• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cok cok sevdim bu sarkiyi candan ercektin benim icin yazimis sanki

Ben Kimim?
Az mıyım çok muyum?
Var mıyım yok muyum?
Ben neyim?
Masal mıyım gerçek miyim?
Kaç mıyım göç müyüm?
Hiç miyim suç muyum?
Ben kimim?
ıbret miyim cinnet miyim?
Hiçlikler içinde kanayan yürek
Yokluklar içinde savaşan beden
Boşluklar içinde karışan zihin
Güçlükler içinde değil miyim?
Yoksa� Yoksa�
Her ihanete akıl erdiren
Her cehalete kılıf uyduran,
Her esarete fiyat biçtiren
Sen değil de ben miyim?

Geçimsizim bugünlerde
Kimsesizim bu yerlerde
Değersizim bu ellerde
Çaresizim doğduğum yerde
Gölgesizim her gün her yerde

Ses miyim sus muyum
Sis miyim pus muyum
Ben neyim

Deha mıyım Heba mıyım

Ak mıyım pak mıyım
Al mıyım Sat mıyım
Ben kimim

Yarar mıyım ziyan mıyım

Yalanlar içinde doğruyu bulan
Cayanlar içinde sözünde duran
Satanlar içinde ayak direyen
Yananlar içinde değilmiyim

Her adalete duvar ördüren
Her cesarete kilit vurduran
Her asalete boyun eğdiren
Sen değil de ben miyim

Geçimsizim bugünlerde
Kimsesizim bu yerlerde
Değersizim bu ellerde
Çaresizim doğduğum yerde
Gölgesizim her gün her yerde

elisaa, hepsini güle güle kullan canımcım, piken battaniyelerin özellikle çok güzelmiş, nihalemiz aynı bu arada kaydirigubbakcemile5

aaa hakkat, sen gidicektin dimi bugün, hatta siz buketle bugün de bursadaydınız zaten :)) bu arada evine bakıyorum, maşallah canım yaa, çok şık ve çok da tatlı olmuuş:nazar:
Ayy canım benimm çok saol Şeniz
Allah sanada çeyiz serdiğin günleri biran önce göstersin seninde az kaldı yerimseniben
Evet bugün bursadaydık ama ben gidemedim :sinifsinif:
Yarın sabahtan yola çıkıcaz planlar değişti.
bende bakatim betacim evine masllah yorum yapdim zaten fotolarina herseyin cok güzel olmus
Evet canım yorumlarını okudum çok tşk ederimm Şeniz
kısçeler uzun zamandır eklemiyordum aldıklarımı:delphin: ufak tefek bişiler aldım bakalım beğenicekmisiniz:1hug:
örgü battaniyem
Elisacım aldıklarının hepsi ayrı ayrı güzel özellikle piketakımın,örgü battaniyen,tuzluk biberliğin kapı süsün çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
Seninde evin yerleşince görürürz tekrar inşallahh yerimseniben

Ayy canım benimm çok saol Şeniz
Allah sanada çeyiz serdiğin günleri biran önce göstersin seninde az kaldı yerimseniben
Evet bugün bursadaydık ama ben gidemedim :sinifsinif:
Yarın sabahtan yola çıkıcaz planlar değişti.
canım sağol Şeniz
neyse sağlıkla git gel de, varsın yarın gidersin.
neyse ben kaçtım, yarın iş var, 6:30da kalkıcam mirmirmirmir -tatlicadiarzu-

Gidemedik yarın sabahtan yola çıkıcaz inşallahh :sinifsinif:
Sen nerelerdeydin yafs bütün gün yoktunn :mymeka:

Vala bi sürü iş vardı canım, kötü bi gün geçirdim. Gelinlik provama gidemedim yani düşün. Tubiş çok kızcak bana, mutlaka git diyordu :çok üzgünüm: Şimdi de, evine bakıyorum. Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

