Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar
Buket mobilyaların kazasız belasız kusursuz bi şekilde yerleşir inşallh canım
vallahi ben senden daha çok heyecanlanaıyorum

aynen cnm yaa bende heyecanlandım. öğle tatilinde gidip bakam dimi :kedi:
biraz önce yanına uğradım yoktun

Amin sinaycım :Saruboceq:
Kızlar bende yasal evlilik iznimle senelik iznimi birleştiricem...3 haftaya tekamül ediyor işte...
Ama yaz boyu herkes tek tek tatile çıkıyor ben onların yerine de harıl harıl çalışıcam o yüzden ramazan bayramı tatile ile iznim başlıyor 3 hafta gibi işte.
ızin konuları sıkıcı, ama gülay ve sinay baya sabırlılar vallahi, düğüne 2 gün kala çalışmak ne fena. Patronlar kendileri evlense ne yaprlar acaba gıcıklar :mymeka:

Bu arada, burcuözgecik solaryuma girip çok az bronzlaşmak istiyordu, ohh mis vallahi doğal yollardan bronzlaştı kaydirigubbakcemile3

sinaycımm basın saolsunn cnm benımmm oyle gıden gıdıoo kalanlar yasıyoorr ama acı da cekıo yerı gelıo guluyorrr ben yerı gelıoo guluyorum ama ıcım hala yanıyorrrr...ALLAH saglık sabır versın bızleree

teşekkür ederim canım inş. hepimiz çok mutlu oluruzŞeniz
Sinaycim onlar senelik izinleriyle birlestiriyorlardir kesin
bencede :sm_confused:
cnm onlarn normal ıznıyle birlestırırler
bende 10 gun yaptım 3 gunu sugun 1 hafta normal ıznımmı mesela sımdı 16 gun daha ıznmım varrr
:1shok:
-tatlicadiarzu-
evet mesela ben 3 hafta izinliyim 1 hafta düğünden önce 2 hafta düğünden sonra

ohhh ohhklava:

3 gün 3 gece düğün arkasından 1 yıl balayıı:mymeka:
sinaycim halini nasil aldin? kirmizi istiyordun hani
canım koltuklarım ve perdem kırmızı siyah oldu o yüzden boğmasın diye bunu seçtim sadece minik kırmızı çiçekler var :lepi:

sağol canım Şenizamiin:Saruboceq:

Güle güle kullan sinaycim benimde aynen senin gibi kompozisyon ama ben hala karar veremedim halida.. Kaca aldin bunu tatlim yakindan nasil peki kabartmasi varmi yoksa dumduzmu royal haliydi degilmi? Çokmu soru sordum yahu kendimi durduramiyorum yasakkelime

Estğ.canım amaç fikir alışverişi değil mi bu halı hafif kabartmalı ama çok kolay süpürülüyor fiyatını hatırlamıyorum canım ya hepsini toplu alınca ne ne kadara geldi hiç hatırlamıyorum ve size birşey söyleyim çeyiz günü kız kardeşim şekerli çay döktü salon halıma hemde koca bir kupa ıslak mendil vardı hemen yanımda onunla apar topar sildim sonrada lok diye bir deterjan var onunla sildim hiç birşey kalmadı herkes şok oldu hemen halının markasını sormaya başladılar

Herkese merhaba opuyorumnanaktan
sinaycım halın çok güzelmiş, güle güle kullan. Benim de oturma odam azra ve seninki gibi kırmızı siyah, ama daha halı bakmadım

selam kızlar
sinay çok heyecanlı ya resmen 2 gün kalmış.
Halında çok güzel güle güle kullan
yasal evlilik izni 3 gün ama senin hiçyıllık iznin yokmu onu kullan cnm düğünden hemen sonra başlıyacakmısın çalışmaya

kızlar bende bunu aldım hisarın kampanyası nerdeyse elektirkli eşylar hariç tüm mutfak ihtiyaçları bir arada 1500 tl hepsi yemek takımında kararsızım ya bu renkle değiştircem yada siyahını alıcam kampanya 15 temmuza kadar sürüyor bilginize bunlar hariçindede yemek takımınm yemek takımının aynısından bardak takımım var ekstradan kahvaltı takımımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…