• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

reyhancım gelinlik provalarına başlamışsın tatlımyerimseniben bende tık yok. erken diye düşünüyorum daha:delphin:

evet canım biz sonraya kalmasın aceleye gewlmesin işlemeleri falan dedik annemler ablamlar kayınvaldem falan hepsi tatilde dönüşte ramazan bayramdı derken gün geçiyo bide model moda evi aramayalım dedik düğün salonunuda ayarladık.

eda pastana bayıldım çok kibar bide canım çektii:(

kızlar ben misafir için aldığım çatal kaşığı sandığıyla dolaba yerleştirdim cukka oturdu içine.
günlük çatal kaşığımda sandıklı daha uygun fiyata aldım.onun sandığınıda anneme verdim mutfak çekmeceme yerleştirdim.ben ortada sandık sevemedimde bi türlü

evet canım biz sonraya kalmasın aceleye gewlmesin işlemeleri falan dedik annemler ablamlar kayınvaldem falan hepsi tatilde dönüşte ramazan bayramdı derken gün geçiyo bide model moda evi aramayalım dedik düğün salonunuda ayarladık.

senle düğün tarihlerimiz çok yakın o nedenle dikkatimi çekti tatlım yerimseniben bizde düğün salonumuzu ayarladıkkaydirigubbakcemile5 bnm 2 düğünüm olucak 9 ekim kendi memleketimde 11 ekim nişanlımın memleketinde:1rolleyes: gelinliğe henüz hiç bakmadım ben yaa :delphin:model konusunda da hiç bir fikrim yok reyhancım:1no2: seninkinin modeli nasıl. artık bende araştırsam ii olucak.kaydirigubbakcemile3

kk bende gidip geliyor başksınd aolan varmı msjım iki kez gitmiş.

sonbahar, alacağın markaya bağlı 200 liradan falan başlıyor fiyatları.

reyhan, astar provasında bir şey olmuyor vücudun kalıbını çıkartıyorlar.

ipek şantuğunda çakmasının olacağını sanmıyorum zaten o kumaşı bir kez görünce fark edersin.

Son düzenleme:
eda pastan çok güzelmiş ama hani araştırcaktın yine pahalıya gelmiş sana..aslında değer ya çok kibar duruyo..olsada yesek zemuszemus

canım ben çekmeceli almayı düşünmüyrm fikir almak istedim sizden de 6 kişilik var benimde ayrı bir şekilde düz çekmeceli olanların modelinde 12 tane daha almayı düşündüm.( 12 şer 12 şer)
yemek takımımda var günlük kullanılabilecek misafire de çıkar onlar aslında ama az olur die düz tarzda bir tane daha almayı düşündüm ama çok büyük misafir takımları oluyor biraz gereksiz gibi geldi.
çok misafirimin geliceğini sanmıyrm ilk zamanlar ancak onlarada yetecek kadar alsam olur sanırım.

cnm esmadada sadece tv ünitesi var o sığdırdı sanırım herşeyini dimi kız

evet cnm sığdı ama kım sordu kacırdım benm ama gercekten cok seyım yoktu böle vıtrın ıcın bardak setlerı felan cok gereksız bence oyuzden sıgdı buyuk yemek takımım birde cay bardklarım
işte masa urtulerım albumler ıvır zıvır
sonbahar bence cok alma
kıslk mısafır ıcın kullanırsın yetmedıgı yerde 1tanede gunluk olsn yeter

benimkinde baya silinmişti senin adın opuyorumnanaktan

Evde kalmıyorum o zaman tubişimm kaydirigubbakcemile4

burdayım balım gelip gidiyorum.
napıyorsunuz? yıllık izinde Tekirdağdayım. orda olsaydın gelirdim sanada zemuszemus

valla tekirdağı okadar çok özledim ki aslında 2 ay oldu gidemedim fırsat bulup, orda olsaydım kesin buluşurduk. Olsun bidaha ki seneye kısmet diyelimm canım.

İyi tatiller sizeee

ya binim pastamı bitek pashmina mı gördü yaaaaaaaaaaaaaaa aşkolsun

güzel olanı kaçırmammmmm

Bende varımmm. Cumartesiiii

çift gelin oldu bu haftasonu gidenler

sandıklı çatal bıçakların fiyatı canım.

ben sandıksız aldım 2 kış önce 550 ytl peşin, hisarın milano modeliydi

evet cnm sığdı ama kım sordu kacırdım benm ama gercekten cok seyım yoktu böle vıtrın ıcın bardak setlerı felan cok gereksız bence oyuzden sıgdı buyuk yemek takımım birde cay bardklarım
işte masa urtulerım albumler ıvır zıvır
sonbahar bence cok alma
kıslk mısafır ıcın kullanırsın yetmedıgı yerde 1tanede gunluk olsn yeter

canım bende daha çok bardaklara meraklıyım eğer vitrinim olursa kadehler fln almayı düşünüyrm onlarda gereksiz ama şık duruyor vitrinde..

zaten sade bir tv ünitesi alıcam onda da gözükmiceği için gerek yok:)

elisaam güle güle kullan tatlımm.

03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
22 Eylül- abba(Eskişehir)
25 Eylül-abba(Ordu)
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

oldumu abba

Zahmet verdim size tşk ederim.
Evettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı.
ayy canımmm benımmm çookkk sevındımm :)) Allahım agız tadını bozmasın bitanem , hayırlı olsun.. nie öle diosun kıss dugun öncesi bronzlasmıssın işte opuyorumnanaktan

gecen yıl 1 temmuzda sözlumle ayrıldım bu yıl 1 temmuzda sözlencemm
mafoldumben mutluluktan ağlıycamm yanı ALLAHıma cok şükür beklemek sabır etmek bu olsa gerekk dıorum
nan delii böcük gecmısı dusunup durmaaa zopa atarım bagg :olmaz: sen şimdiyi ve gelecegi dusun bitanem .. mutlusun ve daha çok mutlu olacaksın bunları dusun tatlım opuyorumnanaktan
ayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:
Allah sagsaglım kavuystursun canımm .. senınde az kaldı baya zemuszemus ,gonlunden gecenler gerceklessın zemuszemus
gunaydın kızlarr
dün elekrtıkleımız yoktu aksama kadar jeno.. calısıyordu o da aksam 6 kapandı bızde eve gıttık pc bırden kapanınca sıze ı aksamlar dıyemedım
sonra askım geldı benı aldı halasına gttık
bugunn babası ananesı gelcek rızeden :kedi:
kazasız gelsınler bebemmm.. suan geldiler sanırım sen yoksun burda :))
nan bu hızla bizi solluycan hee :nazar: :nazar: zemuszemuszemuszemus
abbow :1shok: işçimızın bırını kene ısırmış pıknıkte hasekıye sevk ettıler adam sbh bana gosterdı bu ne kene mı acep dıe bende bılmem ama okadr kucuk deıldr herhalde dedım gıt sağlık ocağına dedım gıttı hasekıye sevk etmışler
adam bana yenı dedı kusma bas ağrısı var dıe :1shok:
ellerımı bın kere yıkadım kolonya doktumm sbh adamın koluna baktım ya cok korktummm bee

bişey olmaz insallah.. için rahat değilse sende keske bi doktora gorunseydın böcüğümmm :ecrin_bebek::teselli:

Back