- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Evet bitiyorbaya bitirmişsin o zaman çeyizi :)
Bu görselleri ne kadar beğensem az, patiklere bayılırımEki Görüntüle 1944302 Eki Görüntüle 1944303 Eki Görüntüle 1944304
Anneannemin el emekleri, bol bol örmüş sağ olsun, hakkını ödeyemem
Hoş buldum kuzum, teşekkür ederim. Evet tarih belli değil, dediğin gibi sonrasında rahat edeceğim, almakta acele mi ediyorum diyordum söylediklerin iyi geldi. Hem paramı da gerekli şeyler için harcamış oluyorum, ayakkabı ve çanta alacağıma çeyizi tamamlıyorum, alışveriş yapmak zevkli geliyorÖncelikle topigin hayırlı olsun canım aramıza hos geldinMaşallah ceyizine dediğin gibi bitirmişsin nerdeyse yok yok her şey düşünülmüş :) Aralarda okuduğum kadarıyla henüz sizinde tarih belli değil, bende çeyize başladığımda ortada bisi yoktu kasımda sözlendik önümüzdeki ay kismetse nisanimiz var. İnan o kadar masraf ve stres oluyorki insan, bide bunlarla uğraşamazdim iyi ki alacağımı zamanında almışım diyorum. Sende çok rahat ediceksin zamani geldiğin de Güzel günlerde kullan tatlım sevdiginle her birini..
Dimi ya, melek anneannemin el emekleri, çok değerli benim için, 4 torunuz, hepimize ayrı ayrı hazırladı sağ olsunBu görselleri ne kadar beğensem az, patiklere bayılırım
Sağol canım bizim nikahta belli değil daha nişan yapiyoruz Allah mi söyletti nedir :)) Bi kaç şey sorucaktim ütünü açıp kullandin mi yada çevrende kullanan var mi hiç? Ütü mü philipsten almayi düşünüyorum ama kazanli ütü mu alsam sendeki bu modeli mi alsam kararsizim rengi ayri cezbediyor beniHoş buldum kuzum, teşekkür ederim. Evet tarih belli değil, dediğin gibi sonrasında rahat edeceğim, almakta acele mi ediyorum diyordum söylediklerin iyi geldi. Hem paramı da gerekli şeyler için harcamış oluyorum, ayakkabı ve çanta alacağıma çeyizi tamamlıyorum, alışveriş yapmak zevkli geliyorTanışma ve istemeden sonra sadece mobilyalara, büyük ev eşyalarına odaklanırım, onlar çok masraflı olacak, ıvır zıvırlar çıksın aradan. Darısı tüm çeyizi bitirmek isteyenlerin başına. İnşallah güzel günlerde mutlulukla kullanırız aldıklarımızı Sana da kolaylıklar diliyorum canım, çok az kalmış nikahına, ne güzel
Nikah mı yazmışım hiç farkında değilim kuzum :) Kim bilir nişanla nikahın arası kısa olur belkiSağol canım bizim nikahta belli değil daha nişan yapiyoruz Allah mi söyletti nedir :)) Bi kaç şey sorucaktim ütünü açıp kullandin mi yada çevrende kullanan var mi hiç? Ütü mü philipsten almayi düşünüyorum ama kazanli ütü mu alsam sendeki bu modeli mi alsam kararsizim rengi ayri cezbediyor beni. Birde çok merak ettiğim english home yikanabilir yün yorgan; diğer yün yorganlar gibi is görür mü ? Annem yorgan yaptırmış bana bi kaç tane ama onlar makineye girmez haliyle kullanasim yok yorgan arayisindayim
