Allah nasip ederse 2017 basicanım ben set halinde almadım. hisarın tencerelerini aldım, ama düdüklüsünü satıcı tavsiye etmedi. fissler tavsiye etti öyle aldım. yapışmaz tencerelerimi de baştan hisar düşünüyordum, sonra tefalin titanyum serisinden aldım. eve de aldık şu an kullanıyoruz çok çok memnun annem. yemek takımını karaca aldım. ÇKB setlerimi hisar aldım. hisar almasaydım bütün çeliklerimi korkmaz alırdım. yakınlarımda evlenen kuzenlerim çok. onların memnuniyet ve memnuniyetsizliklerine göre tercih yaptım. sıra sıra aldım, öyle öderken de zorlanmadım şükür. düğün belli mi?
Anladim cnm ztn en buyuk sorunlarimdan birisii hicbisy anlamamak gercekten ne iyidir nsl bakilmalii baslanmalii bilmiyrm sizlerden ogrenecegim iste böylelikle :)Okey o halde anlastik :)) bir takim misafirlik bir takim günlük alirsin baska gerek yok cunku fazlalik oluyor... Ben hala yerimde sayiyormusum gibi geliyor bana ama aldikca topigimdeki resimler küçülüyor ilk sayfada birlestire birlestire :))) demekki cogaliyor... Aldikca ekliyorum surekli güncelliyorum topigimi ziyaret edebilirsin fikir olur belki sanada...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bunlar-ask-yuvamiz-icin-gizemin-ceyizi.769868/
Ufak ivir zivirlar harici elektroniklerim kaldi benimde son ana sakliyorum elektronikleride hem en iyisi olsun hemde garanti sorunu olmasin elektroniklerime ayri bir özeniyorum ne bilim
Heee tencere demisken bir tencere setine kalkipta 900-1000 liralari sayma bence yarin öbürgün modelinden skldiginda yada o tencere işlevini yitirdiginde için sizlayacak o verdigin paraya... Markaya para verme kaliteye para ver canim... Kalitesiz bir sey asla alma ama markanin patentine de yok yere para savurma bir ürünün kalitesinden anlamak icin görmen ve ona dokunman yeterli , işi bilen biriyle git tek gitme (bu annen olur muhtemelen ) ne demek istedigimi anlatabildim dimi
Oyyyy oyyyyy fiyata bak sen :)))) ay bi debi dunya cesit var yaa insan napicagini sasiriyor bazenBen ceyize basladigimda korkmaz hisar bu kadar revacta degildi hatta alirken sordum cok fazla önerilmedi son senelerde hisar korkmaz furyasi gidiyor bir tek jumbo vardi en iyisi diye bilinen jumboda kac sene önce bir yemek takimi begenmistim ama cok hosuma gitmisti fiyatini sordugumda 8.700 tl demisti hic unutmuyorum hatta kiza demistim 2-3 lira daha ekler araba alirim ben o paraya diyenereye aliyoruz neredeyse 10 binliralik yemek takimi sakip sabancinin kizimiyiz yahuuuu
Kesinlikle indirimlerii her daim takip etmek gerek ama cok yogun is temposuyla calisiyrm bazn kendime bile zaman ayiramiyrm hyrlisi ama artik baslamam gerekBen 2010-2015 arası çalıştım ve beğendiklerimi taksitle ya da peşin aldım, çeyizim tamam sayılır. Zevkime güveniyorum ve modası geçse bile pişman olacağımı sanmıyorum.Çünkü güzel olan bişey zaten her daim güzeldir. Sadece aldıklarını fazla fazla alma yeter. Modasının geçmesinden ziyade evlendikten sonrada beğenip almak istediklerin olacakmış illa ki evlilerden duyuyorum ben nişanlıyımstoklarını doldurma yani.
Karşına çıkan indirimli ve güzel ürünleri kaçırma bence.
Anladim cnm ztn en buyuk sorunlarimdan birisii hicbisy anlamamak gercekten ne iyidir nsl bakilmalii baslanmalii bilmiyrm sizlerden ogrenecegim iste böylelikle :)
Oyyyy oyyyyy fiyata bak sen :)))) ay bi debi dunya cesit var yaa insan napicagini sasiriyor bazen
Kesinlikle indirimlerii her daim takip etmek gerek ama cok yogun is temposuyla calisiyrm bazn kendime bile zaman ayiramiyrm hyrlisi ama artik baslamam gerek
kesinlikle :)) aynen zaten sadeliği seven biriyim sade modellerle işe koyulayım ben :) çok teşekkür edeerim düşünceleriniz için :)Annen anlar muhakkak yillardir ev hanimi onlar sonucta...
Şok olmustum duyunca bende saka zannettm de gayet ciddiydi :))) sade modellere bak canim her markanin sade klasik modelleri var cok cesitli modellere yönelme secenegini daraltmis olursun hem...
inşaallah canım çok saol :)Onlar seni bulur inşaAllah bir bir alırsın