- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
romaztızmam ağrıyoo mafoldumbenmafoldumben
yağmur yağıcakCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
romaztızmam ağrıyoo mafoldumbenmafoldumben
gunaydın kızlar
komşum yaa bu aksılıklerı yaratanı yolasım gelıyo valla ben cok sabırsız bı ınsanım cokta asabı hee ağzıma gelen herseyı derdım sanırım körler ya:mymeka:
babam geldı kızlar cok heycanlı streslı karısık duygular ıcndeyım ama saolsun son anda bıle ablam yapacağnı yaptı pazar gunu gelmesınler dıyıp duruyo ptesı gelsınler dıo ben aksama kadr işteyım nasıl yetıscek kaufor falan onuda gec karsımdakı ınsanlar sıkıldı ertelemekten suan kesın bısey yok bakalım
lepimm arkideşim tşk ederim kuzum. tepsimin rengi kar beyas değil. kemik rengi gibi sankiyerimseniben. deri görünümü var üzerinde hoş görünüyor migrostan aldım cnm. tusluk-biberliğim ise üniversite arkadaşımın armağanıopuyorumnanaktan bende çok seviyorum![]()
Hööö Elisaaa yine çıktı o tuzluk karşımaaaa
Kızlar yeni bi albüm yaptımm
kızlar günaydın
elisa gerçekten aldıkların çok güzel, güle güle kullan
böcük yani sen babanı ikna et inş işinizi erteleyip durmayın, yinede hakkında hayırlısı neyse o olsun
ben de arkidişlerimi hazıriyim buna alıversinler gari aa bulamıyorum ben böyle şeylerizemuszemus
tekrar güle güle eskit yavrum pikende güzeldi şu 3 al 2 ödedn mi aldın onu
ewet tatlım 3 al 2 öde kampanyasından aldım. örgü battaniyem taç diil ama taçın yan ürünü onuda dahil ettileryerimseniben