selen hemsom hadı hayrlısı olsun benımde bu pazar ıstemem var gercı ptesıde olabılır
hee yaa sorma slm vermeden dırek soru gelıyoo :mymeka:
kızlar oturma odasına 1 ikili birde tekli koltuk aldık.çalışma masam ve tv sehpasıda bu odada olacağı için başka bişey sığmıyo.koltuklarda bunlar. bunun üzerinde ayna kalmış...
]
emorfayen ilk başlangıç için güzel soru:)
hmm..peki..herkese SLMMMM..
25 yaşındayım.hem çalısıorum hemde yüksek lisans yapıorum..hayatımda hiç evlenmıyeceğim dediğim bi zamanda evilik teklifiyle karşılaştım..ve herşey cokçabuk oldu..annem sağolsun istememın ertesi günü butun otellerle görüştü ,anlaştı ve nişanım oldu bitti.bız telaşın arasında alışverişe cıkmayalım dedık..işte şımdı alışverişe cıkılacak.ve ben ne alınır napılır bilmiyorum.öğrendıkcede evlılıgın bana ters oldugunu anlıorum:) nette gezınırken de burayı buldum.acıkcası bu kadar aktıf bi site oldugunu bilmiyordum.
kısa bi özetten sonra benım soruma cevabı olan arkadaslar var mıı??
canlarımm ne az kaldı düğüne, nerdeyse 1 hafta...:kedi:
cnm kusra bakma az gec oldu cvpBöcüükkk yaw bişi sorcam canikom,
Bahsettiğin gelinlikçi hangi mahallede gülüm? Üçyüzlü PTT yi mi arıycaz
böcük varya senden korkulur aslında haklısında haniyerimseniben
arkadaşım nie böle agresifsin sen ya..nette ne yazdıgımı söyliyim,nişan bohcası hazırlıkları..sen de yaz cıkıo:)ayrıca hayatımda magazaya gidipte bi saten iç çamasırı takımı yada gelinlik iç giyimi almadım..bugune kadar hiç ihtiyacım olmadı çünküü:)
nişan bohcasının sadece iç çamaşırdan oluşmaması da ilginçmiş :) diğer alınan şeylerı normalde de alabılıorum ben..çanta yakkabı elbise vs..
neyse yıne de tavsıyen için sağol.
cunku bu yenı ark slm bıle vermeden ıccamasırı markası sordu bende kızdım okadrcıkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?