cnmmm bende öle düşünüyordum Şeniz burda bi çok arkadaş daha önce başlamış. nişanlımla konuşuyum bakalım bir kez de
elisa ya ben de senin gibiyim
henüz hiçbirşeye başlamadım
buna diyet de dahil mafoldumben
sonbahar bence sen yemek takımından önce tekstil ürünlerini filan al
çünkü porselen türü çeyizliklerin dediğin gibi modası geçebiliyor.
ama tekstil ürünlerinde bence böle değil. yatak örtün haricinde ( çünkü yatak odası takımına uygun alırsın onu) nevresim takımlarını , örgü battaniyeni, peluş battaniyeni, pikelerini , havlularını filan alabilirsin kuzum bütçene uygun bi şekilde
kuzum biz düğün salonumuzu tuttuk yerimseniben
dediğim gibi içinde bişey ukte kalmasın tatlım.. yapmak istıyorsan yap sonra yıllar gectıkce keskelerle uzersın kendını :teselli: sonucta senle birlıkte senın taraftan gelen olcak dimi? yengen veya ablan varsa onları gelıyor kız tarafından gelınle bırlıkte ben boyle bılıyorum.. adapazarına dogru giderken ilhan ve metin tan tesisleri var orada kıyafetını değiştirebılırsn bursa yolunda kalıyor ama .. sıkılırsan yada pişersen gelınlıkle oturmaktan musayıt biyerde durup guzel bi tesisde ustunu değiştirisin tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantatlım işte ben '''''ertesi gun normal kıyafetlrımı gıyıp orduya yola çıkıcaz.. ''''' böle istemiyorum. gelinliğim tek parça olucak. yolda uygun bi yerde çıkarmayı düşünüyorum artık başka yapacak bişi yok
tşk eederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanabba senin boyun da uzunmuş yaw
elisaa sen abanadamı oturuyosun yoksa istanbulmu.bende oralıyım evrenyeden
tatlım bende öle yapcam şimdi çaydanlık fln alcam ama sade modası geçmicek şeyleri tencere fln aldık işte geçen hafta teflon ama onlarıda set almıcam sadece çelik olanı set alcam onuda kısmetse bir daha ki ay mehtap düşünüyrm iyidir herhalde 2 teflon tava 2 teflon tencere aldım mehtap onlarda
yemek takımı tarzı şeyleride okul bittikten sonra alcam havluda almam artık ama günlük kullanacağım şekilde 5 tane daha alıcam
seccade alırım 2 tane dedim geri kalanda nevresim pike fln alcam
kızlar yakında çeyizim serilecek.. sizinlede paylaşırım..kaydirigubbakcemile5
hey allam deli yaa:)kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tam gecen yıl bu gun eskı sözlum bıze gelmış aksam 12 ye kadr oturmuş ayrılma kararını demıstı
ve yıl 2009 aynı aksam sözlenıyorm
allah herkese nasıp etsın ınanılmaz heycnlıyım yaa
ya hala bekliyorum diğer fotoları
telaştanben kendim foto çekmediğim için ablam ve kardeşim de çekmediği için
kaldık arkadaşların fotolarına
onlar da fırsat bulup yükleyemiyorlar
bekliyorum ben de
geldiği gibi yüklicem :gitme:
pastanın da dilimi 12 liraydı
ama sıkı bir pazarlık sonucu 10 liraya düştüler
o da doğru o telaşta kalem bulmak ne zordur
ablamınkini benim göz kalemimle yazmıştık
yeliz kimdi desene ilk o gidici zemuszemus
bir de ben de snei ekleyebilir miyim dmeiştim dün
görmedin sanırım
fotolarını görmek için:kedi:
canım çekti nolcak şimdi:)kızlar selam
hala foto yok elimde
ama evde tek bir dilim pastam kalmıştı
dün akşam fotosunu çektim
sabah sabah canınız ister mi bilmiyorum ama koymak istedim
çoooh büyük olmuş
bi daha yapiim bahiiiimmm
sıradaki gelin benim yani haftasonunun gelini :)
canım sana tavsiyem ilk olarak yemek takımın çatal bıcak takımını alman çünkü bunlar çok para tutuyor şuanda kanpanyalar var karaca falan öle bişeye girebilirsin zaten onlar olunca biçok eksik kapanıyor.önemli olan büyükler yoksa günlüğe zaten 6 çatal 6 kaşık 6 tabak alırsın benceilk böle al derim.
zeynoo bence sen kendine güselll bir çeyis listesi yap kuzummm böylelikle neyi ne zaman alıcağını bilirsin ve kafan karışmamış olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?