• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük sıkma canını tatlım yaa,hayret ediorum sizinkilere de senin mutlu olmanı istemiolar galiba,umarım herkese herşeye inat sen çok mutlu olursun,herkeste hatasını anlar,sıkma canını üzülme sakın

kısslar ben bornoz takımı almadım daha mafoldumben
çok kaliteli bi şi almasam diyorum fiyatlar el yakıyorr:sinifsinif:

kızlar tesekkür ederim
komşu artık önüne bak sadece iyi şeyler duy kötüleri duyma görme
pazar günüde yanında annecüğün ve babacığın olsun yeter sana.kardeste bi yere kadar inan bana annen ve baban yeter sana...

akşam arkadasının aıleıne gıttık hatta benımkı gelemıycem ben gıdıyom dedı ama geldı lady için nışanlığı bugun sorcam
neyse
bı mısafrlıkte bıle rahat yok ablam eve gelene kadr aradı nerdesın gel gell dıo resıl oldum mafoldumben benımkı zaten delırdı bıde benı tehdt ettı ablam gör bak nasıl erteletcem bu işi dedı
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

sızlerıde sıkıyom ama sızden baska kımsem yokk annemde uzakta babam geldı ama hala korkularım varr okadr sıkıntı etımkı kılo bıle vermışım ya
:oklava: bak kuşum muşum demem valla gelir döverim, ne sıkması ya, keşke elimizden birşeyler gelse de yapsak, verdiğin kiloları da yediririm sana ayrıca, zaten bir lokma bişeysin:mymeka:
kuşum bak birkaç gündür birkaç arkadaşın da söyledi, baban geldiyse eğer, çek kenara yalnız konuş, babacım biz bu insanları beklettik zaten onlarda şehir dışından geliyorlar, tabiki sen en iyisini bilirsin ama bi daha ertelemeye kalkarsak çok ayıp olur, hem de ne yüzünden yok abimin maçı kılı tüyü yüzünden.. Ablam ve yengem de hem durumu hem beni çok zorluyorlar , de. A..'nin yanında da ileri geri hiç yakışmayacak konuşmalar yapıyorlar, de. Ailemizi de adımızı da kötü duruma düşürüyorlar, lütfen konuya bir el at, de. de işte birşeyler. Ama babanla yalnız konuş bacım. Oldu mu tatlişkom? Şeniz :teselli:

Son düzenleme:
böcük kuşum anlıyorum seni sorunu çıkaran ablan oluyor.. offf yaa neden böle davranırki.. cnm sen sakin ol ve sabret. bu olayların etkisi ile agresif davranma ablana sakın. herşey yoluna giricek cnm dua et

Bu kapı önü paspasına bayıldım kızlarrrrrr MUDO 25 TL

46cd7d24a9674bb1a71a800.jpg

elisa bende alamamıştımda annem almış saolsun.çok pahalı bencede

ewet tatlım yaa fiyatlar sahiden uçmuş bornozlardamafoldumben
bende orta yollu bi şii alimm diyorum o nedenle
bu arada albümüne baktım ama bnm pc de aydınlık görünmüyor akşam kendi pc m den bakıcam eminim çok güseldiryerimseniben

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

:oklava: bak kuşum muşum demem valla gelir döverim, ne sıkması ya, keşke elimizden birşeyler gelse de yapsak, verdiğin kiloları da yediririm sana ayrıca, zaten bir lokma bişeysin:mymeka:
kuşum bak birkaç gündür birkaç arkadaşın da söyledi, baban geldiyse eğer, çek kenara yalnız konuş, babacım biz bu insanları beklettik zaten onlarda şehir dışından geliyorlar, tabiki sen en iyisini bilirsin ama bi daha ertelemeye kalkarsak çok ayıp olur, hem de ne yüzünden yok abimin maçı kılı tüyü yüzünden.. Ablam ve yengem de hem durumu hem beni çok zorluyorlar , de. A..'nin yanında da ileri geri hiç yakışmayacak konuşmalar yapıyorlar, de. Ailemizi de adımızı da kötü duruma düşürüyorlar, lütfen konuya bir el at, de. de işte birşeyler. Ama babanla yalnız konuş bacım. Oldu mu tatlişkom? Şeniz

