- 10 Mart 2012
- 450
- 215
- Konu Sahibi Periliperi
Çok teşekkür ederimKe
Kesinlike en iyileri karaca setleri yillardir kulaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimKe
Kesinlike en iyileri karaca setleri yillardir kulaniyorum
Yıkama şekliniz nasıldı acaba ? ben de alınca 1 kere yıkadım makinede düşük ayarda ama hiç öyle silinme yıpranma olmadıMerhaba. Aries takımını günlük olarak kullanıyorum ve memnun değilim. Desenleri ve renkleri silindi. Henüz bir senedir kullanıyorum.
O kötüymüş ya ben de o tarz bi makine alacaktım vazgeçirdiler normal sepetli olanlardan aldım iyi ki öyle almışım o zaman :)))Gündelik için Kütahya aldım misafir için Karaca aldım. Benim bulaşık makinemde kaşık-çatal ayrı bir raf o yüzden misafir yemek takımının büyük düz tabağını makineye sığdıramıyorum pervaneye çarpıyor.
Çok teşekkürler size de hayırlı olsun, günlük ve misafir olarak ayrı aldım bendeÖncelikle hayırlı olsun. Ben yeni evlendim. Günlük ve misafirlik olarak ayrı alabilirsiniz. Bide kahvaltı seti aldım. Sadece kaşık çatal bıçak takımını günlük ve misafirlik için ayrı almadım.Kaşıklarımı çatallarımı hem günlük hem misafirlik kullanıyorum. Ama kaliteli set aldım. Marka takıntım yoktur benim. Tabaklarımı kaliteli, hafif olmayan, makinede bozulmayan olmasına dikkat ederek aldım. Çatal kaşık bıçak setim İnter marka. Çok çok memnunum.
Ya evet sık kullanmayan insanlara hak veriyorum açıkcası ama ben ailemden de hep bu şekilde gördüm + misafir ağırlamayı da severiz misafir için olmasa bile o sofranın özenli olmasını istiyorum hep :)) o yüzden her şeyin olduğu takımları almanın gerekli olduğunu düşünüp aldım eminimki hepsini sık sık kullanacağımBen çevremdekilerin gazıyla 1 misafir yemek takımı 1 de misafir kahvaltı takımı aldım. Günlük içinde 1 yemek 1 kahvaltı. Sonra evlendik taşındık yerleştik. Bir de baktım ki hiç gerek yokmuş. Yemek takımında büyük servis tabağı var kahvaltı için kullanılabilir. Pasta tabağı var yine kahvaltı için kullanılabilir. Kısacası başka arkadaşıma hediye ettim aldığım takımı. 1 misafirlik yemek takımını açtım. 1 misafir kahvaltı takımı açtım. Onları sürekli kullanıyoruz. Yemek takımında da parça sayısının fazlalığına takılmamak gerek. Çünkü çorba için sunumluk büyük porselen bir parça var. Hiç kullanmadım. Kime sorsam kullanmamış. Çay bardağı takımı var porselen hiç kullanmadım çünkü herkes cam bardak seviyor. Bir de sürekli düğünde bardak geliyor. Porselen çay demleme parçası var. Vallahi 2 kere hevesten kullandım. Yani kalabalık misafirin olursa vs gibi şeyler için 12 kişilik 1 yemek takımın olsun. Biz memuruz. Gurbetçiyiz. Öyle kalabalık gelenimiz yok. 6 ya da 8 kişilik çok rahat yetiyor yani. Bir de günlük takımın olsun yeter. Zaten zamanla züccaciye avm vs gezerken karşına çok tabak çıkacak şekilli şüküllü. Evdeki takımının fazlalığı gözünü yoracak. Mesela bizim tayin olursa ben bütün seti bırakmayı düşünüyorum. Çünkü günlük takımları uyguna almıştım. Her gün makinada vs yıkamaktan aşındı. Yanlar kırık. Gelen geçen çerezlik almıştı. Onların kenarları kırık. Kendini bu anlamda maddi olarak da yormamanı tavsiye ederim. Bende kütahya porselenin mi karacanın mı ne inci porselen takımı var. 2019da çok uyguna aldım. Ama artık onların zamanı geçti. Şimdi herkes yuvarlak ya da geometrik set alıyor.
Benim sade doğal bir tarzım var sanırım avangart şeyleri hiç sevmem ama bohem iskandinav tarzıda çok uygun değil.. Neyseki bayadır baktığım takımlar vardı zaten onlardan aldım tam tarzıma göre diyebilirimBenim tarzım salonum country. Mutfağım İskandinav ona göre almak isterdim ama ikinci evlilik olunca önceki takımlarımı kullanıyorum onlar da Osmanlı tarzı çok alakasız. Boşa gitmesin diye kullanıyorum işte. Önce kendinize bir tarz belirleyin evi nasıl döşeyeceksiniz? Country ,vintage olan her şey çok hoşuma gidiyor.
