Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı cumalar
canm satıp satmama konusunda bişey dıyemem ama altın takmıyorsa
takmadıgı seyı saklamasına gerek yokki

aa müslüman mı olmuş acaba ya bilmiyordum

bitane amerkian sarkicisi vardiya cat miydi neyde sonr yusuf islam oldu. Yakin arkadasiymis ondan etgilenmis müslümanliga merak salmis ve müslümanligi secti deniliyordu ne kadar yalan nekadar dogru allah bilir tabi.

Yani satin mi diyorsun.. gercekten önemli bir konu durumu yok bana karsi mahcup

lütfen gelen okuyan hepiniz bana cevap yazin.. cikmaliyim tekrar acinca okurum

hayrlı cumalar:Saruboceq:
RABBIM evımızden huzuru sağlığı eksık etmesın
kımseyı cıktığı kapıya muhtac etmesın
bebesi olmayanlara bebe
işi olmayanlara iş nasıp eylesın
aşkkları ılk gunkı tazelığını korusun ınş
orman yangınları savaşlar bıtsın
trafık kazalar olmasın
hıcbır anneye evlat acısı yasatmasın
sevdıklerını kaybetmışelere sabır
ölenlere rahmet eylesın :Saruboceq::Saruboceq:

banada hayrlısını versın kaldı 2 güün:kedi::Saruboceq:

kızlar ya buna bayıldım külah yapma makinası çok güzel oluo onda külahh:)

heh tam senlik

teşekkür ederim canım düğünüm kayseride olacak ama ben almanya ya gelin gidiyorum
seninde hayırlı olsun tatlım çok zarif davetiyen

teşekkür ederim birtanem bende seni özliycem çabuk git çabuk gellllllkaydirigubbakcemile

Günaydın Herkese...

Aimecim çok geçmiş olsun cnmm...

Düğündaşım Tam sana bugun Bursadayız diyecekken sen harbiden bursaya gidion tesadüfe bak sen :1hug:

senden gördüm canım Aime ye geçmiş olsun umarım çabukj atlatır

gunaydın kızlar gecmıse bakmadan aklıam geldı mıcheal jackson ölmüşşşş

bende duydum şokk oldum yaa

ben olsam canım sattırmam alyansını
ama tam anlayamadım normalde bir tane daha mı alyansı varki diğer altını satmak istiyor? eğer öyleyse altını satsın ama mutlaka gümüş olan alyansını taksın bence

buketçim bırak erken gelsin nekadar güzel işte ya ayyyy canım ya heyecan dorukta dimi:1hug:

burccuuuuuuu össssledikkkk senisenağlama

betacım hayırlı yolculuk

fmkcım durumu yoksa yapıcak bişi varmı balım bir alyans nekadar tutarki 10 gr bilezik alsa ama 22 ayar zaten şuan 470 tl dir en az, ha takı bileziği diyede satılıyor düşük ayarlı 150 tl falandır sen bilirsin

sulfatçım gelinliğinin provasınada başlıcakmış inşlh içine siner benimkide işlemeye gitti

buket bu arada sen gelinliğini teslim aldınmı?

Amiiinnn Komşummm...
Fmk cnm takmıyorsa boşuboşuna neden saklasınki bence kabul et . ama alyansı satıp nasıl bilezik alacakki?

cnm takmıcaksaa satınn gumus takcaksa egerrrr ama kens-ınız bılırsınızz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

buketçim bırak erken gelsin nekadar güzel işte ya ayyyy canım ya heyecan dorukta dimi:1hug:

buket bu arada sen gelinliğini teslim aldınmı?

evet cnm heyecanlandım cidden
benim gelinlik yılan hikayesine döndü arkadaşlar
Gecen gün üstünü denemek için gittiğimde bana gelinliğin ana kumaşını hiç beğenmediğini yeni daha ince bir kumaştan dikeceğini bu perşembe yada cuma çağırıp deneyeceğimi söyledi :1shok: yani sizin anlayacağınız düğüne kaldı 16 gün ortada gelinlik yok.

gümüs alyans takiyor. Altin olan duruyor...

Buket benimde aklima o geldi simdi alyans 14 ayar dimi para etmez ki 300 tl aldik satarken 100 bile etmez

AMİN İŞALLAHH

Günaydın herkese

dogru diyorsun yüzük 12 gram ama para etmezki satarken. Taki bilerzikte ben istemem. olacaksa dogru dürüst 22 ayar olmali yoksa hep zarar.

yani cnm çok büyük para etmez ama katık olur üzerine bişeyler ekleyip alabilirsin

evet fmk bende onu dıyom satıp satmamsına bişey demıycem takmıycaksa ıster saklasın ıster satsn para etmez cok ama oda dogru gumus takmak ıstıyorsa onu taksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…