• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket 16 gün icinde gelinlik cikar hic merak etme.

yorumlariniz icin tesekkür ediyorum herhalde nisanlimda bi anda cakamadi 14 ayar 22 ayar farki var diye.. böyle olunca gerek yok satmaya. Tesekkürler

evet cnm heyecanlandım cidden
benim gelinlik yılan hikayesine döndü arkadaşlar
Gecen gün üstünü denemek için gittiğimde bana gelinliğin ana kumaşını hiç beğenmediğini yeni daha ince bir kumaştan dikeceğini bu perşembe yada cuma çağırıp deneyeceğimi söyledi :1shok: yani sizin anlayacağınız düğüne kaldı 16 gün ortada gelinlik yok.

ihmal etme buketçim onu sıkıştır bence ne kalmış düğüneaaaayasakkelime

bende bunun icin yilar önce gitmistim disiciye.. dislerimin kalibini cikardi onun icinde beyazlatici jeli koyuyorudm ve kalibi dislerime takiyordu.. cok heves ediyordum ama hepsini kulanmadim bile cünki dislerim aciyiyordu dislerime dis dokturlari yapiyorlar yada bendeki gibi kalibibi cikarip evde uygulattiriyorlar. Disler icin hic saglikli degil.

ayy ozmn kalsın neyse benımkılerde kırık beyaz napakk sarı deılkı
Günaydin ve hayirli cumlar demin söylemye unuttum.

Nisanlim diyor ki bana: Alyansimi satayim onun yerine sana bilerzik alayim dügünde takmak icin. Ben olmaz dedim kestirdim attim. Nisanlim altin kulanmiyor gümüs alyans takiyor. Ne yapsam? kabul etsem mi. Siz olsaniz edermisiniz
ben olsam kabul ederdım

kw2617516npvb1.th.jpg
[/URL][/IMG]

makyaj ıcn dedığıne gore boyları kucuk deıl mı yanı cok kucuk deılde orta dıyelım
banyo sepetı sandım bunları ben ama makyaj dıon kafam az karıstı neyse gule gule kullan
bende makyaj için aynalı kılıtlenebılen kutulardan alcamkaydirigubbakcemile5

14 ayar altınn gram fiyatı satarken 26.5 lira.
22 ayar 46 lira gram fiyatı 14 gram bilezik 650 falan geliyor.
Buna göre hesapla değermi değmez mi FMK' cığıma.s.

Bu arada herkese günaydın geçmiş kandilinizde mübarek olsun hayırlı cumalara.s.

kızlar ya buna bayıldım külah yapma makinası çok güzel oluo onda külahh:)
laa gett dalga mı gecıyon be bı bu eksıktı :mymeka:
canım hayırlı olsun sanırım kayseriye gelin geliyorsun.eğer öyleyse senin adına çok sevindim.çok şanslısın.
bu da benim davetiyemin dış kapağı arkadaşlar. içide düz ve yazılar var o kadar.nişanlımla ben tasarladık.kabartma baskı

senınkkıde cok hoşmuş cnm

buket bu arada sen gelinliğini teslim aldınmı?[/QUOTE]

buket 16 gün icinde gelinlik cikar hic merak etme.

inşallah cnm

ihmal etme buketçim onu sıkıştır bence ne kalmış düğüneaaaayasakkelime

dedimki ben senin en güzelini yapacağına inanaıyorum o yüzden hiç telaş etmiyorum...