Benimde çeyizimde annemin zamanında yaptırdığı yün yorganlar var fakat ölçüleri küçük, o yüzden hazır yorgan aldım canım, nevresimlere uysun diye. Çok soğuk günlerde battaniye ile destek yaparım artık çünkü biraz ince. Annenin yaptırdığı yorgan nevresim ölçüsündeyse eminim yün kalitesi daha iyidir. Yorganları çamaşır makinesinde yıkamayı tavsiye etmiyorlar, en sağlıklısı her sene açılıp yünlerinin taranıp tekrar dikilmesiymiş fakat bu da çok uğraştırıcı olur ne yazık ki. Annenin yaptırdıkları tabi sığmaz zaten makineye :) Bir tane böyle hazır alabilirsin bence, çok kalın yorgan örtünmeyi sevmiyorsan işini görür. Silikon yorganları çok sağlıklı bulmuyorlar ama tabi ben yine de aldım.Sağol canım bizim nikahta belli değil daha nişan yapiyoruz Allah mi söyletti nedir :)) Bi kaç şey sorucaktim ütünü açıp kullandin mi yada çevrende kullanan var mi hiç? Ütü mü philipsten almayi düşünüyorum ama kazanli ütü mu alsam sendeki bu modeli mi alsam kararsizim rengi ayri cezbediyor beni. Birde çok merak ettiğim english home yikanabilir yün yorgan; diğer yün yorganlar gibi is görür mü ? Annem yorgan yaptırmış bana bi kaç tane ama onlar makineye girmez haliyle kullanasim yok yorgan arayisindayim
Nikah mı yazmışım hiç farkında değilim kuzum :) Kim bilir nişanla nikahın arası kısa olur belkiÜtüyü aldığımda denedim ve çok beğendim, buhar gücü harika ve kırışıklıkları üzerinden bir kere geçince bile açıyor, daha önce kullandığım ütülerle kıyaslayamam bile. Kısa sürede daha çok ütü yapılabilir bununla. Çok memnun kaldım. Kordonunun uzun olması ve su haznesinin büyük olması da artıları. Kazanlı ütüler çok yer kapladığından istemedim ben, ayrıca ütüyü topluca yapamadığım zamanlar için uğraştırıcı olur diye düşündüm. Bazen işe giderken sabah bile ütü yapıyorum çünkü. Dolap içine katlayarak koyduğumuz kıyafetlerde malum kat izi olabiliyor.Kazanlı ütü alınmıyorsa alınabilecek en iyi ütü diye düşünüyorum. Rengini ben de sevdim senin gibi Philips güvendiğim bir marka ayrıca.
O zaman yazdım bu ütüyü liste başına canım bizim evde kullandigimiz ütüde philips 3-4 yildir kullaniyoruz genel olarak memnunuz. Tam olarak model kodu neydi seninkinin yanlış bilmiyorsam bununda iki çeşidi vardiBenimde çeyizimde annemin zamanında yaptırdığı yün yorganlar var fakat ölçüleri küçük, o yüzden hazır yorgan aldım canım, nevresimlere uysun diye. Çok soğuk günlerde battaniye ile destek yaparım artık çünkü biraz ince. Annenin yaptırdığı yorgan nevresim ölçüsündeyse eminim yün kalitesi daha iyidir. Yorganları çamaşır makinesinde yıkamayı tavsiye etmiyorlar, en sağlıklısı her sene açılıp yünlerinin taranıp tekrar dikilmesiymiş fakat bu da çok uğraştırıcı olur ne yazık ki. Annenin yaptırdıkları tabi sığmaz zaten makineye :) Bir tane böyle hazır alabilirsin bence, çok kalın yorgan örtünmeyi sevmiyorsan işini görür. Silikon yorganları çok sağlıklı bulmuyorlar ama tabi ben yine de aldım.
Rica ederim kuzum, lafı bile olmazO zaman yazdım bu ütüyü liste başına canım bizim evde kullandigimiz ütüde philips 3-4 yildir kullaniyoruz genel olarak memnunuz. Tam olarak model kodu neydi seninkinin yanlış bilmiyorsam bununda iki çeşidi vardiElektronikleri hem daha iyisi çıkar belki hemde garanti sorunsalı nedeniyle sonlara bırakmış durumdayım ama arastirmakta fayda var.
