Okey o halde anlastik :)) bir takim misafirlik bir takim günlük alirsin baska gerek yok cunku fazlalik oluyor... Ben hala yerimde sayiyormusum gibi geliyor bana ama aldikca topigimdeki resimler küçülüyor ilk sayfada birlestire birlestire :))) demekki cogaliyor... Aldikca ekliyorum surekli güncelliyorum topigimi ziyaret edebilirsin fikir olur belki sanada...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bunlar-ask-yuvamiz-icin-gizemin-ceyizi.769868/ Ufak ivir zivirlar harici elektroniklerim kaldi benimde son ana sakliyorum elektronikleride hem en iyisi olsun hemde garanti sorunu olmasin elektroniklerime ayri bir özeniyorum ne bilim
Heee tencere demisken bir tencere setine kalkipta 900-1000 liralari sayma bence yarin öbürgün modelinden skldiginda yada o tencere işlevini yitirdiginde için sizlayacak o verdigin paraya... Markaya para verme kaliteye para ver canim... Kalitesiz bir sey asla alma ama markanin patentine de yok yere para savurma bir ürünün kalitesinden anlamak icin görmen ve ona dokunman yeterli , işi bilen biriyle git tek gitme (bu annen olur muhtemelen ) ne demek istedigimi anlatabildim dimi