EVET BUKET YAAAAAAAAA YENI GELINIM DIMI COK GUZEL BİŞEYYY
2.5 AYY:nazar:

:1hug::1hug:

nihal burda da ikimiz varız sadece :)) böcük bile yok kaydirigubbakcemile3
dun muabrek ayların ılk gecesı olduğu ıcın ıbadet ettık dua ettık cemaat olustrduk apartmanda cok guzel oluyo allah kabul etsın ınş:Saruboceq:
ondan gelemedım
Burcu_özgeyle mesajlaştıkk kızlar..Hepinizii çok öpüyorr ve çok özlemiş..
Evini yerleştirmiş çok tatlı oldu diyor.Marmariste gezip tozuyormuş hanfendüü zemuszemus Pazar günü dönecekmiş muhmetelen pazartesi burda olurr..
Hepinizee çok selam söylediii ve hepinizii yerine öpüyorummmm Şeniz

uyy çakall yerım onu ınş huzurla ıoturmak nasıp olur
cok merak edıyorum cok spor bısıler beklıyorum
ohh ohh sız yerlestırın ben sızden çalarım tıyolara
azcık görgusuz oluyoz ama napakk kıskananlarcatlasın anammmzemuszemus
bızde onu ozledıkkk

Lepi kuyumcunuzmu var kız kaydirigubbakcemile3
Müebbet sevdam bende alıntıdan gördüm davetiyen çok cici olmuş...

yok yavrum merak var sadece almadan önce merak eder araştırırım benkaydirigubbakcemile3
bileziği de geçen sormuştum 14 gr çıkmıştı 650 demişti adam ondan biliyorumbuyrunnnnnnnnn

Kızlarr gündüz giremedim evimdeydimm :kedi: Mobilyacı gelicekti gümüşlüğümün aydınlatmasında sorun vardı ama 2 hafta sonraya kaldı sinir oldum ama şimdi takmıyorumm :dilcikar:
Kayseriden parça gelecekmiştee bilmem neymiştee miş mişşş Çok üzgünüm çoook

Neysem mutfağımda bi kaç düzenleme yaptımm kullanacağım çoğu şeyi tepelere yerleştirmişler bende aşağıdaki dolaplara yerleştirdim yoruldum tabii kafamçokkarıştı

Böcüğümm[/COLOR] inşallah herşey gönlünce olurr abin,yengelerin ve ablan seni şaşırtır..:1closedeyes:
Kimseyi takma kafana relax ol inşallahh herşey istediğiniz gibi olurr çok güzel geçer herşey opuyorumnanaktan
:

yuvanı sende kuruyon be kuşum hayrlısı olsun sınır oluyorum şu yaklassan düğün gunlerde sorunların yasanmasına ama yınede hayrlısı be tatlım
ayrıca cok saol relax takıyom sımdılık

Böcük baya bişeyler olmuş inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bunları Kızlarr bende yarın gidiyorum nişanlımın yanına kaydirigubbakcemile4 hemde arkadaşlarımızın düğünü var zemuszemus görüşmek üzere... Sinay ve gülay şimdiden mutluluklar diliyorm belki sonra yazamam kendinizee çok iyi bakınnn
gule gule cnm sanada ı eğlenceler
ayrıca cok tskler destek ıcın

14 ayar altınn gram fiyatı satarken 26.5 lira.
22 ayar 46 lira gram fiyatı 14 gram bilezik 650 falan geliyor.
Buna göre hesapla değermi değmez mi FMK' cığıma.s.

Bu arada herkese günaydın geçmiş kandilinizde mübarek olsun hayırlı cumalara.s.

bak hele buda ben gıbım altınla baya ılgılenıyokaydirigubbakcemile3 en son 3lü burma bıleık aldım kendıme 19gr 680 tl ıdı 650 tl almıştım gecen senenın sonuydu sonra bı basladı altın fırladı :1shok:aynı bılesık oldu 900 tl allah evlenenlere yardım etsın cok zor

nıhalım baberkom allah razı olsun keske dun oruc tuttabılseydım ama tutamadım hastalığım yenı bıtmıştı neyse 13 14 15. gunlerı cok sevap kızlar ısteyen tutsun ınş sağlık versın rabbımde tutalım

olsun komşum onemlı olan nıyettır ınş sonunda tutarsın yada ılk gün ortası ve sonunda kılınan bı namaz vardır onu kılarsın 10 ar rekat cok sevaptır

Back