Bende misafir için bi tek kişilik bi tanede çift kişilik silikon olanlardan aldım bide eng.home un pofidik yorganindan aldım kendimize baharda kullanırız diye Ben öyle ağır yorgan sevmiyorum eziliyorum sanki altindaDaha çok battaniye seviyorum ustune hafif yorgan oyle alışmışım.. İkisi kalın 6 tane battaniyem var onlarla desteklerim yer sıkıntısı olmasin die bi tanecik adam adam yorgan istiyorum yikanabilen onuda ya yatastan yada linensten almam daha iyi olucak sanırım Annemin yorganlari istemiyorum sagolsun biz küçükken yaptirmiş uğraşmak istemiyorum onlarla Çok sağol canim gece gece üşenmemis yazmissin detaylica
Valla yüzüne yüzüne söylüyorum kendisi de kullanmiyo yikamasi eziyet diye zaten bi köşede duruyorlarRica ederim kuzum, lafı bile olmazphilips ütü 4887/30. Annen duymasın Gerek duyarsan sonradan alırsın annenden, aldıklarımızı sığdıracak yer lazım valla. Tabi nasıl senin için kullanışlı ve rahat olacaksa öyle yap. Bir tane alacaksan iyi bir markadan al bence de Yatağımı alırken bir tane iyi yün yorgan alacağım, belki yatakla indirimli olur diye hayallerim var bir tane de mor ya da mürdüm battaniye düşünüyorum, bakalım inşallah bulurum. Bol bol almışsın, maşallah
Rica ederim kuzum. Annen bir şey demiyorsa sorun yokValla yüzüne yüzüne söylüyorum kendisi de kullanmiyo yikamasi eziyet diye zaten bi köşede duruyorlarBen tekstil olayını abarttim artık bakmamaya çalışıyorum Yarim oda çeyizim oldu eve dagilinca sigmazlarmiki diyorum annem gülüyo, bazali yatak alicam mecburen toplar die düşünüyorum. Dedigin gibi yatak alırken yanında almakta mantikliymis aslında canım Bende senin gibi listede ne kadarini halletsem kar sayıyorum Model için ayrıca teşekkürler
Canım teşekkür ederim amin inşallahCanım çok güzeller Allah güle güle, sevdiceğinle aşkla kullanmayı nasip etsindüğün tarihin yakınmı? Bizde Allah izin verirse 1.5 yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz ben şimdiden çeyiz düzmeye basladım o ayrı hatta eşya bile bakıyorum
Canım teşekkür ederim amin inşallahCanım çok güzeller Allah güle güle, sevdiceğinle aşkla kullanmayı nasip etsindüğün tarihin yakınmı? Bizde Allah izin verirse 1.5 yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz ben şimdiden çeyiz düzmeye basladım o ayrı hatta eşya bile bakıyorum
Benimde çeyizimde annemin zamanında yaptırdığı yün yorganlar var fakat ölçüleri küçük, o yüzden hazır yorgan aldım canım, nevresimlere uysun diye. Çok soğuk günlerde battaniye ile destek yaparım artık çünkü biraz ince. Annenin yaptırdığı yorgan nevresim ölçüsündeyse eminim yün kalitesi daha iyidir. Yorganları çamaşır makinesinde yıkamayı tavsiye etmiyorlar, en sağlıklısı her sene açılıp yünlerinin taranıp tekrar dikilmesiymiş fakat bu da çok uğraştırıcı olur ne yazık ki. Annenin yaptırdıkları tabi sığmaz zaten makineye :) Bir tane böyle hazır alabilirsin bence, çok kalın yorgan örtünmeyi sevmiyorsan işini görür. Silikon yorganları çok sağlıklı bulmuyorlar ama tabi ben yine de aldım.
O zaman yazdım bu ütüyü liste başına canım bizim evde kullandigimiz ütüde philips 3-4 yildir kullaniyoruz genel olarak memnunuz. Tam olarak model kodu neydi seninkinin yanlış bilmiyorsam bununda iki çeşidi vardiElektronikleri hem daha iyisi çıkar belki hemde garanti sorunsalı nedeniyle sonlara bırakmış durumdayım ama arastirmakta fayda var.
Bende misafir için bi tek kişilik bi tanede çift kişilik silikon olanlardan aldım bide eng.home un pofidik yorganindan aldım kendimize baharda kullanırız diye Ben öyle ağır yorgan sevmiyorum eziliyorum sanki altindaDaha çok battaniye seviyorum ustune hafif yorgan oyle alışmışım.. İkisi kalın 6 tane battaniyem var onlarla desteklerim yer sıkıntısı olmasin die bi tanecik adam adam yorgan istiyorum yikanabilen onuda ya yatastan yada linensten almam daha iyi olucak sanırım Annemin yorganlari istemiyorum sagolsun biz küçükken yaptirmiş uğraşmak istemiyorum onlarla Çok sağol canim gece gece üşenmemis yazmissin detaylica
Elimdeki yün yorganları böyle değerlendirebilirim, fikir verdiğin için teşekkür ederim, çok iyi oldu gerçektenMavi nisan annenin yaptirdigi yun yorganlarin kalitesi bencede daha iyidir. Sana tavsiyem iki yun yorganin varsa mesela yorgancida bozdur bir tam boy nevresimlere uyumlu yapsin artanida tek kisilik yapsin. Kiymetini bilmek lazim gercekten bulunmuyo guzel yün.
Tatlimsi bela en guzel ve en sagliklisi ipek diyorlar ama oda cok pahali canim. Yani elyaflar silikon iceriyo diye sevemiyorumda bambusu var mikrofiberi var biraz arastirmak lazim. Bendede eskiden yaptirilan bi pamuk yorgan var onu tekrar yaptiricam saten istiyorum. Bakalim kismet :)
Güzel günlerde kullan canim bunlar hem yazin boş birakip pike olarakta kullaniliyo, hem dokusu kalin olduğundan örtü gibi de duruyo yatağı topla çık gayet pratik