Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Mavi nisan annenin yaptirdigi yun yorganlarin kalitesi bencede daha iyidir. Sana tavsiyem iki yun yorganin varsa mesela yorgancida bozdur bir tam boy nevresimlere uyumlu yapsin artanida tek kisilik yapsin. Kiymetini bilmek lazim gercekten bulunmuyo guzel yün.

Tatlimsi bela en guzel ve en sagliklisi ipek diyorlar ama oda cok pahali canim. Yani elyaflar silikon iceriyo diye sevemiyorumda bambusu var mikrofiberi var biraz arastirmak lazim. Bendede eskiden yaptirilan bi pamuk yorgan var onu tekrar yaptiricam saten istiyorum. Bakalim kismet :)
Senin hiç saten yorgan isteyeceğin aklıma gelmemisti :KK48: Benimkiler saten kapli tatlım eskiden göbeği açık nevresim yaptiriolarmis onlara, annemde var hatta bi kaç tane dolap bekliyorlar düşün o yorgani temizleyeceksin bide kaymasin diye üstüne o nevresimi yorgana dikiyorlar her seferinde yoksa sabah uyandiginda nevresimin içinde buluyorsun kendini cocukluk kabusum:halay:İyi söylüyorsun tatlimda o yorganlari biz nerde nasil temizlicez yorganci da yok artık eskisi gibi :KK51: İpek yorganlarda dediğin gibi nerdeyse bi yatak fiyatında :sinirli: Bu yorgan meselesini çözemedim bi türlü..

Güzel günlerde kullan canim bunlar hem yazin boş birakip pike olarakta kullaniliyo, hem dokusu kalin olduğundan örtü gibi de duruyo yatağı topla çık gayet pratik :KK66:
Teşekkürler kuzum, pratik olacak o zaman:KK49: Nevresim ölçüsünde fakat yanlarına 5 cm kenarlık yapmışlar, yatağı üzerini güzelce örtecek, iyi ki almışım diyorım, evdeki yatakta denedim güzel durdu.

Senin hiç saten yorgan isteyeceğin aklıma gelmemisti :KK48: Benimkiler saten kapli tatlım eskiden göbeği açık nevresim yaptiriolarmis onlara, annemde var hatta bi kaç tane dolap bekliyorlar düşün o yorgani temizleyeceksin bide kaymasin diye üstüne o nevresimi yorgana dikiyorlar her seferinde yoksa sabah uyandiginda nevresimin içinde buluyorsun kendini cocukluk kabusum:halay:İyi söylüyorsun tatlimda o yorganlari biz nerde nasil temizlicez yorganci da yok artık eskisi gibi :KK51: İpek yorganlarda dediğin gibi nerdeyse bi yatak fiyatında :sinirli: Bu yorgan meselesini çözemedim bi türlü..
Tam ustune bastin saten almak hic aklmda yoktu:)) ama delikli işli bi nevresimim var sirf onun icin yaptiricam satenden baska yorgan modelini gostermez.. temizlemeye veriyoruz bu tip yorganlari, birde yorgancimiz var eger arayipta bulamazsan iletisime geceriz canim:)) buda benm alacagim nadir kullanmasi zor seylerdendir iyi tanimissin beni :olamaz::KK48::KK48:

Tam ustune bastin saten almak hic aklmda yoktu:)) ama delikli işli bi nevresimim var sirf onun icin yaptiricam satenden baska yorgan modelini gostermez.. temizlemeye veriyoruz bu tip yorganlari, birde yorgancimiz var eger arayipta bulamazsan iletisime geceriz canim:)) buda benm alacagim nadir kullanmasi zor seylerdendir iyi tanimissin beni :olamaz::KK48::KK48:
Kuru temizlemeye mi veriyoruz canım yorganciya mi yoksa hali yikamacilar var onlara mi:deli:Nerde temizliyorlar bunları nerde :) Zaten uykusuzum aklımda deli sorular :KK48: Yani varsa bi kolayı cidden güzel yorganlar pahalli elimizdekileri değerlendirelim dimi :) Bak benimde bi konuda tasarruf yapacağım tuttu arada oluyo böyle şeyler :KK19:

