Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eudorabeta şimdi evindeydim gezdim geldim.sırnaşık şey Herşeyin çok güzel![]()
cunku bu yenı ark slm bıle vermeden ıccamasırı markası sordu bende kızdım okadrcıkk:
Hadi size nişan davetiyemizi ekliyim, dün akşam aldık çok net görünmüyo ama idare ediverinn canlarım
![]()
olmaz mı var tabe
cnm sıkılıyo yaa iş cok ama hıc yapasım yok yarın sbh babam ıst olcak ınş ayy korkuyıom utanıyom sevıyom öle karısık bı duygu anlatamam daha cesaret edıp annemı bıle aramadım babam kacta cıkıyo dıe
Ay cnm benim kaçırmışımdır hemen bakıyorumbuket senın bu arkadsın hıc bıze slm vermıyor ben hep yazıyom yazmıyon sen
bukete sıkayet edıyorum senı evıme bakmadı dugun resımlerıme bakmadı
klava:
tamam afettım anlatmıstı zaten buketttzemuszemusAy cnm benim kaçırmışımdır hemen bakıyorum
Buket anlatsın size nasıl takip etmeye çalıştığımı
masam çok göz önünde bi yerde olunca küçülttüm sayfayı uffacık yaptım canım çıkıyooopuyorumnanaktan
tamam afettım anlatmıstı zaten buketttzemuszemus
buketcim koltukalrın güzel baya koyuymuş halın ve perden açık renk sanrım iyi günlerde olsun cnm
betacım herseyın çok gusel olmuş
buketcım koltuuklar süperrrrrrr![]()
Eklicemm yerimseniben
Ohh maşallahh bi çok şey halledip gelmişsinn :1hug: Koltukların bence çok güzeller koyu almışın kirlenmezz kolay kolayy opuyorumnanaktan
ohh maşallah herşeye yorum yapmış düğündaşımm Şeniz
Evet zevkimiz aynı canım kaydirigubbakcemile3 Lambaları görünce enee dedim bide sende kelebek seviyosun bendee opuyorumnanaktan
Yeşilli barkdalardanda var benim sürahisiyle takım onuda koydum kaydirigubbakcemile3
Hol halıları biraz temizlik isticek napalım artık temizliğe vurucam kendimi kaydirigubbakcemile3
Benim salonda konsolum olmadığı için supları büyük servis tabakları tenceresini tekli gümüşlüğün en altına koydum geri kalanı mutfak dolaplarına paylaştırdım ondan yer kalmadı dolaplarda kaydirigubbakcemile3
Kahvaltı takımımıda geçen sene çok beğenerekten almıştım evet gamzeninkinin aynısının mavisi benimki yerimseniben
Yazmalara gelince annemin ve komşularımızın marifetleri saolsunlar çok emek verdiler..ÇEyizde olur dediler koydular opuyorumnanaktan Patiklerimi eklemedim bile kaydirigubbakcemile3
Tüm yorumların içinn tekrar tekrar teşekkürlerr Şeniz
morcılekk saol cnm yyazda bende tez gıdemm hee:roflol:
komşu koltuk cok hoş rengı gzel he bıde sende benım adımı yaz başa emı:jeyyar:
buketcim çok şık koltukların önemli olan sizin rahat etmeniz güle güle kullan tatlım
:
Hadi size nişan davetiyemizi ekliyim, dün akşam aldık çok net görünmüyo ama idare ediverinn canlarım
buket senın bu arkadsın hıc bıze slm vermıyor ben hep yazıyom yazmıyon sen
bukete sıkayet edıyorum senı evıme bakmadı dugun resımlerıme bakmadı
klava:
bukeeetttt
Ya neden ben koltukları gÖremedım nerdekı buket
hanı?