Ceyize Ne zaman Baslamaliyim ?

Bak simdi piyasada ne modaysa insan ona yöneliyor cunku baska secenegin kalmiyor ister istemez ona yöneliyorsun ama ilerde farkli bisey cikinca insan farklilik ariyor ama klasik seyler olunca farkli bir sey takilmiyor gozune... Bak kendimden örnek veriyim yemek takimim emsanin bir modeli 2010 yilinda aldim yuvarlak model ama sade ve klasik su an hic pisman degilim... Kahvalti takimim da 2010 hafif renkli keske baska alsaymisim diyebiliyorum bazen... Boyle iste...

Memnunmusun pekii ?

Canım ben henüz kullanmaya başlamadım ama pişman değilim aldıklarımdan Tupper hususunda konuşmak istiyorum bence kesinlikle almalısın maddi gücün imkan veriyorsa, biz ailecek kullanıyoruz çok memnunuz sadece su şişelerini önermem onun dışında saklama kapları çok güzell Ananem bile kullanıyor Annem ben daha 15 yaşındayken Tupper almaya başlamış bana ama iyi ki almış diyorum hala aynı modeller. Çelik tencerelerimi gri aldım ben. Seramikleri ise korkmazdan bordo aldım, fırına girebiliyor. Ayrıca seramik krep, ızgara tavası, wok tava aldım onun da rengi mürdüm kahve arası değişik Ben sadeliği severim genelde o yüzden aldıklarım yıllansa da modeli geçmez. Mesela Home Sweet Home'dan bornoz seti aldım 3 yıl önce kız için olan krem yakası dantelli, erkek için olan toprak rengi Konu açtım kendime aldıklarım hususunda. Bir bak istersen tatlım

canm bloğun linkini atar mısın

Bence de celik tencere kesinlikle olmalı. Ben schaffer dan yemek takımı aldığımda kampanya vardı ve tencere seti de beraberindeydi. Öyle bir kampanyayı degerlendirebilirsin. Bunun dışında seramik tencereler almıştım bir de teflon tavalar iki boy. Rrnkli renkli çok hoş görünseler de islevine göre karar vermelisin. Sonra mutfakta malzeme koyacak yer kalmıyor sen en temel ihtiyaçlarını al sonra gerek duydukça alırsın bence

Cok mantikli aynen cok sagol tatlim fikirlerin icin tesekkur ediyorum :)

Kampanyalari takip ediyorum ama tam detay bilmedgm icin hangisi daha iyi hangisini almaliyik karar veremiyorum. Biraz kararsizim da

Cok mantikli aynen cok sagol tatlim fikirlerin icin tesekkur ediyorum :)

Rica ederm canim :) birde komple çeyiz seti almamalisin diye dusunuyorum yine kendin bilirsin ama maddi imkanin varsa tek tek al cunku ceyiz kampanyasi diye komple set yapilan urunler pek tutulmayan stogu tükenmis elde kalmis tekleme ürünler oluyor elden cikarmak icin komple set kampanyasi yapiyolar bilgin olsn...

Şu tupper konusu zaten hep bildim bileli insanlari ikiye bölmüstür :))

"ayyy plastik seylere o kadar para verilmez cam en sagliklisi bi kereeeee "
"Aaaaa hic olurmu plastik diil onlar medikal ortapedik malzemelerden yapiliyor bir kereeeee"

Bende Az kalsin tupper alicaktim her sayfadan bir ürün hemde sonra aklim basima geldi glaslock cam saklama kaplari var essede karaca shopta bievde satiliyor vakumlu hava sizdirmaz ve cam en azindan dedim veeeeee glaslock almaya basladim

Karar vermek zor bilirim canım biraz bütçeye gore hareket ediliyor. Hisar tabiki en iyi markalardan ama fiyatı çok yüksek. Karaca da öyle. Ben schaffer dan memnunum açıkçası hem görüntüsü hem kullanısı hoş. Emsan, kütahya, bernarda da güzel. Allah kolylık versin canım. Güzel telaşlar bunlar.

Bu benim kahvaltı takımımdan. Çaydanlıgı da var. O nedenle çaydanlık alma derim. Tencereyle beraber çelik bir de kahvaltı takımıyla porselen geldi. Bir de cayci var. Ayrı çaydanlıga hiç gerek yok derim.