Teşekkürler kuzum, pratik olacak o zaman:KK49: Nevresim ölçüsünde fakat yanlarına 5 cm kenarlık yapmışlar, yatağı üzerini güzelce örtecek, iyi ki almışım diyorım, evdeki yatakta denedim güzel durdu.
Rengi de güzelmiş indirime de denk getirmissin daha ne olsun :KK66: güle güle kullan canım. Bu arada senin topigide meşgul ettim yorgan mevzusuna :oops:

image.jpeg

Bugün aldıklarım. Pijama altları defacto 25 lira. Üzerine giymek için düz beyaz tişörtlerim var.

Eki Görüntüle 1944640 Eki Görüntüle 1944643 Eki Görüntüle 1944644
Teşekkürler, inşallah daha güzelleri senin olur:KK200: Çok güzel paylaşımlar var, fırsat buldukça bakıyorum, seninle zevklerimiz uyuşuyor demek ki :KK66: Her ne kadar beğenerek alsam da böyle güzel yorumlar duymak iyi geliyor :) Ciddi bir adım atmamış olsan da almaya başla, zamanın ne getireceği belli olmaz, modası geçmeyecek, kullanışlı ve tabi ki sevdiğin ürünleri seç.Dediğin gibi elektrikli olanları en sona bırakman mantıklı.
Listemi tabi ki paylaşırım, ben eksiklerime göre liste oluşturmuştum, nette çok daha kapsamlı düzenli listeler var, onlardan da faydalanabilirsin :KK66:

Listen cok iyi bana da faydalı oldu listemde unuttuğum şeyleri ekledim, internette hep klasık listeler buldum ben ilk defa bu kadar detaylısını gördüm t:oha: tesekkurler liste içinn

hestina hestina Rica ederim, işine yaramasına sevindim :KK66: O listeler yol haritam oldu, aylarca cüzdanımda gezdirdim. Daha düzenli alışveriş yapmanı sağlıyor, eksiklerin hiç aklından çıkmıyor. Tabi gezip dolaşırken fark edip aldıklarından da olacaktır. Kolaylıklar diliyorum, tadını çıkar, çok keyifli bir süreç :KK66:

Herşeyin çok güzel Allah gönlüne göre versin :) Aramıza hoşgeldin bu arada :) https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nesin-kizi-ceyiz-duzme-yarisina-girdi.900427/ bu da benim Çeyiz topiğim incelemek istersen :) seninki kadar çok olmasada var 3-5bişey :) Bu arada merak ettim yaşın kaç acaba :)
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim, amin inşallah, hoş buldum. 33 yaşındayım. Sadece çeyiz setimi ( Misafir yemek takımı, çatal- bıçak, kahvaltı takımı, günlük yemek takımı, çelik tencere takımı, seramik tencere takımı) çalışmaya başladığım ilk yıllarda almıştım, diğerlerini son bir sene içerisinde aldım. Yavaş yavaş tamamlarsın, hiç merak etme, önemli olan başlamak :KK66: Tabi ki incelerim, zevkle :)

image.jpeg

Samsung tv, 3 yıl önce 1750 liraya almıştım, şu an kullanıyorum, evlenince oturma odamda kullanmaya devam edeceğim, dahili uydu alıcısı,wifi özelliği ve dokunmatik kumandası var, film izlemeyi seven biri olarak oldukça memnunum. 40 inç, 102 cm. Model numarası 40F6470. Şimdi tabi çok daha iyi özellikte olanları çıktı :KK66:

Deterjan kutum
image.jpeg

Bunları esseden almıştım, daha önce paylaşmıştım zaten
image.jpeg

Bu takıma uygun olarak primanova'dan sipariş ettiklerim

image.jpeg

Kullanımı kolay olsun dedim ama aklımda bir başka takım kalmadı değil, bu aldıklarımı tek tuvalette kullanıp, banyom için daha şık bir model alsam mı diye düşünüyorum:KK43:

image.jpeg

Renkli lifler, arkadaşımın komşusu örüp satıyormuş, bugün aldım, 5 lira, iki tane aldım, renk seçeneği çok yoktu :KK66:

X