-
- Konu Sahibi mavi nisan
canım o ilk defa gördüm dediğin sey varya, mutfakta resmen elin ayağın...Maşallah bir çokk şeyi almışsın daha vaktinde var galiba baya detaylı alıyorsun çünküDüğün ne zaman ?
hepsini güle güle kullan
canım ben n11 den 250 tl gibi bi fiyata almıştım kuponla takip et istersen
bunu da ilk defa gördüm
Yavaş yavaş almaya çalışıyorum, teşekkürlerKız sen hergün bişey alıyosun yaa
maşallah sana maşallaaah
Yavaş yavaş almaya çalışıyorum, teşekkürlerDaha önce aldıklarımı da aklıma geldikçe paylaşıyorum, inşallah herkes gönlünce çeyizini yapar Tabi en önemlisi aldıklarımız değil, mutlu ve huzurlu olmamız, zamanla her şey alınır diye düşünüyorum
Düğün henüz belli değil. Yavaş yavaş sen de almaya başla, hepsini birden almak maddi anlamda çok yorar, internetten indirimleri takip et derim, alacağın ürünleri de araştır, kullananların yorumlarını oku.Hem bazı parçalar kolay kolay beğenilmiyor, beğendiğin zaman al. Ben liste yaptım, aldıkça üzerini çiziyorumsenin düğün ne zaman kısmetse.
valla benim ortada bişey var gibi yok gibi diye hevesim var ama icraatım yok
aslında başlamayı düşünüyorum bende bakalım. masraflı şeyler birden almak maddi manevi yorar
Canımm :) ben zaten aldım actifry express olanından çeyiz topiğimden bakabilirsincanım o ilk defa gördüm dediğin sey varya, mutfakta resmen elin ayağın...
bende onun phılıpsi markası var.. araştırmanı tavsıye ederim...:)
Ben liste yaptım, aldıkça üzerini çiziyorum
ya canım sonradan gördüm yazdığını:)Canımm :) ben zaten aldım actifry express olanından çeyiz topiğimden bakabilirsinben siyahını hiç görmemiştim onu kastettim
Teşekkürler, inşallah daha güzelleri senin olurYaa burada en güzel senin çeyiz topiğini buluyorum :)
Paylaşır mısın acaba listeni? Ama benim daha düğün derneği geç adı konmuş bişey bile yok
Sanıyorum o yüzden elektriklileri en sona bırakmak lazım
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim, daha güzelleri senin olsunya canım sonradan gördüm yazdığını:)
bende hıc bılmıyosun gıbı yazmıştım cvp.
konu sahıbı. gelinevine katıl evlenince.
çok güzel herseyın.
maşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinMerhaba canim nisanli falanmisin peki ?
Bin masallaah vallhi yarin dugun yapsalar herseyin hazirr
Hepsini iyi gunlerd mutlu huzurlu gunlerde kullandirsin Rabbimm
Cok basin sagolsun canim Allah sabirlar versinn. Insallah bu zamanlardan sonra guzel gunler gorursun. Vallahi bende sozluyum ama bu kadar cok yokkTeşekkür ederim güzel dileklerin içinamin,güzel günlerde kullanırım inşallah Henüz nişanlı da değilim, ciddi bir ilişkim var, kısmen ailelerin de haberi var, tanışıldıktan sonra süreci uzatmadan evlenelim istiyoruz. Geçen sene annemi kaybettiğimiz için ailelerin tanışmasını erteledik biraz. Çok borç olmadan evlenmek istediğim için bu sürede eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Evle ilgili yapılacak tadilatlar var bir de, mutfak, banyo yenilenecek. Tatlı telaşlar
Çok teşekkür ederim canım, inşallahCok basin sagolsun canim Allah sabirlar versinn. Insallah bu zamanlardan sonra guzel gunler gorursun. Vallahi bende sozluyum ama bu kadar cok yokk. Insallaaah her istediginn olurr guzelim beniim
Tabikidee oyleee Rabbim bi daha acilar gostermesinn. Mutluluktan aglatsiinnÇok teşekkür ederim canım, inşallahZaman acıyı azaltmıyor tabi ama sabretmeyi öğretiyor. Sevdiklerimizin yanında olması en büyük mutlulukmuş. Tebrik ederim seni, Allah tamamına erdirsin. Belli mi düğün tarihiniz? Yavaş yavaş eksiklerini tamamlarsın hiç merak etme, yeter ki sevdiğinle mutlu ol,beraber beğenip almak da güzel. Her şey gönlünce olsun senin de