Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gümüs alyans takiyor. Altin olan duruyor...

Buket benimde aklima o geldi simdi alyans 14 ayar dimi para etmez ki 300 tl aldik satarken 100 bile etmez

alyans tek de alınıyor arkadaşlar.benim aşkımda takmiycak altın.onun için ya gümüş ya da platin yaptırmayı düşünüyoruz.sadece altını bana alıcaz :) zemuszemus

bakalım son ümidim sensin dermişim:)

ayyy pazartesi gelcem sabah açcam KK yı bi bakcam 1 ay 7 gün yazcakkk oleyyyyyyyyyyyyyzemuszemus
ben bi gelcem 25 fln yazcak herhal:)
ohh bi aydır kafam rahatkaydirigubbakcemile2

selammmmmm kzılar...hayırlı cumalar..dünde kandildi giremedim bu gün kutlayım..kandiliniz mübarek olsun tüm dularınız kabul olsun..nice kandillereeeeeeee..

betaaaaaaaaaaaaaaaaa bi saattir evini geziyorum kızzz :)
maşallah herşey öyle güzel ki. bayıldım
:lepi:
Ooo hoşgeldinn glcncimm Şeniz Saol canım a.s. artık senin evinide görürüz inşallahh yerimseniben
Eudorabeta şimdi evindeydim gezdim geldim.sırnaşık şey Herşeyin çok güzel
Heryerde kelebekler dikkatimi çekti bende çok severim kelebeki
Sende hoşgelmişinn sirrus Şeniz
Evet kelebek hastalığı var bende oturma odasının duvarlarında canlı kurutulmuş kelebeklerim var ama görünmemiş fotolardaa hemen hemen herşeyim kelebekli desem yeridir kaydirigubbakcemile3

Canım ben İzmirden bi mağazadan aldm ama artık bu sepetlerdenn her yerde rengarenk varlar biraz araştırsan eminimki bulursunn özellikle büyük çeyiz mağazalarına bak yerimseniben
Yorumların içinde tşk ederimm Şeniz

Bugün bursaya gidicektik yarın sabah yola çıkmaya karar verdikk öff yaa :sinifsinif:

merhaba kizlar...

daha az önce fark ettim. kavimde ortada duran gelin damat sag taraf yürümüs... allah allah bir seneden beri daha az önce fark ettim

aaa hakkat, sen gidicektin dimi bugün, hatta siz buketle bugün de bursadaydınız zaten :)) bu arada evine bakıyorum, maşallah canım yaa, çok şık ve çok da tatlı olmuuş

bende bakatim betacim evine masllah yorum yapdim zaten fotolarina herseyin cok güzel olmus

merhaba kizlar...

daha az önce fark ettim. kavimde ortada duran gelin damat sag taraf yürümüs... allah allah bir seneden beri daha az önce fark ettim

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin canım yaa gülümsettin beni akşam akşam :1hug:

kısçeler uzun zamandır eklemiyordum aldıklarımı ufak tefek bişiler aldım bakalım beğenicekmisiniz:1hug:
örgü battaniyem

peluş battaniyem

taç pike takımımkaydirigubbakcemile3

sürahi takımım kaydirigubbakcemile2

kk'nın meşhur çerezliği kaydirigubbakcemile3

sallanan meyve sepetim :) mutfak masama koymayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
çok beğenerek aldım opuyorumnanaktan

meyve sepetimle takım olsun istedim hihoyyyt peçeteliğim

silikon çilek nihalem zemuszemus

tuzluk biberliğim :1rolleyes:

limon sıkmak için..

çok severek aldığım kapı süsüm :asigim:

vee en son olarakta tepsim :)))

:1rolleyes:hihoyyyt

elisaa hepside ayri ayri güzel... kocisinle birlikte eskitin... kisin o kirmizi bataniyeye bürünp yatarsinis insallah :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…