- 15 Nisan 2016
- 152
- 140
- 34
-
- Konu Sahibi romantikqueen
Amin inşallah sizde amin deyin kızlarrSen kardeşinin 3 katı maaş alsaydın bile vermek istemiyorsan almamalı. Sonuçta sen onu kendin kullanacağını düşünerek almışsın. Annen çok kırıcı gerçekten insanın psikolojisini bozar. İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına kendi evini kurarsın konu sahibi
Teşekkür ederimBu çok kötü. İstanbul'da mısın? Buradaysan Kasım ortası gibi annem yazlıktan dönecek. Eşyalarını benim eve koyabilirsin Mayıs başına kadar. Güvenirsen tabii
Üzüldüm. İnşallah emanet edecek birini bulursun kendi şehrinde.Teşekkür ederimmalesef istanbulda değilim
O kira odemisse tek başına yaşama lüksünü tatmış. Utanmasa anneniz sizden kira isteyecek. Dünyaya niye getirmiş o zaman?O KİRA ÖDEMİŞ evi ayrı olduğu için yapamaış ben bunların yanında kaldığım için alabilmişim
Hiç kimse çıkıpta bu nasıl abla, neden aldığı çeyizleri kardeşine vermiyor demez. Ben olsam kardeşimi arar konuşurum. Anneme para gönder sana çeyiz yapsın, benim çeyizlerimle seni evlendirmeye çalışıyor derim.millet bana ne dermiş kınarmış nasıl ablaymışım kışkannçmışım. gören beni adam sanırmış. o nişanlanmış ben istemezmişim....................
Konu sahibine hitaben yazmışsınız ama ben o değilimİzinsiz alma konusında anneniz haksız gerçi anneniz genel anlamda haksız ve yazdğnz mesajlara bakılırsa evlat ayırıyor
Yanlş alıntılılamşm kusura bakmayın.Konu sahibine hitaben yazmışsınız ama ben o değilim
"Bunları alırken kardeşim bir tarafları ile bana gülerken ben alın terimi döküyordum ortaya şimdi kalkmış benim özene bezene aldığım, benim alın terimi kardeşime vermeye çalışıyorsun. Bir zahmet kendisi alsın alamıyorsun müstakbel kocası alsın" deyin. Vermeyin yarın öbür gün sizinde kısmetiniz çıktığında hazıra konan kardeşiniz size yardım edecek mi?arkadaşlar merhaba. Direk konuya giriyorum. ben 33 yaşındayım kardeşimde 30 yaşında ben bekarım ve hayatımda biri yok. kardeşim 1 aylık nişanlı. o memur ben işçiyim. annem benim çeyizimdeki havluları tabak çanak vs ne varsa işte kardeşimle paylaştırmak. istiyormuş. ben kendi aldığım hiçbir şeyi vermek istemiyorum. bunun en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum açıkçası ve kardeşimin çeyiz namına çöp aldığı yok. şehir dışında çalışıyor zaten. ben anneme asla vermem dediğim halde dün kaynanaya benim özenle seçip aldığım (ben bunları alırken kardeşim bana kıçıyla gülüyordu) havlulardan 1 tanesini koymuş. çektim aldım haberi yok geri aldığımdan. bir sürü havlumda ortada yok tam bilmiyordum sayısını. annemle de 2 gündür kavgalıyız. konuşmuyorduk dün görünce şok oldum. çektim aldım yerine koydum. ben kıskançmışım nasıl ablaymışım. bir sürü hakaret etti. anlayacağınız zaten yıllardır ilişkim yok annemle. Şimdi de böyle.
sizce ben haksız mıyım? bu çeyizleri ne yapsam nereye kaldırsam? bi akıl verin nolur. bir sürü para oldu şimdi bunlar ben asgari ücretle almışım herkes kendi alsın diyorum sen anne olarak sen al diyorum. sizce?
Hangi sehirdesin? Bizim terasta kiler var getir koy valla yakinsaniş yerime toplayıp getirmeyi planlıyprum. bunu hem gizli yapmak istiyorum hemde gözü görerek yapmak istiyorum ona karar veremedim ama iş yerimde çok müsait değil eşyalar için ama çözüm arıyorum hiç uyumadım gece
2017de wok tavanın fiyatı 7.90mis Marketlerin 2017'den Önceki Yıllara Ait Kataloglarındaki Ürün Fiyatlarını Görünce Karalar Bağlayacaksınız! markası boyutu okunmuyor şimdi ki markasız wok tavalara baktım 300 den aşağı yok. Altın fiyatlarının artışından daha fazla artış olmus. Sonuçta bir şeye yatırım yapmış zararda değil. kardeşi memur maaşıyla alamıyor baksana kızın eşyalarına göz dikmislerYani bilemedim ben , yanlış anlamayın nasip kısmet belki olmaz evlenmediniz diyelim, yani modası geçecek sonuçta.enazından havlu falan bi kısmı verilebilirdi die düşünüyorum.sormadan alması tabiki yanlış ama nebileim keşke altın yapıp koydaydınz euro dolar falan.mantıklı olurmuş.
Annen tamamen k**indan uyduruyor .kendi elini cebine atsin da gelinie biseyler alsinmillet bana ne dermiş kınarmış nasıl ablaymışım kışkannçmışım. gören beni adam sanırmış. o nişanlanmış ben istemezmişim....................
Bencede vermeyin çalışıp kendiniz almışsınız madem kimse keriz değilarkadaşlar merhaba. Direk konuya giriyorum. ben 33 yaşındayım kardeşimde 30 yaşında ben bekarım ve hayatımda biri yok. kardeşim 1 aylık nişanlı. o memur ben işçiyim. annem benim çeyizimdeki havluları tabak çanak vs ne varsa işte kardeşimle paylaştırmak. istiyormuş. ben kendi aldığım hiçbir şeyi vermek istemiyorum. bunun en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum açıkçası ve kardeşimin çeyiz namına çöp aldığı yok. şehir dışında çalışıyor zaten. ben anneme asla vermem dediğim halde dün kaynanaya benim özenle seçip aldığım (ben bunları alırken kardeşim bana kıçıyla gülüyordu) havlulardan 1 tanesini koymuş. çektim aldım haberi yok geri aldığımdan. bir sürü havlumda ortada yok tam bilmiyordum sayısını. annemle de 2 gündür kavgalıyız. konuşmuyorduk dün görünce şok oldum. çektim aldım yerine koydum. ben kıskançmışım nasıl ablaymışım. bir sürü hakaret etti. anlayacağınız zaten yıllardır ilişkim yok annemle. Şimdi de böyle.
sizce ben haksız mıyım? bu çeyizleri ne yapsam nereye kaldırsam? bi akıl verin nolur. bir sürü para oldu şimdi bunlar ben asgari ücretle almışım herkes kendi alsın diyorum sen anne olarak sen al diyorum. sizce?