- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Ben beyazli olani cok sevdim:) plastik setini kucuk wc de kullanacaksin sanirim, bunuda banyonda kullanirsin al bence:)Bunlar da aklımın kaldığı setler, çok beğendim, birini seçip alsam mı bilmiyorumEki Görüntüle 1950717 Eki Görüntüle 1950718
1. daha hoş gözüküyor resimlerde canım ama gerçekte bu takımı görmediğim için illaki al diyemiyorum plastik bildigim kadarıyla Ben porselen set aldim ama kullanışlı olmayacak biliyorum. En güzeli diğer kendi yaptigın set gibi güzel bi lavabo üstü set alip ona uygun plastik fırça ve kova almak sankiBunlar da aklımın kaldığı setler, çok beğendim, birini seçip alsam mı bilmiyorumEki Görüntüle 1950717 Eki Görüntüle 1950718
Porselen olanları çok beğeniyorum, çok da şık duruyor, senin aldıklarını da çok beğenmiştim kuzum, primanova'da porselenler kırılmaya dayanıklı bir maddeden yapılıyormuş, endişelenme. Beğendiklerini almışsın hem1. daha hoş gözüküyor resimlerde canım ama gerçekte bu takımı görmediğim için illaki al diyemiyorum plastik bildigim kadarıyla Ben porselen set aldim ama kullanışlı olmayacak biliyorum. En güzeli diğer kendi yaptigın set gibi güzel bi lavabo üstü set alip ona uygun plastik fırça ve kova almak sanki
Ben beyazli olani cok sevdim:) plastik setini kucuk wc de kullanacaksin sanirim, bunuda banyonda kullanirsin al bence:)
Dedigim gibi ben görmediğim için öyle söyledim canım sen görüp çokta begendiysen niye düşünüyorsun al gitsin o zaman beyaz hem daha şik hem daha kullanışlı olurPorselen olanları çok beğeniyorum, çok da şık duruyor, senin aldıklarını da çok beğenmiştim kuzum, primanova'da porselenler kırılmaya dayanıklı bir maddeden yapılıyormuş, endişelenme. Beğendiklerini almışsın hemSadece kendime güvenemediğim için çöp kutusu ve fırçasında porselen almaya çekindim. Kullanışlı olsun, temizliği kolay olsun diye düşündüm ama çok da basit oldu gibi geliyor. Almayı düşündüklerim plastik ve metal, gördüm bir yapı markette, çok hoş duruyor. Açık renk olan şık, kireç göstermez hem... Düşünüyorum bakalım.
Evet nihayet aldımCanım almışsın sonunda banyo takımını güle güle kullanprimanovanin tüm ürünleri ayri güzel bayılıyorum. Ama şöyle dişli bi rakibi çıksada fiyatlari ucuzlasa iyi olucak
Yalnız senin çeyizle de iki gelin çıkar canım herşey çifter çifter Allahim bize koca koca evler dolaplar nasip etsin
Canım almışsın sonunda banyo takımını güle güle kullanprimanovanin tüm ürünleri ayri güzel bayılıyorum. Ama şöyle dişli bi rakibi çıksada fiyatlari ucuzlasa iyi olucak
Yalnız senin çeyizle de iki gelin çıkar canım herşey çifter çifter Allahim bize koca koca evler dolaplar nasip etsin
Evet nihayet aldımDiğer aldıklarım sade olunca şık bir takım istedim. Teşekkür ederim, fiyatları gerçekten yüksek, dediğin gibi başka da seçenek yok. Bu güzel dileğine amin, inşallah diyorum. Almaya başlayınca durduramıyor insan kendini
Kuzucum inşallah aldıklarımızı sığdırırız, mutfak eşyasında sınırı aştım sanırım, büyük bir konsol alıp misafirlikleri ona yerleştirmeyi planlıyorum. Kuzenim de çok mutfak eşyası almıştı, bir kısmını kutulardan hiç çıkarmadı, sonra kırıldıkça eskidikçe onları kullanmaya başladı, evlenince masraflar artıyor özellikle bebek olunca, iyi ki almışım şimdi işime yarıyor diyor. Biz de iyi ki almışız deriz umarımKatılıyorum kızlar evlerimiz 100 metrekare olsa sığamıcaz sanırımyani ev küçük olsa bile birazcık mutfak kesin büyük olmalı
Kuzucum inşallah aldıklarımızı sığdırırız, mutfak eşyasında sınırı aştım sanırım, büyük bir konsol alıp misafirlikleri ona yerleştirmeyi planlıyorum. Kuzenim de çok mutfak eşyası almıştı, bir kısmını kutulardan hiç çıkarmadı, sonra kırıldıkça eskidikçe onları kullanmaya başladı, evlenince masraflar artıyor özellikle bebek olunca, iyi ki almışım şimdi işime yarıyor diyor. Biz de iyi ki almışız deriz umarım
Benimde annemlerde bırakma lüksüm var canım ben gidince 3+1 evde 2 kişi kalacaklar durur bi odada. Yinede ben elimin altında olsun değişik değişik kullanim istiyorum duruma göre bakicaz artık çöpe atamayacağimiza göre bulunur bi yerKuzucum inşallah aldıklarımızı sığdırırız, mutfak eşyasında sınırı aştım sanırım, büyük bir konsol alıp misafirlikleri ona yerleştirmeyi planlıyorum. Kuzenim de çok mutfak eşyası almıştı, bir kısmını kutulardan hiç çıkarmadı, sonra kırıldıkça eskidikçe onları kullanmaya başladı, evlenince masraflar artıyor özellikle bebek olunca, iyi ki almışım şimdi işime yarıyor diyor. Biz de iyi ki almışız deriz umarım
Haklısın bulunur elbet bir yer, bakarız çaresine, ağız tadıyla kullanalım yeter ki kuzumBenimde annemlerde bırakma lüksüm var canım ben gidince 3+1 evde 2 kişi kalacaklar durur bi odada. Yinede ben elimin altında olsun değişik değişik kullanim istiyorum duruma göre bakicaz artık çöpe atamayacağimiza göre bulunur bi yer
Ben konsol alacağım tatlım, aynalı istemiyorum, salonuma sığmayacak olsa istemezdim tabiBen pek konsol kullanma taraftarı değilim ama bakalım zaman ne göstercek bilinmez elbette