çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    248
kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Schfr classy bone tavsiye ederim makinayada atılıyor cok şık ve sade

kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Yemek takımı Karaca alanlar çok memnun benm taç yemek takımı güzel ama tencereler berbat

Benim 15 senelik yemek takimim karaca eskiden karaca guzel derdim onerirdim ama gunluk icin 2 sene once aldiklarim cabuk bozuldu . Ardindan bernardo aldim oda bozuldu. Annem bernardodan aldi bozuldu degisim yaptilar. Galiba şans işi 😀 ( bozuldu dedigim makinada desenler bozuldu , makinaya konulmayan hic biseyi sevmiyorum 😀)

porland tavsiye ederim günlükte de 6 kişilik takımını kullanıyorum asla solma çıkma yapmadım 2 yıldır. zaten desen garantisi veren tek marka

porland tek geçerim.
çalıştığım işyerinde porland kullanırdım her şeye rağmen desenlerinde hiçbir bozulma olmamıştı

Bence önemli olan tabakların kenarının tam oval olması şuan girintili çıkıntılı yada çiçek tarzi moda ama daha kolay çatlıyorlar, gerçi pek farkedilmiyor ama oval alsaydım keşke ben

Ben 12 kişilik almıştım. 6'sını günlük kullanıyorum, misafir gelecekse kalan 6'yı da çıkarıyorum. Koleksiyon markasından almıştım sade sevdiğim için. Bone china, kaliteli bir porselen.

Günlük kullanım için daha renkli olan Mudo Concept, Zsa Zsa Zsu gibi yerlerden 2 kişilik set oluşturuyorum zaman zaman. Böylece dolaplarca tabak çanak olmuyor evde.

Günlük yemek takımlarım ve misafirlik takımlarımı karacadan aldım. Günlük olanları kullandım hep çiziliyorlar. Hiç memnun kalmadım. Misafir olanları başka bir takımım var kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bu yüzden tavsiye etmiyorum marketten aldığım keremikanın bile tabağı üstünde yemek çatalı ile bir şey keserken çizilmiyor Karaca harita gibi oldu.

Misafir için ayrı takım önermem en güzelini al ilk önce kendin için kullan misafir kim yani otursun senin yediğinde yesin evliyken de şimdi de misafir için evimde sadece havul ve nevresim var onun dışında misafir odası bile yapmamıştım orayı oyun odası yapmıştım daha kullanışlıydı
Schafer önermem makinada çıkıyor desenleri uzun kullanımda

Ben bu sene başında şunu aldım

Ara ara keramikadan ayrı parçalar da alıyorum hiçbir şekilde aşınma ve yaşamadım
Karacadan aldım misafir ağırlamak istiyorum ya o yüzden ayrı takım tercihi benim için mantıklı oldu diyebilirim 🥰

Yemek takımımı alalı 14 yıl oldu, Schafer marka ilk günkü gibi desenleri, teee 17 yaşındayken annemin aldırdığı Karaca kahvaltı takımım var 30 sene olmuş alalı, onu da 14 yıldır aktif kullanıyorum hemen her gün, milyon kez bulaşık makinasına girdiler desenlerinde asla deforme olmadı, yenilerde kaliteleri mi düşürüyorlar acaba sıkça duydum forumda desenler bozuluyor diye
Karaca aldım yani ilk bakışta hiç deseni bozulacak gibi durmuyor zaten yıkmada sorun olmaz dediler

Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin dünyanın enn güzel heyecanlarından biri çeyiz düzmek 😍🍄 bence günlük yemek takımı ve misafir yemek takımı ayrı ayrı olması iyi olur. Hatta aynısını çatal kaşık takımı için de yaparsan raht edersin🌿 Günlük olanlar 6 kişilik oluyor çorbalık tuzluk falan da olmuyor. Günlüğü kütahya porselenden aldım sade bir şey. Misafir için olanı internetten almadım bir mağazaya girdim oradan aldım markası pier cardin. Onların yemek takımı olmasına şaşırdım ama sağlam çıktılar üç senedir en çok tatlı tabaklarını kullandım hiçbir şey olmadı desenlerine elde de hiç yıkamadım full makine
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünerek iki takım aldım çatal bıçakta da aynısını yapıcam zaten niyetim o karacadan tabak alırken bir kaç model gözüme geldi hatta onlara bakıcam 🤭

Benim 15 senelik yemek takimim karaca eskiden karaca guzel derdim onerirdim ama gunluk icin 2 sene once aldiklarim cabuk bozuldu . Ardindan bernardo aldim oda bozuldu. Annem bernardodan aldi bozuldu degisim yaptilar. Galiba şans işi 😀 ( bozuldu dedigim makinada desenler bozuldu , makinaya konulmayan hic biseyi sevmiyorum 😀)
Makinada yıkanması önemli kesinlikle dayanamadım bir iki parçasını yıkadım hiç bişi gelmedi gözüme dayanıklı duruyor karacadan aldım

Bence önemli olan tabakların kenarının tam oval olması şuan girintili çıkıntılı yada çiçek tarzi moda ama daha kolay çatlıyorlar, gerçi pek farkedilmiyor ama oval alsaydım keşke ben
Bir yuvarlak klasik tarzda aldım bir tanesini de extra nish modeli oval kare aldım zaten o kendi kesimi çiçek olanlar bana çok hitap etmiyor ya ama karacada baya güzel model varmış cidden

Sizden sonra bende aldım kırmızı halı kolleksiyonundan stream bone middle 12 kişilik ama kırmızı halı kolleksiyonu nasıl bir şey öyle insanın hepsini alası geliyor cidden hayır ilk beğendiğim iki modelden bir de değil aslında ama görünce bayıldım

Sizden sonra bende aldım kırmızı halı kolleksiyonundan stream bone middle 12 kişilik ama kırmızı halı kolleksiyonu nasıl bir şey öyle insanın hepsini alası geliyor cidden hayır ilk beğendiğim iki modelden bir de değil aslında ama görünce bayıldım
Hayırlı olsun evet o modeller cidden bir farklı ben daha kendi tarzıma gittim alırken ama neden öyle dediğinizi anlayabiliyorum 😆 iyi günlerde kullanalım dilerim ki 🙏

Hayırlı olsun evet o modeller cidden bir farklı ben daha kendi tarzıma gittim alırken ama neden öyle dediğinizi anlayabiliyorum 😆 iyi günlerde kullanalım dilerim ki 🙏
Evet evet en önemlisi iyi günlerde kullanmak zaten ama şu tabaklara bakıp mutsuz geçecek bir sofra da düşünemedim ne yalan söyliyim 😅

X