Ceyize Ne zaman Baslamaliyim ?

Ben ceyize basladigimda korkmaz hisar bu kadar revacta degildi hatta alirken sordum cok fazla önerilmedi son senelerde hisar korkmaz furyasi gidiyor bir tek jumbo vardi en iyisi diye bilinen jumboda kac sene önce bir yemek takimi begenmistim ama cok hosuma gitmisti fiyatini sordugumda 8.700 tl demisti hic unutmuyorum hatta kiza demistim 2-3 lira daha ekler araba alirim ben o paraya diye nereye aliyoruz neredeyse 10 binliralik yemek takimi sakip sabancinin kizimiyiz yahuuuu

Ben 2010-2015 arası çalıştım ve beğendiklerimi taksitle ya da peşin aldım, çeyizim tamam sayılır. Zevkime güveniyorum ve modası geçse bile pişman olacağımı sanmıyorum.Çünkü güzel olan bişey zaten her daim güzeldir. Sadece aldıklarını fazla fazla alma yeter. Modasının geçmesinden ziyade evlendikten sonrada beğenip almak istediklerin olacakmış illa ki evlilerden duyuyorum ben nişanlıyım stoklarını doldurma yani.
Karşına çıkan indirimli ve güzel ürünleri kaçırma bence.

Allah nasip ederse 2017 basi

Anladim cnm ztn en buyuk sorunlarimdan birisii hicbisy anlamamak gercekten ne iyidir nsl bakilmalii baslanmalii bilmiyrm sizlerden ogrenecegim iste böylelikle :)

Oyyyy oyyyyy fiyata bak sen :)))) ay bi debi dunya cesit var yaa insan napicagini sasiriyor bazen

Kesinlikle indirimlerii her daim takip etmek gerek ama cok yogun is temposuyla calisiyrm bazn kendime bile zaman ayiramiyrm hyrlisi ama artik baslamam gerek

Anladim cnm ztn en buyuk sorunlarimdan birisii hicbisy anlamamak gercekten ne iyidir nsl bakilmalii baslanmalii bilmiyrm sizlerden ogrenecegim iste böylelikle :)

Annen anlar muhakkak yillardir ev hanimi onlar sonucta...

Oyyyy oyyyyy fiyata bak sen :)))) ay bi debi dunya cesit var yaa insan napicagini sasiriyor bazen

Şok olmustum duyunca bende saka zannettm de gayet ciddiydi :))) sade modellere bak canim her markanin sade klasik modelleri var cok cesitli modellere yönelme secenegini daraltmis olursun hem...

kesinlikle :)) aynen zaten sadeliği seven biriyim sade modellerle işe koyulayım ben :) çok teşekkür edeerim düşünceleriniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…