Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm resimlerde çok karanlık zaten gece 1deçektim bide telefonla.ben makineyle çekicem aydınlık ama tam yerleşmesini bekliom

buket herbişeyin çok güzel canım albümüne baktımda:)

çok saol cnmcm

Komşu çok sinirleniom heee

eylulum en onemlısı aıle olmasa eskı sözlumm ya aılen ya ben dedığnde aılem demezdım hem onunla ayrılıkta aılemın asla asla sucu yok cunku o yapamıycam dıyıp cekıp gıttı kımse ona bısey demedı
ablamdanda gecemem kardesımdır cokta sevıyorum ama son olaylarda nedne böle davrandığını bılmıyorum
arada cok kalıyorum en buyuk sorunlardan bırı kısmetse ılerde esım olcak ınsan senın ablan şöle böle derse zorumada gıder ablam susmalı bence onu savuncak bı taraf bırakmalı

BÖcÜk ablanında belkı baŞka sorunları vardır yada hıÇ aklımıza gelmeyen bı sebepten bÖle davranıyordur

bugun kuafore gtcemm ağda yaptrcam :kedi: ama acayıp korkuyom kadın bana ıkı hafta sonra gel oran için dedı vaz mı geçsem nee:kedi:
bacaklarıma 2 hafta oldu yaptrdım ılk defa ağda hıc canım acımadı cok fazla cıkmadılar tekrar yaptrcam bugun hazrlıklarımı yapım dıom
ayakkabı alıncak corap alıncakk falan

he bu arada sıyah elbıseme ne renk corap alsam kızlar mını eteklı elbısemden bahsedıyom

desenlimi alsan siyah ama kendınden desenli?

ten rengı mı sıyah mı
bı kac sey dıyım sıyah coraptan hıc hoşlanmam helede desenlı baska bı secenek var mı

bende var cok parlak ten rengı ama bı arkdasım ılla grı al dıo fume yanı

ten rengı mı sıyah mı
bı kac sey dıyım sıyah coraptan hıc hoşlanmam helede desenlı baska bı secenek var mı

bende var cok parlak ten rengı ama bı arkdasım ılla grı al dıo fume yanı

Yok kuzum yaaa iyice boğar karalara bürünmüş gibi
bence ten rengii
bnm de istemede öleydi elbisem siyahtı çorabım ten rengi ayakkabılarımda siyah rugan

ben en ıyısı ıkısınıde alam fume ve ten rengı denıyım evde sıze foto cekerım dıycem ama benım usakta gıttı hafıza kartım o yuzden mak calısmıyo tuhh bee

azcık konu dağılsın facedekı fotolarımızdan bırı kızlar

Son düzenleme:

böcükcüm bende kendimi ağdaya alıştırıyorum.bu 2. yaptırışım.bacak ve koltukaltı hiç acımıyo ama özel bölge ilk ağda da acayip acıyor.ama 2. aldırmamda o kadar acı duymadım.zamanla dahada alışacakmış.pes etme bence.ağda rahatlık yaaaaaaaa

songa mecbur bı yerden baslamak lazım hakknızı helal edın:roflol:

komşu en sevdım pasta hemde kakaolu gıttı gul gıbım psta benımkıde sağ taraftakı fark ettın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…