- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
- Konu Sahibi mavi nisan
Bunlar da madam coco'dan çeşitli ebatlarda sipariş ettiğim hurçlar, fiyatları 5 ile 10 lira arasında değişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim battaniyemden canım bu renge bayılıyorum ama çok yer kapliyor baya bi kalın güzel günlerde kullanalimEki Görüntüle 1953885
Sonunda madam coco'dan bulup sipariş ettiğim mürdüm battaniyem,75 lira Bu renk uzun süredir yoktu, görünce hemen aldım :)
Gule gule kullan canim :) daha fazla tekstil alicakmisin sanki bir suruuu oldu :))Eki Görüntüle 1953885
Sonunda madam coco'dan bulup sipariş ettiğim mürdüm battaniyem,75 lira Bu renk uzun süredir yoktu, görünce hemen aldım :)
İnşallah kuzum güzel günlerde kullanırız, soğuk kış günlerinde sıcacık tutar bizi artık Başka battaniye almayacağım 3 tane oldu zaten, ikisini kendimiz için birini misafir için kullanırım diye düşündüm. Çok sevdiğim bir renk oldu Bir yük dolabı yaptırmak şart oldu galibaBenim battaniyemden canım bu renge bayılıyorum ama çok yer kapliyor baya bi kalın güzel günlerde kullanalim
Teşekkür ederim kuzumAslında artık almasam iyi olacak, çok oldu dediğin gibi Özel günler için biraz süslü pike takımı almak istiyorum, karaca home'da beğenmiştim, daha karar veremedim. Bir tane de nevresim takımı istiyorum. English home'dan aldığım yatak örtülerini mevsim geçişlerinde pike gibi kullanacağım, yumuşacıklar ve örtününce hiç rahatsız etmiyorlar, buruşmuyorlar da, işe giderken çek yatağın üzerine mis gibi :)Gule gule kullan canim :) daha fazla tekstil alicakmisin sanki bir suruuu oldu :))
Eki Görüntüle 1953885
Beğenmene sevindim kuzucum, daha güzelleri senin olsun İşlerin için kolaylıklar diliyorumBayıldım canım çok güzelmiş :) bikaç gündür işlerden yoktum kızlar ara ara girip bakındım ama yazamadım mavi nisan tatlimsi_bela mavibeyazz
Oo super :) bu modelide cok seviyorum ben. Bende tomtom vardi annemede tomtom aldik gecen ay , kullaniyoruz simdi onunkini, kapaklarin dusmemesi ve su akitmama olayi super. Bundada ayni sistem var o yuzden memnun kalacagina eminim canim gule gule kullan!Eki Görüntüle 1954406 Eki Görüntüle 1954407
Ve çaydanlığımı aldım, korkmaz vertex, umarım verdiğim paraya değer, gitti gidiyor'dan 298 liraya sipariş verdim bakalım Emniyet kilidinin olması, buhar önleyici alt kapak bu modeli seçmeni sağladı. Korkmaz için okuduğum güzel yorumların, tatlimsi_bela 'nın çeyiz topiğinde görmüş olmamın da payı oldu tabi
Ayy ne güzel bir yorum Teşekkür ederim kuzum, inşallah güzel günlerde kullanırız Senin aldığın model de çok güzel Çaykolik olarak memnun kalacağım o zaman :)Oo super :) bu modelide cok seviyorum ben. Bende tomtom vardi annemede tomtom aldik gecen ay , kullaniyoruz simdi onunkini, kapaklarin dusmemesi ve su akitmama olayi super. Bundada ayni sistem var o yuzden memnun kalacagina eminim canim gule gule kullan!
Ne güzel setini almışsın kuzum, ben yemek takımımla set halinde bernardo'dan almıştım çelik tencerelerimi, şimdiki aklım olsa korkmaz alırdım İyi günlerde kullan cici takımını Tefal düdüklü tenceremin iki boy tenceresi var, cam kapak da var, onlar işimi görür artık. Çaylarımızı güzel güzel içerizBende memnun kalacağını düşünüyorum canım aynısı bende de var ama ben çelik tencere setimin içinde aldım yani tüm çeliklerimi korkmaz vertex olarak tercih ettim pişman olacağımızı düşünmüyorum
Ne güzel setini almışsın kuzum, ben yemek takımımla set halinde bernardo'dan almıştım çelik tencerelerimi, şimdiki aklım olsa korkmaz alırdım İyi günlerde kullan cici takımını Tefal düdüklü tenceremin iki boy tenceresi var, cam kapak da var, onlar işimi görür artık. Çaylarımızı güzel güzel içeriz
Güzel günlerde kullanalim canım benim tencere setimde ayni seri pisman olursam tam olucamEki Görüntüle 1954406 Eki Görüntüle 1954407
Ve çaydanlığımı aldım, korkmaz vertex, umarım verdiğim paraya değer, gitti gidiyor'dan 298 liraya sipariş verdim bakalım Emniyet kilidinin olması, buhar önleyici alt kapak bu modeli seçmeni sağladı. Korkmaz için okuduğum güzel yorumların, tatlimsi_bela 'nın çeyiz topiğinde görmüş olmamın da payı oldu tabi
Yok yok pişman olmazsın kuzum, forumda korkmazla ilgili yorumlar hep olumlu genelde. Çelikte hep önerilen marka olmuş. İnşallah güzel günlerde kullanırızGüzel günlerde kullanalim canım benim tencere setimde ayni seri pisman olursam tam olucam
Bu üçü arasında kaldıysan bi mürdüm manyağı olarak 1. ye kullanıyorum oyumuAma her zaman ki yorumum:En çok hangisini beğendiysen canım onu al kullanacak olan sensinEvet kızlar sizce hangi pike takımını alayım? Karaca home tuğçe serisi, biliyorum bu saten görünümlü nevresimler çok kullanışlı değil ama bir tane olsun istiyorum,doğum mevlidinde falan kullanmak için, ben mor rengini beğendim tabi ama fikrini sorduklarım hep çok koyu dediler kafam karıştı. Bugün mağazada baktım gerçekten çok şık duruyor. Yatak odası mobilyamı açık renk düşünüyorum bu arada, tabi iş alma aşamasına gelince nasıl alırım bilemiyorum.
Eki Görüntüle 1955887 Eki Görüntüle 1955888 Eki Görüntüle 1955889
Canım mürdüme ben de bayıldımBu üçü arasında kaldıysan bi mürdüm manyağı olarak 1. ye kullanıyorum oyumuAma her zaman ki yorumum:En çok hangisini beğendiysen canım onu al kullanacak olan sensin