gümüs alyans takiyor. Altin olan duruyor...
Buket benimde aklima o geldi simdi alyans 14 ayar dimi para etmez ki 300 tl aldik satarken 100 bile etmez
bakalım son ümidim sensin dermişim:)nası idare edelim ladycim bişi göremiyoski opuyorumnanaktan :roflol: :roflol:
üff benimde işim çokk ama istemiyom yapmak
canım ne güzel ya nasıl heyecanlısın tahmin ediyorumm Allah hayırlsını nasip etsin inşallah !!!
güzel haberler ver bize
ara bakalım annen nediycek
pıtır kız az bekle 1 ay sonra ben yazcam senin adını bak nası evleniyon o zaman sırnaşık şey
ben bi gelcem 25 fln yazcak herhal:)ayyy pazartesi gelcem sabah açcam KK yı bi bakcam 1 ay 7 gün yazcakkk oleyyyyyyyyyyyyyzemuszemus
Ooo hoşgeldinn glcncimm Şeniz Saol canım a.s. artık senin evinide görürüz inşallahh yerimsenibenbetaaaaaaaaaaaaaaaaa bi saattir evini geziyorum kızzz :)
maşallah herşey öyle güzel ki. bayıldım:lepi:
Sende hoşgelmişinn sirrus ŞenizEudorabeta şimdi evindeydim gezdim geldim.sırnaşık şey Herşeyin çok güzel
Heryerde kelebekler dikkatimi çekti bende çok severim kelebeki
beta Canım herşeyin çok güzel iyi günlerde oturun benim banyom pembe olucak bütün aksesuarları pempe aldım ama pembe çamaşır sepeti bulamıyorum bu çok uyumlu nerden aldın acaba? yada kızlar nerden bulabilirim
böcük bu b. köydeki züccaciyeye gittin mi son zamanlarda orda olabilirmi sence?
merhaba kizlar...
daha az önce fark ettim. kavimde ortada duran gelin damat sag taraf yürümüs... allah allah bir seneden beri daha az önce fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?