Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıradaki gelin benim yani haftasonunun gelini :)
reyhancım gelinlik provalarına başlamışsın tatlımyerimseniben bende tık yok. erken diye düşünüyorum daha![]()
evet canım biz sonraya kalmasın aceleye gewlmesin işlemeleri falan dedik annemler ablamlar kayınvaldem falan hepsi tatilde dönüşte ramazan bayramdı derken gün geçiyo bide model moda evi aramayalım dedik düğün salonunuda ayarladık.
sonbahar neyin fiyatı ben kaçırdım sanırım
canım ben çekmeceli almayı düşünmüyrm fikir almak istedim sizden de 6 kişilik var benimde ayrı bir şekilde düz çekmeceli olanların modelinde 12 tane daha almayı düşündüm.( 12 şer 12 şer)
yemek takımımda var günlük kullanılabilecek misafire de çıkar onlar aslında ama az olur die düz tarzda bir tane daha almayı düşündüm ama çok büyük misafir takımları oluyor biraz gereksiz gibi geldi.
çok misafirimin geliceğini sanmıyrm ilk zamanlar ancak onlarada yetecek kadar alsam olur sanırım.
cnm esmadada sadece tv ünitesi var o sığdırdı sanırım herşeyini dimi kız
fiyatları ne kadar acep elisaam alcan mı tatlımm senn ya da aldın mı ?
benimkinde baya silinmişti senin adın opuyorumnanaktan
Evde kalmıyorum o zaman tubişimm
burdayım balım gelip gidiyorum.
napıyorsunuz? yıllık izinde Tekirdağdayım. orda olsaydın gelirdim sanada zemuszemus
ya binim pastamı bitek pashmina mı gördü yaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun
Bende varımmm. Cumartesiiii
sandıklı çatal bıçakların fiyatı canım.
evet cnm sığdı ama kım sordu kacırdım benm ama gercekten cok seyım yoktu böle vıtrın ıcın bardak setlerı felan cok gereksız bence oyuzden sıgdı buyuk yemek takımım birde cay bardklarım
işte masa urtulerım albumler ıvır zıvır
sonbahar bence cok alma
kıslk mısafır ıcın kullanırsın yetmedıgı yerde 1tanede gunluk olsn yeter
kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar ben gıdıyomm
akşama sözum varmışşş:roflol: allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
22 Eylül- abba(Eskişehir)
25 Eylül-abba(Ordu)
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
oldumu abba
ayy canımmm benımmm çookkk sevındımm :)) Allahım agız tadını bozmasın bitanem , hayırlı olsun.. nie öle diosun kıss dugun öncesi bronzlasmıssın işte opuyorumnanaktanEvettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı.
nan delii böcük gecmısı dusunup durmaaa zopa atarım bagggecen yıl 1 temmuzda sözlumle ayrıldım bu yıl 1 temmuzda sözlencemm
mafoldumben mutluluktan ağlıycamm yanı ALLAHıma cok şükür beklemek sabır etmek bu olsa gerekk dıorum
Allah sagsaglım kavuystursun canımm .. senınde az kaldı baya zemuszemus ,gonlunden gecenler gerceklessın zemuszemusayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:
kazasız gelsınler bebemmm.. suan geldiler sanırım sen yoksun burda :))gunaydın kızlarr
dün elekrtıkleımız yoktu aksama kadar jeno.. calısıyordu o da aksam 6 kapandı bızde eve gıttık pc bırden kapanınca sıze ı aksamlar dıyemedım
sonra askım geldı benı aldı halasına gttık
bugunn babası ananesı gelcek rızeden :kedi:
abbow :1shok: işçimızın bırını kene ısırmış pıknıkte hasekıye sevk ettıler adam sbh bana gosterdı bu ne kene mı acep dıe bende bılmem ama okadr kucuk deıldr herhalde dedım gıt sağlık ocağına dedım gıttı hasekıye sevk etmışler
adam bana yenı dedı kusma bas ağrısı var dıe :1shok:
ellerımı bın kere yıkadım kolonya doktumm sbh adamın koluna baktım ya cok korktummm bee