Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm şöle sen genede bı bılenede sor emı
10 rekatta sadece fatıha ve ıhlas okuycann özel duası var ama arapça cnm

ben kıtaptan okuduğum ıcın suan nette ne yazar bılmıyom aksam gıdınce sana özelden atım ısterse
bıde netten bakabılırsın cnm
recep ayında yapılacak ıbadet dersen cıkar sanırım du bıde ben bakım

bu arada buketcim sabah söylemeyi unuttum, mobilyalarım geldi demiştin, hayırlı olsun, yerleştirin de öyle de bir görelim bakalım :))

böcüğüüm bu sabah metroda senin uşağa çok benzeyen birini gördümm :1ninca: hatta, acaba bu bizimkinin uşağı olabilir mi bile dedim, hani otogara falan mı gidiyo acaba dedim :)))

Recep ayı içinde otuz rekat namaz kılınır. Bu otuz rekatın on rekatı Recep ayının ilk on günü içinde kılınır. ıkinci on rekatı da ikinci on günü içinde kılınır. Üçüncü on rekatı da üçüncü on günü içinde kılınır. Her rekatta fatiha okunduktan sonra üç kere ihlas suresi okunur, ihlası okuduktan sonra da üç kere de Kâfirun suresi okunur. Bütün rekatlar bu şekilde okunarak tamamlanır. Bu namazın kılınma zamanı nafile namazların kılınacağı vakitlerdir. Belli bir vakti yoktur

komsum bunu netten buldumm cnm

Ben geldiiiimm 2 DAYSSSSS delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aman Allahım ne zaman geçti zaman inanamıyorum ve vazgeçmek istiyorum bir an önce nasıl olsa daha iki gün var ben evlenmicem desem -tatlicadiarzu- bugün öğleden sonra yokum izne ayrılıyorum artık bir zahmet kafamçokkarıştı evimin fotolarını çekebilirsem cumarts gecesi evden eklerim eğer fırsatım olmazsa 6 temmuzda eklicem artık tabi nasipse :sm_confused:

benım usak dün saat 8 gıbı otogara gıttı 9da cıktı bu sbh antalyadaydı suan yolda ıst a donuyoo

Herkese günaydın kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsunnn

günaydın cnm seninde

cnm şöle sen genede bı bılenede sor emı
10 rekatta sadece fatıha ve ıhlas okuycann özel duası var ama arapça cnm

komsum bunu netten buldumm cnm

çok çok saol komşummm

bu arada buketcim sabah söylemeyi unuttum, mobilyalarım geldi demiştin, hayırlı olsun, yerleştirin de öyle de bir görelim bakalım :))

çok saol cnm benim. en kısa zamanda paylaşıcam inşallah

kız sinay bende inanamıyorum ya 2 gün
ya artık bi zahmet izine ayrılıver yuh yaniii

benım usak dün saat 8 gıbı otogara gıttı 9da cıktı bu sbh antalyadaydı suan yolda ıst a donuyoo

kız seninde 2 gün kaldı. son durumlar nasıl???

günaydın kızlar hayırlı cumalar

sinay şimdi senın yerınde olmak isterdim düşünüyorumda düğünüme 2 gün var delikafadulden

aynı gun ınş aynı heycanları paylaşcaz tabı senınkı daha farklı bı duygu ınş bende o gunlerı gorrurum cnm:Saruboceq:
sımdıden mutluluklarrŞeniz

komşum sana özel msjla attım cnm ınş işine yarar tatlım

2 gün var bende 3,5 atıyom yaa babam bugun bılet alcak yarın sbh ınş ıst da olcak eve gıdınce konuşmam lazım ama nasıl korkuyom hıcbısey ters gtmez ınş

kız sinay bende inanamıyorum ya 2 gün
ya artık bi zahmet izine ayrılıver yuh yaniii
yuh deme ağır olur ÇÜÜŞŞ de tövbe tövbe :mymeka:
ne yapıyım buketim burda beraber çalıştığımız bir kız var durmadan izin kullanıyon die sokranıp duruyor zaten ben gelince o da gidecekmiş tatile ya kızlar yasal olarak sigortalı bir elemanın 1 aylık evlilik izni kullanma hakkı yokmu???

günaydın kızlar hayırlı cumalar

sinay şimdi senın yerınde olmak isterdim düşünüyorumda düğünüme 2 gün var delikafadulden
inş. canım sende göreceksin bugünleri ama bende tık yok garip değil mi??
aynı gun ınş aynı heycanları paylaşcaz tabı senınkı daha farklı bı duygu ınş bende o gunlerı gorrurum cnm:Saruboceq:
sımdıden mutluluklarrŞeniz
sen ilk adım atacaksın ben son adım arada ki fark bu çok teşekkür ederim canım benimŞeniz

olsun komşum onemlı olan nıyettır ınş sonunda tutarsın yada ılk gün ortası ve sonunda kılınan bı namaz vardır onu kılarsın 10 ar rekat cok sevaptır

Herkese günaydın kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsunnn

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalar

sinay özel şirketlerde evlilik izni 3 gün diye biliyorum ben cnm

KIZLAR NEEYDDEN BAHSETTINIZ KACIRMISIM BENDE ŞÖLE DIYIM
RECEP AYI "ALLAH 'ın ayı
ŞABA AYI PEYGAMBER EFENDIMIZN AYI
RAMAZANDA UMMETININ AYI DERLER
AZRA REYAHN HOSGELDINIZ
BUKET EVET 3 GÜN İZİN CNMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…