Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ewet tatlım 3 al 2 öde kampanyasından aldım. örgü battaniyem taç diil ama taçın yan ürünü onuda dahil ettileryerimseniben

aa taçın şimdi 3 al 2 öde mi kampanyası var?
peki bu kampanyaya her ürünü dahil değil mi?
yani benim pamuk saten nevresim takımı ve pike takımına ihtiyacım var da
peki bu aldıkların ne kadar tuttu elisa

bi de kızlar ben düdüklü tencere alıcam ve fissler e karar verdim, dün burda bi züccaciyede sordum 6 lt 290 tl dedi çok uygun geldi

acaba napsam :çok üzgünüm:

artık bunların hepsini tamamlamam lazım

akşam arkadasının aıleıne gıttık hatta benımkı gelemıycem ben gıdıyom dedı ama geldı lady için nışanlığı bugun sorcam
neyse
bı mısafrlıkte bıle rahat yok ablam eve gelene kadr aradı nerdesın gel gell dıo resıl oldum mafoldumben benımkı zaten delırdı bıde benı tehdt ettı ablam gör bak nasıl erteletcem bu işi dedı

böcük kusura bakmada ablana ne bu ne fesatlık.
Kocan olacak adama bunu yapıyor .
Evli barklı bilmiyormu erkekler sevmez böle şeyleri.
Bu işler oyuncak değil.
Her daim abinle mi oturacakmışsın sen evlenme hakkın yok muymuş seninÇok üzgünüm çoook

günaydın

elisacım aldıklarını ıı gunlerde kullan tatlım
pınarcım tşk bebişim :1hug:

cok halsıızm kızlar
yaa relax ol dıonus ama olunmuoo cok canım sıkkınmafoldumben

böcük , rahat ol cnm herşey yoluna giricek illaki.. sıkma tatlı canını:1hug:

esmycim çok teşekkürler kuzuşum opuyorumnanaktan

elısaa baktım süper hepsı cnm ı gunlerde kullan cnm pıke nevresım kapı susun meyvelık hepsı harıka

çeyis bakanı beğendiyse ne mutlu bana :1rolleyes: daha güselleri senin olsunopuyorumnanaktan

Kızlar bu elisanın limonluğu tuzluğu varya
Aynısını annem aldı bana balıkesirden hediye.senelerce sakladık.sabırsızlanıyodum onu kullanmak için.O gün mutfağı yerleştirirken tek tek paketleri açıyorum karşıma bu çıktı ben sevincimden ah cnm derken elimden bir düştü tuzla buz...
elisacım bana yar olmadı sana olsun kuzum güle güle kullan...

kızlar günaydın şuan kendi bilgisayrımdan yazıorum size,akşam girmeye çalıştım giremedim bizim bağlantıda sorunlar var hala,denemek için işyerimden girim dedim bakalım,hadi ben geçmişi okuyayım görüşürüz

cnm bu hafta kampanya için son. alıcaksan elini çabuk tut. hatta bu gün al bence yerimseniben. bnm aldıklarım peluş battaniye , örgü battaniye ve pike tk. mı toplam 230 tuttu cnm

buketcim hayırlı olsun eşyaların en güzel günler sizin olsun inş. opuyorumnanaktan

çok saol balım

buketcimmmm:1hug: keşke kırılmasaydı ama tatlım nazar çıkmış

aynen öle kuzum ama nişanlımda dioki içerden beni duyuyomuş ben canım canım derken birden şangırt die bir ses ve sessizlik kopmuş içerde kaydirigubbakcemile3

buket 3 lu kladıgı masanın onunemı koycan yerlesıtrme duzenımız aynı olmuşş
koltuklar arkasında masa

cnm yok orayı değiştircen tekli koltuklar camın önüne 3lü sola 2li sağa

cnm bu hafta kampanya için son. alıcaksan elini çabuk tut. hatta bu gün al bence yerimseniben. bnm aldıklarım peluş battaniye , örgü battaniye ve pike tk. mı toplam 230 tuttu cnm

aaaaa :çok üzgünüm:
bak bu çok kötü oldu yaaaa
çünkü benim kredi kartı limitim bunu şu an kaldırmaz ve ben ay başında alıcam maaşımı :gitme:

teşekkür ederim canım cevapladığın için

mafoldumben bılmıyom ama bıldığım teksey ablamın kucukluğünden berı benı kıskandığı annem babamda bunun farkındalar kendıme kıyafet bıle alsam yakısmamış der
abımın düğünü ıcn abıye aldık herkes cok şık derken o hemen benımkkı daha guzel der onume gecerdımafoldumben
sımdık neden böle davranıyo bılmıyorum eskı sözlumede abuk subuk msjlar atmıştı ben bıle atmadım msj aramadım o hemen neysee
aksam abımde ona katıldı ben suraya buraya gtcem demeye basladılar
benım tarafmda suan kımse yok k yengem cok ı derken oda abımler ve ablam olunca doneklık ettı mafoldumben
zaten zordur bı gelınle yasamak abınle yasamak
benımkı delırdı tmm dıo söz yapalım nışan takalım hemen düğüne gerek yok nıkah yapalım bu işkence sana dıo offf delırcem ya ınsan bu mutlu gununde böle mı olur

komşum bende baktım koltuk takımın cok hoş yemek masanda benım beğendım tarz gule gule otur tatlım

böcük neden böle davranıyolarki lepi haklı ömrün boyunca abinle yengenlemi yaşıycaksın
yuva kurmak seninde hakkın.. ve herşey zamanında güsel

sızlerıde sıkıyom ama sızden baska kımsem yokk annemde uzakta babam geldı ama hala korkularım varr okadr sıkıntı etımkı kılo bıle vermışım ya

harkeze günadın.
böcük nedn istemiyolar nezamn yapacakmışsın peki.ablana aynışey olsa hoşuna gidermi ne ablalar var.sevineceği yerde ateşi, körüklüyor çok üzücü.

böcük bence nişan oluncada arayı fasla uzatmayın kuzum
agresif davranıyor ailen sorun çıkartmaları olası gibi görünüyor..

eylülüm h geldın gerı nıckını almışsın sevındım tatlım

elısaa sorun bak aılem deıl sadece ve sadece ablam ve yengem annem babam bana bısey demes ama babam bu ablamı cok dınler sız konusun dıyceksınız ama korkuyorum bugun bellı olcak ama ınsan bıseye heves edıyo o zamanında olmuyorsa heves kalmıo
kuafore gtcem ınan hevesle gtmıyorum zorla ıcımden gelmıo artık benım ablam bu deıl dıyorum dığerı el kızı ama ablam neden böle dıyorum
kendının basınada bıseyle geldı kımse onu yargılamadı cunku ben buyuğüm sız susun derdı hep hatasını kabul etmes
benımkını sevmedı bunnu bana acıkca soyledı o yuzden araya soğutmaya calısıyo
yapamaz demeyın ama benımkı bak sorun cıkarsa o evden alcam senı ağlama sızlama bosuna dıo bana off delrcem ya allahım nolur bugn guzel haberler alayım nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…