- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
- Konu Sahibi mavi nisan
İki parçası daha var, kuzenimin hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cok uygunmuş hangi sitedenEki Görüntüle 1945118
Taç kapitone çift kişilik nevresim takımı, dört mevsim kullanabiliyormuş, 62 lira. Az önce taç'ın sitesinden fiyatını uygun görünce sipariş verdim
Taç'ın sitesinden, yatak odası, dört mevsimlik set grubunda.69 lira gözüküyor, satın alırken indirimi oluyor, 62 liraya düşüyor, kargo ücreti yok, 9 taksit yapabiliyorsun. Sınırlı stok yazıyordu, acele etAaa cok uygunmuş hangi siteden
Özelden link atsana :)Taç'ın sitesinden, yatak odası, dört mevsimlik set grubunda.69 lira gözüküyor, satın alırken indirimi oluyor, 62 liraya düşüyor, kargo ücreti yok, 9 taksit yapabiliyorsun. Sınırlı stok yazıyordu, acele et
TamamÖzelden link atsana :)
Buldum buldum çok çok teşekkür ederim
Rica ederim İyi günlerde mutlulukla kullanBuldum buldum çok çok teşekkür ederim
Ayrica ikililer su hazneli ve o su haznesi cikmiyo. Zaman icinde kireclenme yapiyor. Bende olsam tekli tercih ederdimBen özellikle ikilisini almadım, ikilisi hem çok yer kaplıyor hem de pahalı. Hızlı yapıyor zaten, sorun olmaz diye düşünüyorum.
Düğün henüz belli değildüğününüz ne zaman
Bu durumda doğru seçim yapmışım, bilgilendirme için çok teşekkürlerAyrica ikililer su hazneli ve o su haznesi cikmiyo. Zaman icinde kireclenme yapiyor. Bende olsam tekli tercih ederdim