Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarr gündüz giremedim evimdeydimm :kedi: Mobilyacı gelicekti gümüşlüğümün aydınlatmasında sorun vardı ama 2 hafta sonraya kaldı sinir oldum ama şimdi takmıyorumm :dilcikar:
Kayseriden parça gelecekmiştee bilmem neymiştee miş mişşş Çok üzgünüm çoook

Neysem mutfağımda bi kaç düzenleme yaptımm kullanacağım çoğu şeyi tepelere yerleştirmişler bende aşağıdaki dolaplara yerleştirdim yoruldum tabii kafamçokkarıştı

Şimçikk geçmişi şöyle bi talan ettimm...
Önceliklee
Sinay ve gülay_gülay bir ömür boyu sürecek mutlu,sağlıklı,huzurluu bir yuva diliyorum..
İnşallahh saçınız,makyajınızz çok güzel zemuszemus Paranız,altınınızda çok olurr diliyorummm kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

Crosielle canım davetiyen çok şekermiş içindeki yazıda bi o kadar güzel yerimseniben
Mutlulukla dağıtınn opuyorumnanaktan Kına sepetinde :lepi:

Parparlım canım perdelerin hayırlı olsun bence fiyatı çok uygunn inşallah beklediğinden daha güzel dikilirr :1hug:

Böcüğümm
inşallah herşey gönlünce olurr abin,yengelerin ve ablan seni şaşırtır..:1closedeyes:
Kimseyi takma kafana relax ol inşallahh herşey istediğiniz gibi olurr çok güzel geçer herşey opuyorumnanaktan

Aklımda kalanlar bunlarr unuttuklarım varsa affolaa :1no2:
Yarın Bursa yolcusuyum pazar günü dönücez inşallah kuzenimin düğünü var..
Hakkınızı helal edinn hepinizi çok özlücemmm :gitme:

Hemşom haa bi sen eksiktin sen de git bakalım kaydirigubbakcemile Burcuyla ne ara mesajlaştın kız, ben biliyordum onun gezdiğini kaydirigubbakcemile3 Bugün de yazmıştım zaten. Çabuk gel emi sen de? Yarın da benim ilk gelinlik provam var, yapılması gereken bi sürü de iş kaldı yarına. Offf yoğun bigün olcak :bbo:

Gülay
cım, mutluluklar diliyorum sana şimdiden, herşey gönlünce olsun

Böcük baya bişeyler olmuş inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bunları Kızlarr bende yarın gidiyorum nişanlımın yanına hemde arkadaşlarımızın düğünü var zemuszemus görüşmek üzere... Sinay ve gülay şimdiden mutluluklar diliyorm belki sonra yazamam kendinizee çok iyi bakınnn

parparım nan o resımde neye guldun sen mandn neydı nıckı unuttumda ben bısey anlamadım resımlerden
kızı varmış onuda goremedım alla alla

o kız oraya başka bir resim koymuştu değiştirmiş ne olduğunu hatırlamıyorum ama komikmiş ki gülmüşüm allah allah bende editleyim bari onumirmirmirmir

bende bunun icin yilar önce gitmistim disiciye.. dislerimin kalibini cikardi onun icinde beyazlatici jeli koyuyorudm ve kalibi dislerime takiyordu.. cok heves ediyordum ama hepsini kulanmadim bile cünki dislerim aciyiyordu dislerime dis dokturlari yapiyorlar yada bendeki gibi kalibibi cikarip evde uygulattiriyorlar. Disler icin hic saglikli degil.

güle güle git güle güle gel inş.:1hug:
bu arada burcuyu da seni öpüyorum kocaman Şeniz

Günaydın cümleten, hayırlı cumalar :teytey:

Günaydın Herkese...

Dün nişanlıma evi sonkez silip süpürdük bugun mobilyalar gelicekti öğleden sonra gelir diye düşünüoduk şimdi mesaj attı gelmiş :1shok: sabah sabah

ne formülü bukett??
fransız kaldım konuya

tubis dio ya düğün günü kimseyi duyma dinleme sadece gülümse keyfini çıkart
düğün günü formülü bu

Aimecim çok geçmiş olsun cnmm...

Fmk cnm cicilerini güle güle kullan. Alamadıklarınada hiiç üzülme hiç birşeyin acelesi yok ben hiç takmıyorum.Düğünden sonra alırız ne eksikse...

kızlar ya buna bayıldım külah yapma makinası çok güzel oluo onda külahh:)

ben şimdi benimkine sevgilim küllah makinesi almamız lazım dersem bana ne der bilionmu. Neyse telaffuz etmiim
:sinifsinif:

Burcu bizde seni çok özledik hadi gel kuzum yaaa

Düğündaşım Tam sana bugun Bursadayız diyecekken sen harbiden bursaya gidion tesadüfe bak sen :1hug:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Hayırlı cumalar.

ne formülü bukett??

fransız kaldım konuya

Buketcik söylemiş opuyorumnanaktan

nesi varmış ki hasta bir haftadır önemli değildir inşallah geçmiş olsun.

Güzelmiş fmkcım güle güle kullan.
Her istediğimiz olamayabiliyor malesef ileride alırsın. kendi evin olur inşallah oraya alırsın.

Burcu, denizede girmiştir ne güzel işleri bitirdi düğün öncesi tatilde yaptı. zemuszemus

Günaydin ve hayirli cumlar demin söylemye unuttum.

Nisanlim diyor ki bana: Alyansimi satayim onun yerine sana bilerzik alayim dügünde takmak icin. Ben olmaz dedim kestirdim attim. Nisanlim altin kulanmiyor gümüs alyans takiyor. Ne yapsam? kabul etsem mi. Siz olsaniz edermisiniz

gunaydın kızlar gecmıse bakmadan aklıam geldı mıcheal jackson ölmüşşşş

bende dün gece okudum.. din deistirip müslüman oldu deniliyordu merak ediyorum cenazesi nasil olacak... Allah dinine göre versin

bende dün gece okudum.. Din deistirip müslüman oldu deniliyordu merak ediyorum cenazesi nasil olacak... Allah dinine göre versin

hayırlı cumalar
canm satıp satmama konusunda bişey dıyemem ama altın takmıyorsa
takmadıgı seyı saklamasına gerek yokki

aa müslüman mı olmuş acaba ya bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…