• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Amİn betacım,ayakkabıların altına benİde yazın yaaaaaaaaaaaaaa
Eklicemm yerimseniben
Kızlar ben geldim.nerdeydim öğle arasında eve gittim birsürü talimat verip geri döndüm. ev yerleşio.daha doğrusu mobilyalar.Birazdan size gösteremediğim salon koltuklarını eklicem
Betam senin evede bakıcam...
Ohh maşallahh bi çok şey halledip gelmişsinn :1hug: Koltukların bence çok güzeller koyu almışın kirlenmezz kolay kolayy opuyorumnanaktan
betacım ev sizemi ait mutfakta heryer dolap maşallah
Evet canımm bizim Allah sizlerede nasip etsinn :Saruboceq: O dolaplar olmasa halim haraptı kaydirigubbakcemile3
Beta herşey çook güzel olmuş. Hayırlı olsun.. :nazar::nazar::nazar:
Saol canımm a.s. Beğenmenize sevindimm opuyorumnanaktan

Betam
Oturma odan çok şirin perdelerde az asortik değil yaniii.avizelerimiz benzio
Hol halıların tam kendim için düşündüğümden bizim zevklerimiz aynımı kız
Oturma odasındaki tv sehpası beyaz kalırmı demiştin hiçte kalmamış
Mutfağındaki sandalye minderlerine bayıldımm
Sendede meyveli çaydanlık var kuzumm çokk hoşş kaydirigubbakcemile5
Mutfağın maviş maviş çok şeker olmuş cnm ya
Kahvaltı takımın çok güzel gamzeninkine benzettim
ben misafir takımımı sanırım salona vitrine yerleştiricem mutfakta yer kalmadı
Kelebekli bardakların aynısının yeşili bende var bayıla bayıla almıştım
Kız o yazmalar ne öleee amma çok maşallahh yapanın emeğine sağlık :nazar:
Yatak odasının perdeside çok hoş hee :jeyyar:
salonunsa ışıl ılıl harika olmuş
özetle harika bir ev olmuş.sıcacık tertemiz...
canım güle güle mutlulukla otur inşallah :nazar:

Beta hala bişeyler eklion sanırım kuzum.bitince bitti de emi*

Ohh maşallah herşeye yorum yapmış düğündaşımm Şeniz
Evet zevkimiz aynı canım kaydirigubbakcemile3 Lambaları görünce enee dedim bide sende kelebek seviyosun bendee opuyorumnanaktan
Yeşilli barkdalardanda var benim sürahisiyle takım onuda koydum kaydirigubbakcemile3
Hol halıları biraz temizlik isticek napalım artık temizliğe vurucam kendimi kaydirigubbakcemile3
Benim salonda konsolum olmadığı için supları büyük servis tabakları tenceresini tekli gümüşlüğün en altına koydum geri kalanı mutfak dolaplarına paylaştırdım ondan yer kalmadı dolaplarda kaydirigubbakcemile3
Kahvaltı takımımıda geçen sene çok beğenerekten almıştım evet gamzeninkinin aynısının mavisi benimki yerimseniben
Yazmalara gelince annemin ve komşularımızın marifetleri saolsunlar çok emek verdiler..ÇEyizde olur dediler koydular opuyorumnanaktan Patiklerimi eklemedim bile kaydirigubbakcemile3
Tüm yorumların içinn tekrar tekrar teşekkürlerr Şeniz

morcılekk saol cnm yyazda bende tez gıdemm hee:roflol:

komşu koltuk cok hoş rengı gzel he bıde sende benım adımı yaz başa emı:jeyyar:

:nazar: :nazar:Kızlarr çeyizlerimi evimi ekledimm bitti zaten istesemde bişe ekleyemem artıkk albüm hakkım dolduu kaydirigubbakcemile3
:nazar: :nazar:

:nazar: betacım tekrar maşallah diyelim çamaşır sepetimiz aynı yerimseniben
kirli sepeti arıyordum bende nerden aldın bacım beyaz istorum o havluları koyduğunun renginde

:nazar: betacım tekrar maşallah diyelim çamaşır sepetimiz aynı yerimseniben
kirli sepeti arıyordum bende nerden aldın bacım beyaz istorum o havluları koyduğunun renginde

Kemeraltından aldım canım global diye bi yer var büyük çeyiz mağzası ordan almıştımm yerimseniben
Yorumların içinde çok tşk ederim canumm Şeniz

laa sız delı mısnız bıde marka vermışler
oo erkek kesın :mymeka: baksana kactı ıklk msjda ıccamasrı dıo

arkadaşlar bı taraftan çalısıorum ben.bıtaraftan nişan alışverişi için yer bulmaya çalısıorum.yarın gıtcez almaya bende yık yok.nereye bakcagımı bılmıorumm

arkadaşlar bı taraftan çalısıorum ben.bıtaraftan nişan alışverişi için yer bulmaya çalısıorum.yarın gıtcez almaya bende yık yok.nereye bakcagımı bılmıorumm

bi anda dalmışsın topice :) hemde ilk üyelik ilk mesajlar buraya

kendini tanıt istersen :)

selen hemsom hadı hayrlısı olsun benımde bu pazar ıstemem var gercı ptesıde olabılır

hee yaa sorma slm vermeden dırek soru gelıyoo :mymeka:

Back