ewet tatlım 3 al 2 öde kampanyasından aldım. örgü battaniyem taç diil ama taçın yan ürünü onuda dahil ettileryerimseniben
akşam arkadasının aıleıne gıttık hatta benımkı gelemıycem ben gıdıyom dedı ama geldı lady için nışanlığı bugun sorcam
neyse
bı mısafrlıkte bıle rahat yok ablam eve gelene kadr aradı nerdesın gel gell dıo resıl oldum mafoldumben benımkı zaten delırdı bıde benı tehdt ettı ablam gör bak nasıl erteletcem bu işi dedı
pınarcım tşk bebişim :1hug:günaydın
elisacım aldıklarını ıı gunlerde kullan tatlım
cok halsıızm kızlar
yaa relax ol dıonus ama olunmuoo cok canım sıkkınmafoldumben
elİsa cİcİlerİn Çok hoŞŞŞŞŞŞ cnm
artık gecmısı okumak uzun surmuyor
bÖcÜk anam zaten bu İŞlewrde ters gİden bİŞey olmasa olmaz
bızımde oldu bİrİde r bu ctesı dıgerı der pazar felann
sımdı buketın albumde sıraa
elısaa baktım süper hepsı cnm ı gunlerde kullan cnm pıke nevresım kapı susun meyvelık hepsı harıka
aa taçın şimdi 3 al 2 öde mi kampanyası var?
peki bu kampanyaya her ürünü dahil değil mi?
yani benim pamuk saten nevresim takımı ve pike takımına ihtiyacım var da
peki bu aldıkların ne kadar tuttu elisa
bi de kızlar ben düdüklü tencere alıcam ve fissler e karar verdim, dün burda bi züccaciyede sordum 6 lt 290 tl dedi çok uygun geldi
acaba napsam :çok üzgünüm:
artık bunların hepsini tamamlamam lazım
buketcim hayırlı olsun eşyaların en güzel günler sizin olsun inş. opuyorumnanaktan
buketcimmmm:1hug: keşke kırılmasaydı ama tatlım nazar çıkmış
buket 3 lu kladıgı masanın onunemı koycan yerlesıtrme duzenımız aynı olmuşş
koltuklar arkasında masa
cnm bu hafta kampanya için son. alıcaksan elini çabuk tut. hatta bu gün al bence yerimseniben. bnm aldıklarım peluş battaniye , örgü battaniye ve pike tk. mı toplam 230 tuttu cnm
selen ay baktım şimdi taçın 3 al 2 öde kampanyası için son tarih 30 haziran tatlım
böcük kusura bakmada ablana ne bu ne fesatlık.
Kocan olacak adama bunu yapıyor .
Evli barklı bilmiyormu erkekler sevmez böle şeyleri.
Bu işler oyuncak değil.
Her daim abinle mi oturacakmışsın sen evlenme hakkın yok muymuş seninÇok üzgünüm çoook
sızlerıde sıkıyom ama sızden baska kımsem yokk annemde uzakta babam geldı ama hala korkularım varr okadr sıkıntı etımkı kılo bıle vermışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?