- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Karacahome dan baska markalarada bakmani oneririm canim, ben bu markaya hep gidip geliyorum nedenseCanım mürdüme ben de bayıldım
Evet kızlar sizce hangi pike takımını alayım? Karaca home tuğçe serisi, biliyorum bu saten görünümlü nevresimler çok kullanışlı değil ama bir tane olsun istiyorum,doğum mevlidinde falan kullanmak için, ben mor rengini beğendim tabi ama fikrini sorduklarım hep çok koyu dediler kafam karıştı. Bugün mağazada baktım gerçekten çok şık duruyor. Yatak odası mobilyamı açık renk düşünüyorum bu arada, tabi iş alma aşamasına gelince nasıl alırım bilemiyorum.
Eki Görüntüle 1955887 Eki Görüntüle 1955888 Eki Görüntüle 1955889
Karaca'dan sadece hediye gelen bir fincan takımım var, tekstil ürününü ise hiç kullanmadım, çok fikir sahibi değilim yani. Görsel olarak çok beğendim. Başka markalara da bakabilirim kuzum haklısınKaracahome dan baska markalarada bakmani oneririm canim, ben bu markaya hep gidip geliyorum nedense
Hepimiz mürdüm aşığıyız anlaşılankesinlikle mürdüm
Hepimiz mürdüm aşığıyız anlaşılanYatak odasına aldıklarımda elimhep bu tonlara gidiyor :) Rengi haricinde modelini beğendin mi peki kuzum?
Kullanan birinden yorum almak güzel oldu kuzum, taşları olmasaymış iyi olurmuş, özel günlerde kullanılacak diye kullanışlı olup olmadığını düşünmedim hiç :) Aklımda olsun bakalım bu model, zaten çok alışveriş yaptım biraz ara vermek lazım, başka beğenemezsem bunu alırım, şöyle düşündüm de beyaz mobilyayla çok güzel olurCanim annemin iki tane karaca nevresimi var ne renklerinde solma var nede pamuklanma incelme vs. Harika diyemem belki ama bi yamuklarini da görmedimZaten bunlar saten değil mi toplamda kaç kez kullanicaz düğün, mevlüt vs olucakta.. Bende bu takimi beğenmiştim ama taşlarına takıldım, şimdi yeni modeller çıkmasını bekliyorum
Seninde hayalin beyaz modern bi yatak odası sanırım benim gibi.. Allah gonlumuze göre versin canımKullanan birinden yorum almak güzel oldu kuzum, taşları olmasaymış iyi olurmuş, özel günlerde kullanılacak diye kullanışlı olup olmadığını düşünmedim hiç :) Aklımda olsun bakalım bu model, zaten çok alışveriş yaptım biraz ara vermek lazım, başka beğenemezsem bunu alırım, şöyle düşündüm de beyaz mobilyayla çok güzel olur
Evet canım beyaz modern istiyorum yatak odamı, yatak odası olarak kullanacağım oda çok büyük değil, beyaz mobilya ferah gösterir diye düşünüyorum, iş alma kısmına gelince ne alırım bilemiyorum tabi. İnşallah gönlümüze göre bulabiliriz.Biraz bekleyeyim bakalım, haklısın kuzumSeninde hayalin beyaz modern bi yatak odası sanırım benim gibi.. Allah gonlumuze göre versin canımEmin olamadigin şeylerde durup beklemek en iyisi oluyor bazen.. Biraz daha bakın olmadı bunu alırsın
Şahane olur kuzumMinik kek kaliplarinin bos yerlerine ganaj dolgusu hayal ettim bi an immmmmmm
Ayni kaliplardan bende de var canım kullanmak icin sabırsızlanıyorumTchibo'dan aldıklarım...
Mini kek kalıpları
Eki Görüntüle 1957879 Eki Görüntüle 1957876
Kapı arkası askısı, yatak odasında ve mutfakta kullanabilirim.
Eki Görüntüle 1957877
Silikon altlık
Eki Görüntüle 1957878
Ben en yakın zamanda bir dememe yapacağım, iyi günlerde kullanalım kuzumAyni kaliplardan bende de var canım kullanmak icin sabırsızlanıyorum
Gule gule kullan canim o dolaba sigan surahinin morunu ablam kullaniyo, cok sik duruyor ama icine su koyunca baya agir oluyodu benm icinnn :)Paşabahçe'den önceden alıp eklemeyi unuttuğum ürünler
Sürahi 2 lt, buzdolabı kapak rafına sığıyor
Eki Görüntüle 1960989
Kase 2 tane aldımEki Görüntüle 1960990
Ölçü kabı
Eki Görüntüle 1960991
Sürahi 1 lt
Eki Görüntüle 1960992
Teşekkürler kuzum. Zaten sürahi cam olduğu için ağır, su iyice ağırlaştırıyordur, artık su servisini müstakbel eşim yaparGule gule kullan canim o dolaba sigan surahinin morunu ablam kullaniyo, cok sik duruyor ama icine su koyunca baya agir oluyodu benm icinnn :)