Cok mantikli evet dogru soyluyosnuz bugun karacadan setlere baktim 3.100 tl celik tencere seti kahvalti tk yemek tk catal bicak seti vardii smdii alsam almasam arasindayim ddgnizde cok mantikli bilemedm
Mukemmel yazdiniz ama Allah razi olsun cok iyi fikirler ediniyrm gercekten teselkur ederim ben birazda ne kadar evlencgm zamana yakin olursa o kdr son modelleri alirim kafasindaym ama gec kalmak sikismakta ostemiyrm calisan biriyim. Kendi paramla biseylerden baslayip almak yapmak istiyorum acikcasi :)
Çok teşekkür ederim. Sen de aradığın gibi eşyalar bulursun ve güle güle kullanırsın canım.Guzelmis canim gule gule kullanasinn :))
Çelik tencere set buyuk set ve buyuk ihtimalle duduklude var icinde o buyuk sete o kadar para verme cunku o setlerdeki dudukluler hic iyi cikmiyor canim malesef, memnun kalmazsin... Duduklunu ayri al... Tek tek celik set kahvalti takimi yemek takimi hepsini ayri ayri icine sinerek alman taraftariyim bir pakete bagimli kalma cunku paket setler sınırlı oluyor...
Eger yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana canim benim :) eger para biriktirebiliyorsan ki ufak bir birikim diil bu biraz buyuk bir birikim olmali o zaman hepsini bir kerede al dicem ama illa eksigin cikacak o zamanda sikisacaksin iste....
ay çok teşekkür ederim canım bnm :)Çok teşekkür ederim. Sen de aradığın gibi eşyalar bulursun ve güle güle kullanırsın canım.
2017 başı düğünün olacaksa canım, başlamak için erken değil. ev tekstillerini ufak ufak almaya başlarken, diğer yandan çelik tencere ve ÇKB seti gibi mutfak ürünlerini de alabilirsin.para biriktiriyorum bir yandan ama dediğiniz gibi az buz değil rakamo yüzden bi yandan kenara atıp bi yandan ödemeye başlayayım diyorum ne kadar mantıklı bilemiyorum :/ dediğiniz gibi birden sıkışıcak istemiyorum öyle alel acele almak sine sine almak istediğim için.. ayrıca okumussunuzdur ortalama düğün tarihi 2017 başı olucak erken mi sizce başlamam ?
para biriktiriyorum bir yandan ama dediğiniz gibi az buz değil rakamo yüzden bi yandan kenara atıp bi yandan ödemeye başlayayım diyorum ne kadar mantıklı bilemiyorum :/ dediğiniz gibi birden sıkışıcak istemiyorum öyle alel acele almak sine sine almak istediğim için.. ayrıca okumussunuzdur ortalama düğün tarihi 2017 başı olucak erken mi sizce başlamam ?
Kesinlikle oylee az buz birsey degil bitmiyor da hayirlisii ama su karaca setlerinde aklim kalmiyor degil ya :/2017 başı düğünün olacaksa canım, başlamak için erken değil. ev tekstillerini ufak ufak almaya başlarken, diğer yandan çelik tencere ve ÇKB seti gibi mutfak ürünlerini de alabilirsin.
ortada söz, nişan olmayan bir çok arkadaşım çeyiz alıyor. ufak tefek, ıvır zıvır deniyor ama hepsi birleşince erkek kadar masraf ediliyor.
O zaman ben tencerelerle baslayayim yaa :)Hic Erken diil canim... Sana diyorum ya ben 2010 yillarinda basladim ilk parcalari almaya hala da aliyorum... Zaten evlendikten sonrada eksiklerin cikacak önemli olan buyuk parcalari hallet gerisi gelir...
Dimii yemek takimlarii yeni cikabilirr yaa pekii 2 takim olsa cok mu olur simdii bi model ztn duz alicam sade olucak digerinide nisandan sonra alayim diyorumTencerelrini al düdüklüyü nasil alacaksin bilmiyorm ama onuda al tavalarini tamamla nevresimlerini al yatak örtünü bornozunu vs. Al... En sona elektronik kucuk ev aletlerini vs. Birak birde yemek takimi ve kahvalti takimini birak canm...
