- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
Cok mantikli evet dogru soyluyosnuz bugun karacadan setlere baktim 3.100 tl celik tencere seti kahvalti tk yemek tk catal bicak seti vardii smdii alsam almasam arasindayim ddgnizde cok mantikli bilemedm
Çelik tencere set buyuk set ve buyuk ihtimalle duduklude var icinde o buyuk sete o kadar para verme cunku o setlerdeki dudukluler hic iyi cikmiyor canim malesef, memnun kalmazsin... Duduklunu ayri al... Tek tek celik set kahvalti takimi yemek takimi hepsini ayri ayri icine sinerek alman taraftariyim bir pakete bagimli kalma cunku paket setler sınırlı oluyor...
Mukemmel yazdiniz ama Allah razi olsun cok iyi fikirler ediniyrm gercekten teselkur ederim ben birazda ne kadar evlencgm zamana yakin olursa o kdr son modelleri alirim kafasindaym ama gec kalmak sikismakta ostemiyrm calisan biriyim. Kendi paramla biseylerden baslayip almak yapmak istiyorum acikcasi :)
Eger yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana canim benim :) eger para biriktirebiliyorsan ki ufak bir birikim diil bu biraz buyuk bir birikim olmali o zaman hepsini bir kerede al dicem ama illa eksigin cikacak o zamanda sikisacaksin iste....