Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Bunlar da aklımın kaldığı setler, çok beğendim, birini seçip alsam mı bilmiyorum Eki Görüntüle 1950717 Eki Görüntüle 1950718
1. daha hoş gözüküyor resimlerde canım ama gerçekte bu takımı görmediğim için illaki al diyemiyorum plastik bildigim kadarıyla Ben porselen set aldim ama kullanışlı olmayacak biliyorum. En güzeli diğer kendi yaptigın set gibi güzel bi lavabo üstü set alip ona uygun plastik fırça ve kova almak sanki

Porselen olanları çok beğeniyorum, çok da şık duruyor, senin aldıklarını da çok beğenmiştim kuzum, primanova'da porselenler kırılmaya dayanıklı bir maddeden yapılıyormuş, endişelenme. Beğendiklerini almışsın hem Sadece kendime güvenemediğim için çöp kutusu ve fırçasında porselen almaya çekindim. Kullanışlı olsun, temizliği kolay olsun diye düşündüm ama çok da basit oldu gibi geliyor. Almayı düşündüklerim plastik ve metal, gördüm bir yapı markette, çok hoş duruyor. Açık renk olan şık, kireç göstermez hem... Düşünüyorum bakalım.

Ben beyazli olani cok sevdim:) plastik setini kucuk wc de kullanacaksin sanirim, bunuda banyonda kullanirsin al bence:)

Küçük wc için bunları almıştım.

Ama aldığım plastikleri küçük wc'de kullanıp, primanova'nın o şık setini banyo için alabilirim. Açık renk, beyazlı olan daha çok beğenildi Teşekkür ederim fikir verdiğin için :)

Dedigim gibi ben görmediğim için öyle söyledim canım sen görüp çokta begendiysen niye düşünüyorsun al gitsin o zaman beyaz hem daha şik hem daha kullanışlı olur

Canım almışsın sonunda banyo takımını güle güle kullan primanovanin tüm ürünleri ayri güzel bayılıyorum. Ama şöyle dişli bi rakibi çıksada fiyatlari ucuzlasa iyi olucak
Yalnız senin çeyizle de iki gelin çıkar canım herşey çifter çifter Allahim bize koca koca evler dolaplar nasip etsin

Evet nihayet aldım Diğer aldıklarım sade olunca şık bir takım istedim. Teşekkür ederim, fiyatları gerçekten yüksek, dediğin gibi başka da seçenek yok. Bu güzel dileğine amin, inşallah diyorum. Almaya başlayınca durduramıyor insan kendini

Katılıyorum kızlar evlerimiz 100 metrekare olsa sığamıcaz sanırım yani ev küçük olsa bile birazcık mutfak kesin büyük olmalı

Katılıyorum kızlar evlerimiz 100 metrekare olsa sığamıcaz sanırım yani ev küçük olsa bile birazcık mutfak kesin büyük olmalı
Kuzucum inşallah aldıklarımızı sığdırırız, mutfak eşyasında sınırı aştım sanırım, büyük bir konsol alıp misafirlikleri ona yerleştirmeyi planlıyorum. Kuzenim de çok mutfak eşyası almıştı, bir kısmını kutulardan hiç çıkarmadı, sonra kırıldıkça eskidikçe onları kullanmaya başladı, evlenince masraflar artıyor özellikle bebek olunca, iyi ki almışım şimdi işime yarıyor diyor. Biz de iyi ki almışız deriz umarım

Ben pek konsol kullanma taraftarı değilim ama bakalım zaman ne göstercek bilinmez elbette

Benimde annemlerde bırakma lüksüm var canım ben gidince 3+1 evde 2 kişi kalacaklar durur bi odada. Yinede ben elimin altında olsun değişik değişik kullanim istiyorum duruma göre bakicaz artık çöpe atamayacağimiza göre bulunur bi yer

Haklısın bulunur elbet bir yer, bakarız çaresine, ağız tadıyla kullanalım yeter ki kuzum

Sonunda madam coco'dan bulup sipariş ettiğim mürdüm battaniyem,75 lira Bu renk uzun süredir yoktu, görünce hemen aldım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…