Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sonbahar bence sen yemek takımından önce tekstil ürünlerini filan al
çünkü porselen türü çeyizliklerin dediğin gibi modası geçebiliyor.
ama tekstil ürünlerinde bence böle değil. yatak örtün haricinde ( çünkü yatak odası takımına uygun alırsın onu) nevresim takımlarını , örgü battaniyeni, peluş battaniyeni, pikelerini , havlularını filan alabilirsin kuzum bütçene uygun bi şekilde

cnmmm bende öle düşünüyordum Şeniz burda bi çok arkadaş daha önce başlamış. nişanlımla konuşuyum bakalım bir kez de

yavaş yavaş başlarsınz canım belki erken başlamanda iyi olabilir şimdi düğün mevsimleri gelinlikçilerin başı kalabalıktır rahat rahat dikerler

tatlım bende öle yapcam şimdi çaydanlık fln alcam ama sade modası geçmicek şeyleri tencere fln aldık işte geçen hafta teflon ama onlarıda set almıcam sadece çelik olanı set alcam onuda kısmetse bir daha ki ay mehtap düşünüyrm iyidir herhalde 2 teflon tava 2 teflon tencere aldım mehtap onlarda

yemek takımı tarzı şeyleride okul bittikten sonra alcam havluda almam artık ama günlük kullanacağım şekilde 5 tane daha alıcam
seccade alırım 2 tane dedim geri kalanda nevresim pike fln alcam

dediğim gibi içinde bişey ukte kalmasın tatlım.. yapmak istıyorsan yap sonra yıllar gectıkce keskelerle uzersın kendını :teselli: sonucta senle birlıkte senın taraftan gelen olcak dimi? yengen veya ablan varsa onları gelıyor kız tarafından gelınle bırlıkte ben boyle bılıyorum.. adapazarına dogru giderken ilhan ve metin tan tesisleri var orada kıyafetını değiştirebılırsn bursa yolunda kalıyor ama .. sıkılırsan yada pişersen gelınlıkle oturmaktan musayıt biyerde durup guzel bi tesisde ustunu değiştirisin tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
himm olarak canım biz normalde agustosta baslıcaktık ama mecburen mayısta sparis verdık gelınligi.. malum esım asker ve suan gorevde agustosta gelcek kısmetse :Saruboceq::Saruboceq: aceleye gelmesın die erkenden yapılıyor gelınlık kuzum .. ama sende yavastan basla istersen gelınlık modellerıne bakmaya zemuszemus
abba senin boyun da uzunmuş yaw
tşk eederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sana tavsiyem ilk olarak yemek takımın çatal bıcak takımını alman çünkü bunlar çok para tutuyor şuanda kanpanyalar var karaca falan öle bişeye girebilirsin zaten onlar olunca biçok eksik kapanıyor.önemli olan büyükler yoksa günlüğe zaten 6 çatal 6 kaşık 6 tabak alırsın benceilk böle al derim.

Kizlar ben dügünümde acik sac modeli istiyorum. Lüle lüle, cagla sikel dalgasi olsun istiyorum.
Örnekleriniz var mi?

kizlar slm nasilsiniz...

böcüüük hayirli olsun... carsamba günü olmiyacak miydi???

yildirim hiziyla oluyor sende hersey... iki hafta sonra yildirim nikahiyla evlenirsen hic sasirmayacagim....

kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hey allam deli yaa:)

tam gecen yıl bu gun eskı sözlum bıze gelmış aksam 12 ye kadr oturmuş ayrılma kararını demıstı
ve yıl 2009 aynı aksam sözlenıyorm
allah herkese nasıp etsın ınanılmaz heycnlıyım yaa

herşey gönlünce olsun canım mutluluklar tekrar:)

yayasın yaşasın yaa benim adım silindi ama bu işte eksik bişiler var benim daha bi sevgilim bilem yok

kızlar selam
hala foto yok elimde
ama evde tek bir dilim pastam kalmıştı
dün akşam fotosunu çektim

sabah sabah canınız ister mi bilmiyorum ama koymak istedim

çoooh büyük olmuş
bi daha yapiim bahiiiimmm

canım çekti nolcak şimdi:)

sıradaki gelin benim yani haftasonunun gelini :)

adımı yazmazsannn ayakkabının altına düğününü basarım:):jeyyar:

canım ben pek büyük yemek takımı fln almayı düşünmüyrm açıkcası çok para tuttuğu için gereksiz geliyor onlar zamanlada alınacak şeyler önemli olan şuanda bize lazım olacak şeyleri almak die düşündüm. misafir için de yemek takımı alıcam ama çok pahallı bişey düşünmüyrm renkli tabaklar oluyor o tarz bakıcam

zeynoo bence sen kendine güselll bir çeyis listesi yap kuzummm böylelikle neyi ne zaman alıcağını bilirsin ve kafan karışmamış olur :))

eda aplaaa ne güzel ya düğün erkenden olcak..biz bekle babam beklee çıkmaz ayın son çarşambası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…