ewet tatlım yaa fiyatlar sahiden uçmuş bornozlardamafoldumben
bende orta yollu bi şii alimm diyorum o nedenle
bu arada albümüne baktım ama bnm pc de aydınlık görünmüyor akşam kendi pc m den bakıcam eminim çok güseldiryerimseniben
buket herbişeyin çok güzel canım albümüne baktımda:)
elisaa hepsi de çok güzel aldıklarının.güle güle kullan
bugun kuafore gtcemm ağda yaptrcam :kedi: ama acayıp korkuyom kadın bana ıkı hafta sonra gel oran için dedı vaz mı geçsem nee:kedi:
bacaklarıma 2 hafta oldu yaptrdım ılk defa ağda hıc canım acımadı cok fazla cıkmadılar tekrar yaptrcam bugun hazrlıklarımı yapım dıom
ayakkabı alıncak corap alıncakk falan
he bu arada sıyah elbıseme ne renk corap alsam kızlar mını eteklı elbısemden bahsedıyom
BÖcÜk ablanında belkİ baŞka sorunları vardır yada hİÇ aklımıza gelmeyen bİ sebepten bÖle davranıyordur
evt genclığınde yasadığı bazı sorunlar var kendı hatasından dolayıı
ten rengı mı sıyah mı
bı kac sey dıyım sıyah coraptan hıc hoşlanmam helede desenlı baska bı secenek var mı
bende var cok parlak ten rengı ama bı arkdasım ılla grı al dıo fume yanı
bugun kuafore gtcemm ağda yaptrcam :kedi: ama acayıp korkuyom kadın bana ıkı hafta sonra gel oran için dedı vaz mı geçsem nee:kedi:
bacaklarıma 2 hafta oldu yaptrdım ılk defa ağda hıc canım acımadı cok fazla cıkmadılar tekrar yaptrcam bugun hazrlıklarımı yapım dıom
ayakkabı alıncak corap alıncakk falan
he bu arada sıyah elbıseme ne renk corap alsam kızlar mını eteklı elbısemden bahsedıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?