Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duduklude de çok araştırdım ama en iyisi fisler dediler mecbur bu indirimden 7 bine aldım aklınızda varsa kaçırmayın bidaha bu fiyata zor fisler alman markası kurdan dolayı düşmüyor malesef .
Duduklude de çok araştırdım ama en iyisi fisler dediler mecbur bu indirimden 7 bine aldım aklınızda varsa kaçırmayın bidaha bu fiyata zor fisler alman markası kurdan dolayı düşmüyor malesef .
Ben kırmızı serisinden aldım. Kırmızıyla mavi aynıymış zaten yeşil seri daha pahalı ama maviyle arasında sadece 3 dakika varmış. Galerry cristalden aldım adam zaten elimizde çok az ürün kaldı son fiyatlar dedi .
Bende kullanıyorum kesınlıkle öyle bir olay duymadım fissler alman markası bu Dolaptan aldım sıfır kutuda 5550 tl aldım sıfır fatıralı garantili aynısı gardrops da var gördüm