Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Bernardo kahvaltı takımım, özellikle farklı almadım. Kalabalık kahvaltılarda günlük yemek takımımım pasta tabaklarını da kullanırım diye düşündüm.

Eklentiler

• image.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba :) aldıkların güzel görünüyor mutlu huzurlu günlerde kullanmanı dilerim. Ben de aynı telaş içindeyim ama yemek takımımı hala alamadım bir türlü. Yuvarlak düşünüyordum kare beğendim bakalım son kararım ne olur :)

her şey çok güzel görünüyor Güzel günlerde kullan.Bornoz takımı nasıl acaba dokusu falan kalın bir şeyler istiyorum ama yumuşak da olsun istiyorum :) Bu arada çeyiz, nişan ve söz bohçaları için lifler yapıyorum bende düşünürseniz yardımcı olabilirim :) Fikir olsun :)

Merhaba, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Daha güzelleri senin olsun. Yemek takımımı alalı çok oluyor, açıkçası çok düşünmeden araştırmadan almıştım, kare takımlar bulaşık makinesine koyarken daha çabuk kırılıp zarar görüyor diyorlar, ben artık dikkatli kullanacağım :) Son ana bırakmadan yavaş yavaş beğenerek almakta fayda var diye düşünüyorum. Çok tatlı bir telaş, keyfini çıkar :)

Çok teşekkür ederim, inşallah Bornoz takımını tavsiye ederim, almadan önce araştırdım, diğer markalarda daha uygun fiyatlı olanlar vardı ama kalitesini beğenmemiştim. Özdilek zaten havluda en iyi markalardan biri, öyle ince değil dokusu kalın ve yumuşak. Yumuşaklığını kaybetmemesi için havlularda çok fazla yumuşatıcı kullanmamak gerekiyormuş, özellikle ilk yıkamalarda. Ayrıca erkek L, kadın M beden, biraz büyükçe :) Lifler aklımda olacak, harika gözüküyorlar, ellerine sağlık, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…