Vala bi sürü iş vardı canım, kötü bi gün geçirdim. Gelinlik provama gidemedim yani düşün. Tubiş çok kızcak bana, mutlaka git diyordu :çok üzgünüm: Şimdi de, evine bakıyorum. Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

O kadar yoğundun yanii niye gidemedin provaya :sinifsinif:
Evimii gez gezz kaydirigubbakcemile3 Bugün çok gelen giden olduu opuyorumnanaktan

O kadar yoğundun yanii niye gidemedin provaya :sinifsinif:
Evimii gez gezz kaydirigubbakcemile3 Bugün çok gelen giden olduu opuyorumnanaktan

Yoğunluk dışında mobilyacıların her zamanki gibi zamanında gelmeyişi, nişanlımla tartışmamız, gerginlikler bi sürü şey oldu ve gidemedim işte. Neyse hatırlamayım ben sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook

Yoğunluk dışında mobilyacıların her zamanki gibi zamanında gelmeyişi, nişanlımla tartışmamız, gerginlikler bi sürü şey oldu ve gidemedim işte. Neyse hatırlamayım ben sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook

Hımm anladımm canıımm boşver takmamaya çalış bu aralar olur böyle şeyler çeyiz yerleştikten sonra koca bir yük kalkıyor üstünden bu gerginliklerde geçiyorr :1hug:

Hadi gene kepenkleri kapatmak bana kaldı kaydirigubbakcemile3

Kızçelerr şimdiden herkese çok güzel geçenn bir haftasonu diliyorum..
Çeyizi gidiceklere şimdiden kolay gelsinn..

Sinayımınn,gülayınn düğünleri süper geçsinnn :lepi:

Hepinizi çok öptümm pazartesi görüşmek dileğiylee...buyrunnnnnnnnn
Allahaa emanett olunn :gitme:

Günaydın Herkese...
Ölüyorum uykusuzluktan 2 geceder 1,5 ta yatmaktan şiştim yaaa
Dünde salonu yerleştirdik. Aaa size söylemedim dün mobilyalar geldi ya koltukları bi açtık 3lü koltuk benimki değil çok benzio ama değil meğersem yüklerken karışmış.şimdi bide 3lü koltuk beklioz iyimi?

Günaydın Herkese...
Ölüyorum uykusuzluktan 2 geceder 1,5 ta yatmaktan şiştim yaaa
Dünde salonu yerleştirdik. Aaa size söylemedim dün mobilyalar geldi ya koltukları bi açtık 3lü koltuk benimki değil çok benzio ama değil meğersem yüklerken karışmış.şimdi bide 3lü koltuk beklioz iyimi?

hay allah ya valla getirenlerin yanında açmamız gerekiyor e ufak bir şeyi varsa onlarla birlikte geri yollamalıyız şansa bak ya inşlh hemen gelir 3 lüsüde buketçim

gunaydın kızlar
komşum yaa bu aksılıklerı yaratanı yolasım gelıyo valla ben cok sabırsız bı ınsanım cokta asabı hee ağzıma gelen herseyı derdım sanırım körler ya:mymeka:

babam geldı kızlar cok heycanlı streslı karısık duygular ıcndeyım ama saolsun son anda bıle ablam yapacağnı yaptı pazar gunu gelmesınler dıyıp duruyo ptesı gelsınler dıo ben aksama kadr işteyım nasıl yetıscek kaufor falan onuda gec karsımdakı ınsanlar sıkıldı ertelemekten suan kesın bısey yok bakalım

Elisacım aldıklarının hepsi ayrı ayrı güzel özellikle piketakımın,örgü battaniyen,tuzluk biberliğin kapı süsün çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
Seninde evin yerleşince görürürz tekrar inşallahh yerimseniben

inşallahh cnm yaa :Saruboceq: bende o günleri görürmüyüm acaba. bnm de evim sizinkiler gibi şeker olurmu ki :asigim: betam çok tşk ederim :1hug:

Back