AYY CNM BENIMMM..OH OH GEZSİN TABİİ.SENDE COOOK SELAM SÖYLE CNMM BENDE ONU ÖPTÜMMMopuyorumnanaktan
canim benim gezip tozarkende bizi unutmadi cok cok saolsun bende burcuyu öpüyorum cok cok opuyorumnanaktan
muck muckkk cnm benımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSizde beni öpünn burcu yerinee ödeşelimmm kaydirigubbakcemile3
napım cnmm tadını cıkarıommm takılıyorum oyle yaa hayatımdan arsımadan haber yokmuu
muck muckkk cnm benımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
parparım nan o resımde neye guldun sen mandn neydı nıckı unuttumda ben bısey anlamadım resımlerden
kızı varmış onuda goremedım alla alla
2007 yılında konu acılmış 750 1000 tl dıolar yuuhhh ben vazgectım bıle
hemde etkısı gecıcıymış ve bazıları memnun deıl
artık gunde 3 kez deıl 5 kez fırcalarımbıde karbonat kullancam bakalım nasıl olcak
güle güle git güle güle gel inş.:1hug:Yarın Bursa yolcusuyum pazar günü dönücez inşallah kuzenimin düğünü var..
Hakkınızı helal edinn hepinizi çok özlücemmm :gitme:
ne formülü bukett??
fransız kaldım konuya
iyi akşamlar giden arkadaşlarıma
kızlar aime hastaymış hala tam iyileşememiş, bilgisayarıda çok ağırmış fazla giremiyorum internete dedi
benim için kızlara çok selam söylermisin dedi herkesi öpüyomuşşşş
bugün az önce daha dogrusu banyoma sepet aldim.. icine makyajlarimi koymak icin suan kulanidgim sepetler ufak oldugu icin daginik gözüküyor
banyao rafimi kirli sepetimi hatirlayan varsa ekleyeli cooooooook oldu ama, uyumlu oldugunu düsünüyorum. 10 euroya aldim 22 - 23 tl filan yapiyor....tchibo´dan aldim türkiyedede tchibo var biliyorum
bide aklima ne geldi hatirlayan varmi duvar dövmeleri ekliyorum almak istedigimi filan... hic birini almadim ne yatak odasi icin ne de oturma odasi icin.. suan icinde alabilecegimi sanmiyorum evdeki hesap pazara uymadi :) bi dügünü atlatalim hayirlisiyla. Evde kira saaten.
Burcu_özgeyle mesajlaştıkk kızlar..Hepinizii çok öpüyorr ve çok özlemiş..
Evini yerleştirmiş çok tatlı oldu diyor.Marmariste gezip tozuyormuş hanfendüü zemuszemus Pazar günü dönecekmiş muhmetelen pazartesi burda olurr..
Hepinizee çok selam söylediii ve hepinizii yerine öpüyorummmm Şeniz
Yarın Bursa yolcusuyum pazar günü dönücez inşallah kuzenimin düğünü var..
Hakkınızı helal edinn hepinizi çok özlücemmm :gitme:
Günaydın fıstıklarr
ne formülü bukett??
fransız kaldım konuya
iyi akşamlar giden arkadaşlarıma
kızlar aime hastaymış hala tam iyileşememiş, bilgisayarıda çok ağırmış fazla giremiyorum internete dedi
benim için kızlara çok selam söylermisin dedi herkesi öpüyomuşşşş
ben geldim.... bugün sirkettende hic giremedim sizi takip edemedim
gecmise yorgunum uykum var gecmisi okuyamam kacirdigim bir sey varsa söyleyin olurmu
bugün az önce daha dogrusu banyoma sepet aldim.. icine makyajlarimi koymak icin suan kulanidgim sepetler ufak oldugu icin daginik gözüküyor
banyao rafimi kirli sepetimi hatirlayan varsa ekleyeli cooooooook oldu ama, uyumlu oldugunu düsünüyorum. 10 euroya aldim 22 - 23 tl filan yapiyor....tchibo´dan aldim türkiyedede tchibo var biliyorum
bide aklima ne geldi hatirlayan varmi duvar dövmeleri ekliyorum almak istedigimi filan... hic birini almadim ne yatak odasi icin ne de oturma odasi icin.. suan icinde alabilecegimi sanmiyorum evdeki hesap pazara uymadi :) bi dügünü atlatalim hayirlisiyla. Evde kira saaten.
[/URL][/IMG]
gunaydın kızlar gecmıse bakmadan aklıam geldı mıcheal jackson ölmüşşşş
günaydin ve hayirli cumlar demin söylemye unuttum.
Nisanlim diyor ki bana: Alyansimi satayim onun yerine sana bilerzik alayim dügünde takmak icin. Ben olmaz dedim kestirdim attim. Nisanlim altin kulanmiyor gümüs alyans takiyor. Ne yapsam? Kabul etsem mi. Siz olsaniz edermisiniz
bende dün gece okudum.. Din deistirip müslüman oldu deniliyordu merak ediyorum cenazesi nasil olacak... Allah dinine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?