Dimii yemek takimlarii yeni cikabilirr yaa pekii 2 takim olsa cok mu olur simdii bi model ztn duz alicam sade olucak digerinide nisandan sonra alayim diyorum
Bence de misafir yemek takımı bir tane yeterli koyacak yer bulamazsın. 6 kişilik de günlük yemek takımın olacak nasıl olsa. Sonra ilerde eğer istersen 6 kişilik bir günlük daha alırsın. Ama şu an için hiç gerek yok. İnsan beğendikçe bir şeyler alıhor ama sonra evde saklayacak yer kalmıyorDimii yemek takimlarii yeni cikabilirr yaa pekii 2 takim olsa cok mu olur simdii bi model ztn duz alicam sade olucak digerinide nisandan sonra alayim diyorum
neden set? çelik ürünlerde karaca iyi değil mesela? çelik ürünlerini korkmaz veya hisar alsan, porselenlerini de hadi çok beğendin karaca alsan, yapışmaz tencerelerini de tefal alsan, düdüklü tencereni fissler veya tefal alsan nasıl olur? hepsini birden almana gerek yok. indirimleri takip eder, sıra sıra alırsın canımKesinlikle oylee az buz birsey degil bitmiyor da hayirlisii ama su karaca setlerinde aklim kalmiyor degil ya :/
Ya zaten 2 takim derkn gunluk ve misafrlik olani kasdetmk istedim ama yanlis yazdım :) ayyy cok karisik isler cidden yaa :) sizin ne durumdaBende pismanim ilk once yemk takimi kahvalti takimi filan aldm keske simdi alsaydm diyorum... Son ana kalsin porselenler... 2 takim yemek takimi diyorsan eger bence cok fazla olur... 1 takim misafirlik al 1 takim 6 kisilik günlük al... Biz ceyiz alirken cok heves edip herseyden her begendigimizi almaya kalkisiyoruz nereye sigdiricazz bunlariii bizzzz
Dusunmekten hala baslayamadim diyebilirim 2016 itibariyle almaya borclanma baslayacgm bakalimBence de misafir yemek takımı bir tane yeterli koyacak yer bulamazsın. 6 kişilik de günlük yemek takımın olacak nasıl olsa. Sonra ilerde eğer istersen 6 kişilik bir günlük daha alırsın. Ama şu an için hiç gerek yok. İnsan beğendikçe bir şeyler alıhor ama sonra evde saklayacak yer kalmıyoren temel gerekeni kadarını al başta. Sonra ihyiyacına göre evlendikten sonra devam edersin canım.
Guzelmi sence karaca seti bnm evlenen bir iki arkadasimda oyle set aldii memnun suan ama bilemiyrm yinedeBende ortada söz nisan olmadıgı halde basladım çeyizime. 2yıl önce karacadan çeyiz seti aldım her parçasını beğenerek. Misafir yemek tk. Misafirlik Catal kasık bıçak tk. Tencere seti ve 6kşilil kahvaltı tk var sette. Pişman değilim pahalı oldugu için en başta almayı tercih ettim. Büyük parçalarla devam ettim. Topigimde ayrintili görebilirsin. Uzun süreye yayarak alındıgı taktirde daha iyi kaliteli ürünler alınıyor. Kendimi sıkmadan birinin borcu bitiyor hemen baska bisey alıyorum. Yani illa söz nişan olmasına gerek yok bence. Herşey nasip kısmet her an hersey olabiliyor bu hayatta. Arada ıvır zıvır dedigimiz seyler de alıyoruz ama önemli olan herseyı kullanışlı kaliteli almak bana göre
Dediginde mantikli cok hemde.. set almak bi yandan uygun oluyo bi yandan hepsi bi arada cikiyor o cazip geliyo sanirim :)neden set? çelik ürünlerde karaca iyi değil mesela? çelik ürünlerini korkmaz veya hisar alsan, porselenlerini de hadi çok beğendin karaca alsan, yapışmaz tencerelerini de tefal alsan, düdüklü tencereni fissler veya tefal alsan nasıl olur? hepsini birden almana gerek yok. indirimleri takip eder, sıra sıra alırsın canım
canım ben set halinde almadım. hisarın tencerelerini aldım, ama düdüklüsünü satıcı tavsiye etmedi. fissler tavsiye etti öyle aldım. yapışmaz tencerelerimi de baştan hisar düşünüyordum, sonra tefalin titanyum serisinden aldım. eve de aldık şu an kullanıyoruz çok çok memnun annem. yemek takımını karaca aldım. ÇKB setlerimi hisar aldım. hisar almasaydım bütün çeliklerimi korkmaz alırdım. yakınlarımda evlenen kuzenlerim çok. onların memnuniyet ve memnuniyetsizliklerine göre tercih yaptım. sıra sıra aldım, öyle öderken de zorlanmadım şükür. düğün belli mi?Dediginde mantikli cok hemde.. set almak bi yandan uygun oluyo bi yandan hepsi bi arada cikiyor o cazip geliyo sanirim :)
Ya zaten 2 takim derkn gunluk ve misafrlik olani kasdetmk istedim ama yanlis yazdım :) ayyy cok karisik isler cidden yaa :) sizin ne durumda