• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Parpalm sorma cnm yaaa

gunaydın kızlar
komşum yaa bu aksılıklerı yaratanı yolasım gelıyo valla ben cok sabırsız bı ınsanım cokta asabı hee ağzıma gelen herseyı derdım sanırım körler ya:mymeka:

babam geldı kızlar cok heycanlı streslı karısık duygular ıcndeyım ama saolsun son anda bıle ablam yapacağnı yaptı pazar gunu gelmesınler dıyıp duruyo ptesı gelsınler dıo ben aksama kadr işteyım nasıl yetıscek kaufor falan onuda gec karsımdakı ınsanlar sıkıldı ertelemekten suan kesın bısey yok bakalım

bende sinirlendim bööle kal geldi tıkkandım haa falan oldum
ya komşu ama walla çıldırcam heeeee saçımı başımı yolucamm sen bide pazar günüdemi çalışıon yaaa

günaydınlarrrrrr bacılar...Böcük sakin ol yawrum p.teside olsa olsun herşeyin hayırlısı öle olacaksada vardır her işte bir hayır bu gözle bak sen sıkma sakın canını relax ol yerimseniben

günaydın çeyizci güzelleropuyorumnanaktan
elissam canm arkadaşım ne güzel şeyler almışsında bize göstermemişsin içlerinden isteyip de benim görmediğim şeyler var .
39tuslukbiberlik.jpg

böyle şirin bir tuzluk bende arıyorum ama bulamadımmafoldumben
42tepsi.jpg

bu tepside bana güzel fikir verdi bende beyaz alcam seviyorum beyazıkaydirigubbakcemile5
güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bitanem.

Böcük anam olmaz öyle oyuncak mı benimkilerin ettiği gibi istemeye gelip istememek gibi.
Babana sötle ikna et böyle yapılmaz baba şimdi he derler ama ilerde başıma kakılır bu durum de.
Gerçketnde ilerde ne olacağı belli olmaz güzel gününü sıkıntı gününne çevirtme babanla özel konuş sen

Buket hanım e yorulcan tabi ama Allahtan daha düğününe var ozamana kadar yorgunluğunu atmış olursun kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın

elisa gerçekten aldıkların çok güzel, güle güle kullan

böcük yani sen babanı ikna et inş işinizi erteleyip durmayın, yinede hakkında hayırlısı neyse o olsun

lepimm arkideşim tşk ederim kuzum. tepsimin rengi kar beyas değil. kemik rengi gibi sankiyerimseniben. deri görünümü var üzerinde hoş görünüyor migrostan aldım cnm. tusluk-biberliğim ise üniversite arkadaşımın armağanıopuyorumnanaktan bende çok seviyorum:nazar:

lepimm arkideşim tşk ederim kuzum. tepsimin rengi kar beyas değil. kemik rengi gibi sankiyerimseniben. deri görünümü var üzerinde hoş görünüyor migrostan aldım cnm. tusluk-biberliğim ise üniversite arkadaşımın armağanıopuyorumnanaktan bende çok seviyorum:nazar:

ben de arkidişlerimi hazıriyim buna alıversinler gari aa bulamıyorum ben böyle şeylerizemuszemus
tekrar güle güle eskit yavrum pikende güzeldi şu 3 al 2 ödedn mi aldın onu

Hööö Elisaaa yine çıktı o tuzluk karşımaaaa

Kızlar yeni bi albüm yaptımm

buketcimmmm:1hug: keşke kırılmasaydı ama tatlım nazar çıkmış

kızlar günaydın

elisa gerçekten aldıkların çok güzel, güle güle kullan

böcük yani sen babanı ikna et inş işinizi erteleyip durmayın, yinede hakkında hayırlısı neyse o olsun

selencim tşk ederim tatlıma.s.

ben de arkidişlerimi hazıriyim buna alıversinler gari aa bulamıyorum ben böyle şeylerizemuszemus
tekrar güle güle eskit yavrum pikende güzeldi şu 3 al 2 ödedn mi aldın onu

ewet tatlım 3 al 2 öde kampanyasından aldım. örgü battaniyem taç diil ama taçın yan ürünü onuda dahil ettileryerimseniben

elısa cıcılerın Çok hoŞŞŞŞŞŞ cnm
artık gecmısı okumak uzun surmuyor
bÖcÜk anam zaten bu ıŞlewrde ters gıden bıŞey olmasa olmaz
bızımde oldu bırıde r bu ctesı dıgerı der pazar felann
sımdı buketın albumde sıraa

elısaa baktım süper hepsı cnm ı gunlerde kullan cnm pıke nevresım kapı susun meyvelık hepsı harıka

ewet tatlım 3 al 2 öde kampanyasından aldım. örgü battaniyem taç diil ama taçın yan ürünü onuda dahil ettileryerimseniben

ya benim de içimden geçiyor o kampanyadan pike almak ama bu aralar sıkışıkız inşlallah hemen bitmez kampanyamafoldumben

buket 3 lu kladıgı masanın onunemı koycan yerlesıtrme duzenımız aynı olmuşş
koltuklar arkasında masa

Back