oldu cnm konuscamda cok korkuyom baslarım hemen ağlamaya cok duygusalım ya
:sinifsinif:suan
annem gelemedı cnm annem olsa ınan takmazdım
babam benı dınler mı bılmıyom cunku o ablamı daha cok dınlıyor ne bılem yaa delırcem yaa
elımı kaldrcak gucu bulamıyommafoldumben
aksam bana dıo bak sabrımı zorlamasınlar neden böle yapıyolar dıo ben bısey dıyemıyorum cok ssessz kaldım kac gundr oyuzdn ustume ustume gelyolar
aksam yengeme dedım ablama deme nolur onunla gttığımı hemen demısmafoldumben

eylülüm h geldın gerı nıckını almışsın sevındım tatlım

elısaa sorun bak aılem deıl sadece ve sadece ablam ve yengem annem babam bana bısey demes ama babam bu ablamı cok dınler sız konusun dıyceksınız ama korkuyorum bugun bellı olcak ama ınsan bıseye heves edıyo o zamanında olmuyorsa heves kalmıo
kuafore gtcem ınan hevesle gtmıyorum zorla ıcımden gelmıo artık benım ablam bu deıl dıyorum dığerı el kızı ama ablam neden böle dıyorum
kendının basınada bıseyle geldı kımse onu yargılamadı cunku ben buyuğüm sız susun derdı hep hatasını kabul etmes
benımkını sevmedı bunnu bana acıkca soyledı o yuzden araya soğutmaya calısıyo
yapamaz demeyın ama benımkı bak sorun cıkarsa o evden alcam senı ağlama sızlama bosuna dıo bana off delrcem ya allahım nolur bugn guzel haberler alayım nolurr

Saol canım..
Ablan neyini sevmedi seninkinin anlamadım...Tamam sevmeyebilir. Ama kötü bir yanın gördü ise sana mutlaka söylemeliki sende ona göre ölçesin..çAma durduk yere bişi olmadan sevmiorum diyorsa ve sizi soğutmaya çalışıyorsa çok yanlış davranıyor o zaman...
Önemli olan sizin mutluluğunuz..Sen eğer kararlı ise hiçbir şeye kafanı takma...Devam et yoluna hayatım...

oldu cnm konuscamda cok korkuyom baslarım hemen ağlamaya cok duygusalım ya
:sinifsinif:suan
annem gelemedı cnm annem olsa ınan takmazdım
babam benı dınler mı bılmıyom cunku o ablamı daha cok dınlıyor ne bılem yaa delırcem yaa
elımı kaldrcak gucu bulamıyommafoldumben
aksam bana dıo bak sabrımı zorlamasınlar neden böle yapıyolar dıo ben bısey dıyemıyorum cok ssessz kaldım kac gundr oyuzdn ustume ustume gelyolar
aksam yengeme dedım ablama deme nolur onunla gttığımı hemen demısmafoldumben

ah kıyamam sana yaa, bak hep sen diyosun ya dua edin Rabbim yardım eder diye, ben de sana aynı şeyi söylüyorum bak, aradan süre geçtikten sonra geriye baktığında hepsinin geçip gittiğini görüceksin, hatırlasana Arsima ne aksilikler yaşadı, kızın midesine falan vuruyordu, evim olamicak diye üzülüp duruyordu herkesin gamsızlığı yüzünden kendisi harap oluyodu ama bak şimdi maşallah çok mutluyum herşey çok güzeldi dedi :nazar: dediğim gibi sabretmenin dua etmenin en güzeli olduğunu sen zaten biliyorsun, ben sadece sana hatırlatmak istedim kuzum, seviyoruz seniŞeniz

Saol canım..
Ablan neyini sevmedi seninkinin anlamadım...Tamam sevmeyebilir. Ama kötü bir yanın gördü ise sana mutlaka söylemeliki sende ona göre ölçesin..çAma durduk yere bişi olmadan sevmiorum diyorsa ve sizi soğutmaya çalışıyorsa çok yanlış davranıyor o zaman...
Önemli olan sizin mutluluğunuz..Sen eğer kararlı ise hiçbir şeye kafanı takma...Devam et yoluna hayatım...

