çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    186
kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Schfr classy bone tavsiye ederim makinayada atılıyor cok şık ve sade

kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Yemek takımı Karaca alanlar çok memnun benm taç yemek takımı güzel ama tencereler berbat

Benim 15 senelik yemek takimim karaca eskiden karaca guzel derdim onerirdim ama gunluk icin 2 sene once aldiklarim cabuk bozuldu . Ardindan bernardo aldim oda bozuldu. Annem bernardodan aldi bozuldu degisim yaptilar. Galiba şans işi 😀 ( bozuldu dedigim makinada desenler bozuldu , makinaya konulmayan hic biseyi sevmiyorum 😀)

porland tavsiye ederim günlükte de 6 kişilik takımını kullanıyorum asla solma çıkma yapmadım 2 yıldır. zaten desen garantisi veren tek marka

porland tek geçerim.
çalıştığım işyerinde porland kullanırdım her şeye rağmen desenlerinde hiçbir bozulma olmamıştı

Bence önemli olan tabakların kenarının tam oval olması şuan girintili çıkıntılı yada çiçek tarzi moda ama daha kolay çatlıyorlar, gerçi pek farkedilmiyor ama oval alsaydım keşke ben

Ben 12 kişilik almıştım. 6'sını günlük kullanıyorum, misafir gelecekse kalan 6'yı da çıkarıyorum. Koleksiyon markasından almıştım sade sevdiğim için. Bone china, kaliteli bir porselen.

Günlük kullanım için daha renkli olan Mudo Concept, Zsa Zsa Zsu gibi yerlerden 2 kişilik set oluşturuyorum zaman zaman. Böylece dolaplarca tabak çanak olmuyor evde.

X