- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Senin hiç saten yorgan isteyeceğin aklıma gelmemistiMavi nisan annenin yaptirdigi yun yorganlarin kalitesi bencede daha iyidir. Sana tavsiyem iki yun yorganin varsa mesela yorgancida bozdur bir tam boy nevresimlere uyumlu yapsin artanida tek kisilik yapsin. Kiymetini bilmek lazim gercekten bulunmuyo guzel yün.
Tatlimsi bela en guzel ve en sagliklisi ipek diyorlar ama oda cok pahali canim. Yani elyaflar silikon iceriyo diye sevemiyorumda bambusu var mikrofiberi var biraz arastirmak lazim. Bendede eskiden yaptirilan bi pamuk yorgan var onu tekrar yaptiricam saten istiyorum. Bakalim kismet :)
Teşekkürler kuzum, pratik olacak o zamanGüzel günlerde kullan canim bunlar hem yazin boş birakip pike olarakta kullaniliyo, hem dokusu kalin olduğundan örtü gibi de duruyo yatağı topla çık gayet pratik
Tam ustune bastin saten almak hic aklmda yoktu:)) ama delikli işli bi nevresimim var sirf onun icin yaptiricam satenden baska yorgan modelini gostermez.. temizlemeye veriyoruz bu tip yorganlari, birde yorgancimiz var eger arayipta bulamazsan iletisime geceriz canim:)) buda benm alacagim nadir kullanmasi zor seylerdendir iyi tanimissin beniSenin hiç saten yorgan isteyeceğin aklıma gelmemistiBenimkiler saten kapli tatlım eskiden göbeği açık nevresim yaptiriolarmis onlara, annemde var hatta bi kaç tane dolap bekliyorlar düşün o yorgani temizleyeceksin bide kaymasin diye üstüne o nevresimi yorgana dikiyorlar her seferinde yoksa sabah uyandiginda nevresimin içinde buluyorsun kendini cocukluk kabusum İyi söylüyorsun tatlimda o yorganlari biz nerde nasil temizlicez yorganci da yok artık eskisi gibi İpek yorganlarda dediğin gibi nerdeyse bi yatak fiyatında Bu yorgan meselesini çözemedim bi türlü..
Kuru temizlemeye mi veriyoruz canım yorganciya mi yoksa hali yikamacilar var onlara miTam ustune bastin saten almak hic aklmda yoktu:)) ama delikli işli bi nevresimim var sirf onun icin yaptiricam satenden baska yorgan modelini gostermez.. temizlemeye veriyoruz bu tip yorganlari, birde yorgancimiz var eger arayipta bulamazsan iletisime geceriz canim:)) buda benm alacagim nadir kullanmasi zor seylerdendir iyi tanimissin beni
Rengi de güzelmiş indirime de denk getirmissin daha ne olsunTeşekkürler kuzum, pratik olacak o zamanNevresim ölçüsünde fakat yanlarına 5 cm kenarlık yapmışlar, yatağı üzerini güzelce örtecek, iyi ki almışım diyorım, evdeki yatakta denedim güzel durdu.
Canım olur mu hiç öyle şey, hiç sorun değil inan, ne güzel fikirlerimizi paylaşıyoruz, yeni şeyler öğreniyoruz. Dilediğin gibi yazabilirsinRengi de güzelmiş indirime de denk getirmissin daha ne olsungüle güle kullan canım. Bu arada senin topigide meşgul ettim yorgan mevzusuna
Eki Görüntüle 1944640 Eki Görüntüle 1944643 Eki Görüntüle 1944644
Teşekkürler, inşallah daha güzelleri senin olurÇok güzel paylaşımlar var, fırsat buldukça bakıyorum, seninle zevklerimiz uyuşuyor demek ki Her ne kadar beğenerek alsam da böyle güzel yorumlar duymak iyi geliyor :) Ciddi bir adım atmamış olsan da almaya başla, zamanın ne getireceği belli olmaz, modası geçmeyecek, kullanışlı ve tabi ki sevdiğin ürünleri seç.Dediğin gibi elektrikli olanları en sona bırakman mantıklı.
Listemi tabi ki paylaşırım, ben eksiklerime göre liste oluşturmuştum, nette çok daha kapsamlı düzenli listeler var, onlardan da faydalanabilirsin
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim, amin inşallah, hoş buldum. 33 yaşındayım. Sadece çeyiz setimi ( Misafir yemek takımı, çatal- bıçak, kahvaltı takımı, günlük yemek takımı, çelik tencere takımı, seramik tencere takımı) çalışmaya başladığım ilk yıllarda almıştım, diğerlerini son bir sene içerisinde aldım. Yavaş yavaş tamamlarsın, hiç merak etme, önemli olan başlamakHerşeyin çok güzel Allah gönlüne göre versin :) Aramıza hoşgeldin bu arada :) https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nesin-kizi-ceyiz-duzme-yarisina-girdi.900427/ bu da benim Çeyiz topiğim incelemek istersen :) seninki kadar çok olmasada var 3-5bişey :) Bu arada merak ettim yaşın kaç acaba :)