Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Bunlar da madam coco'dan çeşitli ebatlarda sipariş ettiğim hurçlar, fiyatları 5 ile 10 lira arasında değişiyor :KK66:

Benim battaniyemden canım bu renge bayılıyorum ama çok yer kapliyor baya bi kalın güzel günlerde kullanalim :KK19:
İnşallah kuzum güzel günlerde kullanırız, soğuk kış günlerinde sıcacık tutar bizi artık :KK36: Başka battaniye almayacağım 3 tane oldu zaten, ikisini kendimiz için birini misafir için kullanırım diye düşündüm. Çok sevdiğim bir renk oldu :KK200: Bir yük dolabı yaptırmak şart oldu galiba :KK66:

Gule gule kullan canim :) daha fazla tekstil alicakmisin sanki bir suruuu oldu :nazar:o_O:))
Teşekkür ederim kuzum:KK36:Aslında artık almasam iyi olacak, çok oldu dediğin gibi :110: Özel günler için biraz süslü pike takımı almak istiyorum, karaca home'da beğenmiştim, daha karar veremedim. Bir tane de nevresim takımı istiyorum. English home'dan aldığım yatak örtülerini mevsim geçişlerinde pike gibi kullanacağım, yumuşacıklar ve örtününce hiç rahatsız etmiyorlar, buruşmuyorlar da, işe giderken çek yatağın üzerine mis gibi :)

Eki Görüntüle 1954406 Eki Görüntüle 1954407

Ve çaydanlığımı aldım, korkmaz vertex, umarım verdiğim paraya değer, gitti gidiyor'dan 298 liraya sipariş verdim bakalım :KK66: Emniyet kilidinin olması, buhar önleyici alt kapak bu modeli seçmeni sağladı. Korkmaz için okuduğum güzel yorumların, tatlimsi_bela tatlimsi_bela 'nın çeyiz topiğinde görmüş olmamın da payı oldu tabi :KK66:
Oo super :) bu modelide cok seviyorum ben. Bende tomtom vardi annemede tomtom aldik gecen ay , kullaniyoruz simdi onunkini, kapaklarin dusmemesi ve su akitmama olayi super. Bundada ayni sistem var o yuzden memnun kalacagina eminim canim gule gule kullan!

Oo super :) bu modelide cok seviyorum ben. Bende tomtom vardi annemede tomtom aldik gecen ay , kullaniyoruz simdi onunkini, kapaklarin dusmemesi ve su akitmama olayi super. Bundada ayni sistem var o yuzden memnun kalacagina eminim canim gule gule kullan!
Ayy ne güzel bir yorum :KK68:Teşekkür ederim kuzum, inşallah güzel günlerde kullanırız :KK66: Senin aldığın model de çok güzel:nazar: Çaykolik olarak memnun kalacağım o zaman :)

Bende memnun kalacağını düşünüyorum canım aynısı bende de var ama ben çelik tencere setimin içinde aldım yani tüm çeliklerimi korkmaz vertex olarak tercih ettim pişman olacağımızı düşünmüyorum :halay::halay:

Bende memnun kalacağını düşünüyorum canım aynısı bende de var ama ben çelik tencere setimin içinde aldım yani tüm çeliklerimi korkmaz vertex olarak tercih ettim pişman olacağımızı düşünmüyorum :halay::halay:
Ne güzel setini almışsın kuzum, ben yemek takımımla set halinde bernardo'dan almıştım çelik tencerelerimi, şimdiki aklım olsa korkmaz alırdım :KK66: İyi günlerde kullan cici takımını:nazar: Tefal düdüklü tenceremin iki boy tenceresi var, cam kapak da var, onlar işimi görür artık. Çaylarımızı güzel güzel içeriz :KK36:

Ne güzel setini almışsın kuzum, ben yemek takımımla set halinde bernardo'dan almıştım çelik tencerelerimi, şimdiki aklım olsa korkmaz alırdım :KK66: İyi günlerde kullan cici takımını:nazar: Tefal düdüklü tenceremin iki boy tenceresi var, cam kapak da var, onlar işimi görür artık. Çaylarımızı güzel güzel içeriz :KK36:

amin amin ben çay severim çayı:KK76::KK76:

TCHİBO'dan

Bu pasta servis takımını daha önce almıştım.

image.jpeg

Bugün servis takımı aldım. Çok şık, aynı zamanda ağır duruyor. 45 lira.

image.jpeg

Benmari kabım :KK66: 19.90 lira

image.jpeg

Eki Görüntüle 1954406 Eki Görüntüle 1954407

Ve çaydanlığımı aldım, korkmaz vertex, umarım verdiğim paraya değer, gitti gidiyor'dan 298 liraya sipariş verdim bakalım :KK66: Emniyet kilidinin olması, buhar önleyici alt kapak bu modeli seçmeni sağladı. Korkmaz için okuduğum güzel yorumların, tatlimsi_bela tatlimsi_bela 'nın çeyiz topiğinde görmüş olmamın da payı oldu tabi :KK66:
Güzel günlerde kullanalim canım benim tencere setimde ayni seri pisman olursam tam olucam :p

Çeyiz sayılır mı bilmiyorum ama korkmaz freedom termos 450 ml, inox parlak değil, uzun süre sıcak tutuyormuş, bugün aldım deneyeceğim bakalım :KK66:

image.jpeg

Büyük termosum tupper'dan, 1 lt. Çok memnunum, sıcacık tutuyor ve hiç damlatma yapmıyor, ağzı da sıkı sıkı kapanıyor, sızdırma yapmıyor.

image.jpeg

Evet kızlar sizce hangi pike takımını alayım? Karaca home tuğçe serisi, biliyorum bu saten görünümlü nevresimler çok kullanışlı değil ama bir tane olsun istiyorum,doğum mevlidinde falan kullanmak için, ben mor rengini beğendim tabi ama fikrini sorduklarım hep çok koyu dediler kafam karıştı. Bugün mağazada baktım gerçekten çok şık duruyor. Yatak odası mobilyamı açık renk düşünüyorum bu arada, tabi iş alma aşamasına gelince nasıl alırım bilemiyorum.

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Evet kızlar sizce hangi pike takımını alayım? Karaca home tuğçe serisi, biliyorum bu saten görünümlü nevresimler çok kullanışlı değil ama bir tane olsun istiyorum,doğum mevlidinde falan kullanmak için, ben mor rengini beğendim tabi ama fikrini sorduklarım hep çok koyu dediler kafam karıştı. Bugün mağazada baktım gerçekten çok şık duruyor. Yatak odası mobilyamı açık renk düşünüyorum bu arada, tabi iş alma aşamasına gelince nasıl alırım bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1955887 Eki Görüntüle 1955888 Eki Görüntüle 1955889
Bu üçü arasında kaldıysan bi mürdüm manyağı olarak 1. ye kullanıyorum oyumu:super:Ama her zaman ki yorumum:En çok hangisini beğendiysen canım onu al kullanacak olan sensin :KK15:

X