Eklentiler

• 20151128_115852.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 61
Obur turlu cok tutuyo mu pekii yani arasinda ne kadar oynar ben karacanin catal bicak tencere kahvalti takimi yemek takimi setini dusunuyodum 5 sene icinde yeni modelle dgisim yapabiliyomussun ama farki odeyerek tabi

Hayirli olsun cnm bnm tupperlerm haxir bile ya para vermedm yengem almanyadan her sene yolladi bisuru oldu suan

Allah razi olsun cnm sende gule gule kullanasinn :))

Obur turlu cok tutuyo mu pekii yani arasinda ne kadar oynar ben karacanin catal bicak tencere kahvalti takimi yemek takimi setini dusunuyodum 5 sene icinde yeni modelle dgisim yapabiliyomussun ama farki odeyerek tabi

Onlara cok fazla itimat etme kimseye para baglama ürünlerini al evinde tut , benim nisanlimda beyaz esyalarini almis komple 7-8 sene once simdi 1 kez degisme hakki var vede o zaman satin aldigi fiyattan hesapliyolar yani 2000 bilmem kac senesinin fiyatini cikariyolar aldiklarinin su an ki fiyatlariyla arada bin tl ye yakin fiyat farki var ben bin tl zarardayim su an yani... Döviz yapip kenara atsaydi o parayi eger su an kardaydi bir seyler alirken mantikli hareket etmek gerek...

Marka konusuna da gelince herkes kendi aldigini önerir tabiki ben sana hic bir marka önermeyecegim çünkü herkes her markanin illaki bir ürününden sikayetçi... Örneğin D dunyaevirenkleri schaferr dan memnunum demis şansi varmis iyi ürünlere denk gelmis , biz anneme schafer seramik tencere aldik seramikleri soyuldu yapistirmaya basladi tam 2 kez firmaya gitti geldi annem en sonunda pes etti dahada schaferr almam dedi.... Karacadan sikayetci olanlar var anneme karaca granit tava aldik cok güzel etleri filan harika pisiriyor çeyizime bende aldim bir set karaca granit mesela ayni sekilde anneme yine karaca marka caydanlik aldk rezalet çıktı dışı resmen karardı sarardı acayip biseyler oldu daha 2-3 kullanimda hemde, geri iade ettik bak işte tavalarda karaca marka caydanlikta karaca marka biri iyi cikti digeri rezaletti demek istedgm bu yani... Annemin tencerelerinin hepsi emsan 30 senelik tencereler ne bir yapistirma ne bir bozulma hic bir sey yok... Annemin çatal kaşık seti var jumbo matlaştı yüzüne bakilmiyor kenarda bekliyor... Kullanilan seylerden örnek verdim sana iste... Yani bu is biraz sans isi anlatabiliyormuyum, her markanin her ürünü mükemmel degil en pahali olanda her zaman kaliteli degil... Tamamen sans.... Tek tek alma kismina gelince de tek tek almak sana tabiki set almaktan daha pahaliya gelecek tek tencere seti 500-600 lira filan... Ama aldigin markaya gore degisir bu daha ucuzlarda var daha pahalida... Örneğin Ben Emsan marka tercih ettim 1 set çelik tencere aldm (4 tencere var setin icinde) , 1 set seramik tencere aldim (3 tencere 1 tava var setin icinde) bu iki set 1000 tl civari bir fiyata geldi.... Böyle iste cok uzun yazdim ya parmaklarim koptu

Son düzenleme:

Cok mantikli evet dogru soyluyosnuz bugun karacadan setlere baktim 3.100 tl celik tencere seti kahvalti tk yemek tk catal bicak seti vardii smdii alsam almasam arasindayim ddgnizde cok mantikli bilemedm

Mukemmel yazdiniz ama Allah razi olsun cok iyi fikirler ediniyrm gercekten teselkur ederim ben birazda ne kadar evlencgm zamana yakin olursa o kdr son modelleri alirim kafasindaym ama gec kalmak sikismakta ostemiyrm calisan biriyim. Kendi paramla biseylerden baslayip almak yapmak istiyorum acikcasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…