığınızda kahve olduğunu iddia eden kahvelerden değil, hazır çorbalar gibi zararlı o kahveler. Ben MokaPot kullanıyorum, filtre kahve de olabilir elbette, espresso'dan biraz daha hafif bir kahve yapıyorum. Bu konuda detaylı bilgi vereceğim daha sonra.]
Haklısın canım ben de senin gibi hissediyorum, daha önce 60 kiloya kadar inebilmiştim ama kısa sürdü, ve bir süredir yavaş yavaş da olsa kilo almaya devam ediyorum. Sana iyi bir motivasyon kaynağı olabilirim umarım. :)merhaba seni takipte olacağım bende karatay yapmayı düşünüyorum fakat kararsızım bende yaklaşık 18 kilo verdikten sonra 5 kilosunu geri aldım şu an kendimi çok kötü ve başarısız hissediyorum bir yerden başlamam lazım
günlüğün hayırlı olsun :)
güzel bir günlük olmui. özellikle küçük hatırlatmalar bölümün çok hoş :)
bu disiplinle gidersen istediğin kiloya ulaşırsın :) ee tabi bize takılman da sana fayda sağlayacak :)
Merhaba. Bende karatay diyetine başlamak istiyorum, 20 yaşındayım, 160 boy , 61 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak. Yardimci olursan iz sevinirim, karatay hakkinda bilgilerim var.7 Ekim Çarşamba
Kahvaltı @ 07:30
Yumurta (2 Adet - Haşlanmış)
Domates (Çeyrek)
Maydanoz
Salatalık (Çeyrek)
Beyaz Peynir (Yarım avuç içi, 25 gram)
Yeşil Zeytin (5 Adet)
Çay
@11:30
Kahve
Öğlen @ 14:20
Bulgur Pilavı (3 Yemek Kaşığı - Ev Yapımı)
Yeşil Mercimek (3 Yemek Kaşığı)
Zeytinyağı (1 Yemek Kaşığı)
@14:45
Türk Kahvesi
@17:30
Kabak Yemeği (2 Yemek Kaşığı)
Zamansız yedim, yemek mis gibi koktu, dayanamadım
Akşam @ 21:00
Kabak Yemeği (3 Yemek Kaşığı)
Yoğurt (2 Yemek Kaşığı)
@21:45
Tarçınlı Süt (1 Fincan)
1 Minik Kek
Akşam yemek sonrası tatlı arzumu bastırdım, kek minicik ve az şekerliydi, olur öyle arada:)
Spor
Yine Yapılamadı!
Merhaba. Bende karatay diyetine başlamak istiyorum, 20 yaşındayım, 160 boy , 61 kiloyum. Hedefim 53 kilo olmak. Yardimci olursan iz sevinirim, karatay hakkinda bilgilerim var.
Ben gunde 2 öğün besleniyorum, tek başına diyet uyguluyorken 1 hafta sonra motivasyon gidiyor bende. Kaçamak yapmaya basliyorum. Onun için bu gunden inşallah size katiliyorum, yazımda hata varsa affola. Ben Azerbaycanliyim onun için yazim hatasi yapa bilirimMerhaba nrmn_cfrl, elbette aklına takılan ne olursa buradan yazabilirsin, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
20 yaşında olman çok büyük avantaj senin için, sandığından daha kolay geçecek bu süreç.
Kendini psikolojik olarak hazırlaman gerekiyor öncelikle, ne kadar az kaçamak o kadar iyi.
Ben haftada bir öğün istediğimi yiyerek bu kaçamakların önüne geçmeye çalışıyorum. O öğünde ne istersem sınırsız yiyorum.
Günde 3 öğün, haftada 21 öğün var, bunlardan birinde istediğini yemen seni hedeflerinden uzaklaştırmaz, aksine motivasyon olur.
Karatayı biliyorsun, başlamak da istiyorsun, o zaman önünde kilo vermek için bir engel kalmamış demektir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?