Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aldo çok güzeller güle güle kullanırsın inş..yalnız merak ediyorum siyah takımın rengi solmazmı ya çok istiyorum aslında ama korkuyorum..

bukett sen evinin resimlerini paylaşmıcakmısın bizle canım :kedi:

cnm evde bi halılar eksik.o şekilde çekmeyim dedim.Bi problem olmazsa bu hafta sonu halıları alıp çekicem detaylı bir şekilde a.s.

kaydirigubbakcemile3

canım ipek şantuk çok güzel duruyor gerçekten benimkid öledeopuyorumnanaktan

evet bende beğendim cnm

o nası bişeki
ne zaman teslim alıyorsun buket

hani gelinliğin ana kumaşı saten gibi kaygan bişey oluo ya o daha farklı kaygan değil
teslim almıcam kuaför hemen yanında zaten orda giyinicem eve götürmicem o sebepten.bu perşembe son prova var...

Kızlar herkese merhabalar...zemuszemus
Ciciannemin aldığı nevresim ve pike takımı sizlerle paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan

benim nie cici annem yok:çok üzgünüm: çok güzeller güle güle kullan

selam kızlarrrrrrr
aldocum güle güle kullan canım çok güzellera.s.
arsima hoşgeldin..layn bizi sallamıonmu bilmemde bizde görmek istioz albümünü:umursamaz:

bktbb cim vay vay ipek haa süper olur kızım yaa yakışır sanada eminim süper bişi olucakçok merak ettim yahu

aldo çok güzeller güle güle kullanırsın inş..yalnız merak ediyorum siyah takımın rengi solmazmı ya çok istiyorum aslında ama korkuyorum..

amin tatlım inş. hepimiz güzel günlerde kullanırız.Sİyah renge gelince kumaş kalitesi güzel olduktan sonra hiçbirşekilde solmuyor ...Benim bu 3. siyah takımım oldu ....

arsiiiii gürdüm şimdi tatlım çok güzel olmuşsun cnm benim hatta evine bakarken çok mutlu oldum aynı masa sandalyeler aynı komidinopuyorumnanaktan çok çok mutlu olun yeni yuvanızda

çok teşekkr ederim dimples :)

hani gelinliğin ana kumaşı saten gibi kaygan bişey oluo ya o daha farklı kaygan değil
teslim almıcam kuaför hemen yanında zaten orda giyinicem eve götürmicem o sebepten.bu perşembe son prova var...

hadi hayrlısı şeker inşallah beklediğindende güzel olur

arsima hoşgeldin..layn bizi sallamıonmu bilmemde bizde görmek istioz albümünü:umursamaz:

teklif attım anam :)

gelmedi arsimam daha öncede ben atmıştım epey oluooo aylar önce:)dur bidaha ben atam

arsi hani arkadaşlık talebi yazan yazı vardı ya o yok sende ahhaaha yani bende çıkmıo:sinifsinif:

oktar senın nıkah oldu mu dün
ben mı yanlış hatırlıyorum
Doğru hatırlıyorsun. Dün evlendik Cumartesi düğün var.

çok teşekkr ederim dimples :)

hadi hayrlısı şeker inşallah beklediğindende güzel olur

teklif attım anam :)
Arsima hoşgeldin. Evin çok güzel olmuş. Gelinlik çoook yakışmış çoook güzel olmuşsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.

biri bana yardım etsin lütfen topuz mu açık mı karar veremedim daha gelin saçıma?

CNM AMANIN DIKKATTT

günaydınnnlarrr güzel günler zemuszemus

günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın kısçeler

GUNAYDIN KIZLARR

böcük oraya gelmiimmm heeee ben halen tazeyim bikerem 3 ay olduu dahaopuyorumnanaktan

3 ayda bayatlarmı nan insan klava:
EVET ESKİDİKMİ ŞİMDİ BİZZ:gitme: BU KKDA DA HEMEN ESKIYON

gelinlikçim gelinliğin kumaşını değiştirmiş.ipek şantuk kullanmış
DUYMUSTUM HANGISI BILMIYORUM AMA
EĞER ŞEYSE BEN SEVMIYOM BÖLE INCE COK INCE STENLER VAR HAFİF

merhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum ama bu bölümü uzun zamandır takip ediyorum aldığınız güzel çeyizleri güzel yuvalarınızda mutlu bir şekilde kullanın inşallah
HOSGELDINZI YENI GELENLER

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…