Tam olarak öyle düşündüm bende ikisini de yuvarlak oval takımlardan çok beğenerek aldım teşekkürlerKareli tabaklar kullanışsiz oluyor yuvarlak ve oval takımlar secin.
Cok varaklı desenli seyler değil daha sade seyler hep kullanılıyor
Ahahah bilemedim ne desemKalite bakımından merak edersen karaca, kütahya porselen, english home aynı fabrikada üretiliyor. Bu da kesin bilgi yayalım askdkfkfkfk
Ben karacadan aldım çok teşekkürler öneriniz için oraya da bakmıştım ama hem fiyatlar uçuk geldi hem de emin olamamıştımKesinlikle porland desen soyulmama garantili ayrıca bulaşık makinesinde çok rahat yıkanabiliyor
Bulaşık makinesine rahat girdi boyut olarak büyük gelmedi bana çok teşekkürler öneriniz içinMerhaba öncelikle iki yemek takımını da çok büyük almamanızı tavsiye ederim. Özellikle ölçülerine bakın Karaca’nın çoğu kasesi ve servis taba çok büyük ben çok araştırdığım için.korkmazın boyutları güzel
Evet buradan da uyaran oldu kare model almadım o yüzden yuvarlak model olanlardan tercih ettim ama o b.makinesiyle de alakalı sanırım aldıklarımın kayık tabakları vs rahat sığıyor çünküGirin dolap uygulamasına bakın en çok ürününü satmak isteyenlerin modeli karaca inci modeli kare olan. Çünkü çok büyük çok yer kaplıyor makinede ve ağır
Ya ben her şeyiyle full takım istediğim için oraya bakıyordum zaten bayadır sonra da aldım henüz düzenli kullanmaya başlamadım ama yıkadım vs gayet kullanışlı görünüyor ikea gibi yerler bana biraz öğrenci işi geldi ya da ben beğenemedimMerhaba 2,5 yıldır evliyim karaca'dan kçb seti bıçak seti (asla) elektrikli ev aletlerini ve tahta alma nerden ne alırsan al ❤ çaycım 1 haftalık evliyken elimde kaldı sapı yanıyordum 1 ayda bıçaklar paslandı tahta direk kırıldı falan yani herkesin aynı oldu çevremde ama bardak tabak vs görsel açıdan güzel hayla kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa asla çeyizleri takım takım böyle mağazaşardan almam migrosta bile daha güzel şık tabaklar var ikeada vs kendim takım yaparım.
Karacadan extra nish ile elegance bone aria modellerini aldım çok teşekkürleremsana güvenip almayin yedek parcaları yok çünkü
Kesinliklee ben de bayılarak aldım :)fine pearl e bayildim
Aa sizinkide çok güzelmiş ya bunu görmemiştim özel günler için daha sade bir model tercih ettim günlük için renkli aldımMerhaba Karaca(misafirlik) ve Kütahya porselen(günlük) takımlara sahibim. memnunum her ikisinden de :) Benimkiler şunlar: Karaca Square Bone Autumn 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca
Bende full+full parça aldım karacadan iki ayrı takım olarak dediğiniz gibi bütçemide hiç zorlamadı açıkcasıCanım ben ikisini ayrı ayrı aldım. Gunluk yemek takımını 6 kişilik aldım. Keşke 12 kişilik alsaydım. Butcen varsa günlüğü de 12 kişilik al.su an 16 aylik bir oğlum var. Ona aldığımız plastik tabakalrda yemiyor bizden gördüğü için porselen tabak istiyor. Çorba kasem kalmadı bi an gözümü ayiridigmda yere fırlatıyor. bir de butcen nasıl o.onemli ben schaferdan aldım çeyiz setimi. Elektronik esyalari çok kötü çıktı.butce varsa ayrı ayrı almanı tavsiye ederim
Herşeyim şuan takım ama işte bugün olsa almam ☺Ya ben her şeyiyle full takım istediğim için oraya bakıyordum zaten bayadır sonra da aldım henüz düzenli kullanmaya başlamadım ama yıkadım vs gayet kullanışlı görünüyor ikea gibi yerler bana biraz öğrenci işi geldi ya da ben beğenemedim
Bu set. İç çatlakları var. Aynı yıl aldığım güral porselen tertemiz. Eve gidince ne hale geldiğini de çekeyimHangi modelini almıştınız ?
Bol neşeli sofralarınız olsun inşallah.Ya evet sık kullanmayan insanlara hak veriyorum açıkcası ama ben ailemden de hep bu şekilde gördüm + misafir ağırlamayı da severiz misafir için olmasa bile o sofranın özenli olmasını istiyorum hep :)) o yüzden her şeyin olduğu takımları almanın gerekli olduğunu düşünüp aldım eminimki hepsini sık sık kullanacağım