benımkı acık sözlu dırek ınsaın yuzune der korkmaz kımseden ölekı sen konusmazsan ben gelır babanla konusurum dedı
ablam ısterkı karsısında ezebıleceğı bı ınsan olsun sessız hep o konusun ezsın onu zevk alıyo sanırım
sessız bırını bulsanda saf der yanı nasıl desem bısey demeyım en ıyısı anladın

ah kıyamam sana yaa, bak hep sen diyosun ya dua edin Rabbim yardım eder diye, ben de sana aynı şeyi söylüyorum bak, aradan süre geçtikten sonra geriye baktığında hepsinin geçip gittiğini görüceksin, hatırlasana Arsima ne aksilikler yaşadı, kızın midesine falan vuruyordu, evim olamicak diye üzülüp duruyordu herkesin gamsızlığı yüzünden kendisi harap oluyodu ama bak şimdi maşallah çok mutluyum herşey çok güzeldi dedi :nazar: dediğim gibi sabretmenin dua etmenin en güzeli olduğunu sen zaten biliyorsun, ben sadece sana hatırlatmak istedim kuzum, seviyoruz seniŞeniz

tmm bu dk ıtıbarıyle kendımı daha ı hıssetcem sımdık ertelenırse aılesıne bunu nasıl dıycem onu bılmyom ayy yetr derlerse abboww
neyse
bugun kuafore gtcem eğer yarın gelırlerse yok ptesı gelırse pazar gtcem dalgalı dön cektrcem haff makyj
sıyah babet alcam eğer o an söz olursa hemen elbısemıde gıyebılırm
kaydirigubbakcemile5

böcük sıkma canını tatlım yaa,hayret ediorum sizinkilere de senin mutlu olmanı istemiolar galiba,umarım herkese herşeye inat sen çok mutlu olursun,herkeste hatasını anlar,sıkma canını üzülme sakın

kısslar ben bornoz takımı almadım daha mafoldumben
çok kaliteli bi şi almasam diyorum fiyatlar el yakıyorr:sinifsinif:

kızlar tesekkür ederim
komşu artık önüne bak sadece iyi şeyler duy kötüleri duyma görme
pazar günüde yanında annecüğün ve babacığın olsun yeter sana.kardeste bi yere kadar inan bana annen ve baban yeter sana...

böcük kuşum anlıyorum seni sorunu çıkaran ablan oluyor.. offf yaa neden böle davranırki.. cnm sen sakin ol ve sabret. bu olayların etkisi ile agresif davranma ablana sakın. herşey yoluna giricek cnm dua et

tskler ballarım bıtırcıklarım gadalarınız aldıklaırmŞenizŞeniz

benımkı acık sözlu dırek ınsaın yuzune der korkmaz kımseden ölekı sen konusmazsan ben gelır babanla konusurum dedı
ablam ısterkı karsısında ezebıleceğı bı ınsan olsun sessız hep o konusun ezsın onu zevk alıyo sanırım
sessız bırını bulsanda saf der yanı nasıl desem bısey demeyım en ıyısı anladın

tmm bu dk ıtıbarıyle kendımı daha ı hıssetcem sımdık ertelenırse aılesıne bunu nasıl dıycem onu bılmyom ayy yetr derlerse abboww
neyse
bugun kuafore gtcem eğer yarın gelırlerse yok ptesı gelırse pazar gtcem dalgalı dön cektrcem haff makyj
sıyah babet alcam eğer o an söz olursa hemen elbısemıde gıyebılırm
kaydirigubbakcemile5
,

Hımmm..Bence bu işi tatlılıkla çözmelisiniz..Yarın bir gün evlendin diyelim ablanın sana gelip gitmemesi içini acıtmaz mı??Sonuçta siz bir ailesiniz..Ablandır diyip geç de demiyorum ama karşılıklı olarak önce sen konuşmalısın..Gerekirse bu konuşmaya anneni de davet et..Önce sen ablanla sorunları gider daha sonra sevgilinide çağırıp hoş bir sohjbet ortamı yaratırsın...
Üzmeyin birbirinizi..Bu hayatta en önemli şey ailedir bence...

Back