Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lepıcım ınş eşın olcak kişi senı cok cok mutlu ederde bu gunlerı unutrsun
benımkılerın böle davranma sebebı cekememezlık annem babam yanımda yok ben buyuğüm benım dedığım olur dıe bılmışlık taslamaları
1979 kötükedihüso eğer sen kartladıysan ben ne oldumAy sen kac dogumlusun bunebu?
Ben 1983? O zaman ben ne oldum, buket kartladiysa? kaydirigubbakcemile3
tamam böcük o zaman sen metanetini koru
ben hıc konusmadım onlarla cunku yanlış anlama yeteneklerı cok fazla mafoldumben dedımya ablam yengem hemen küseler hemen annemı babamı alıp baska sorunlar cıkar dıe korkuyom
saygıdanda susuyom ama patlamak uzereyımlmaz:
neler demk gecıo ıcımddn bı bılsen ama bu kız koca meraklısı demesınler dıe dıyemıyom annem yanımda olsa benı cok ı anlardı bugun benımı abımı arayıp konuscakmış
hem korkuyomhemde olsn dıom
dernek konusuna gelınce bu zamana kadr hıc ılgılenmedıklerı sey sımdık pıknık dıolar dernek etkınlığı dıolar düğünlere bıle zorla gıdeerler
1979 kötükedihüso eğer sen kartladıysan ben ne oldum
aaay bağa bişiler oliooooooo
tamam böcük o zaman sen metanetini koru
babana söyle bunlar beni çok üzüyolar diye
geçsin gitsin
sen de takma kafana
ayrıca abay paşaya söyle
zaten gerginim bişeyleri usulunce yapmaya çalışıyorum
beni lütfen zorlama rica ediyorum de
ben herşeyi yoluna sokcam ama stres altında geriliyorum de
1979 ayyyyyyyyyyyyyyysen kaçlısın kızz
sus çarpmim iki tokat he:mymeka:sulfat alıntı etmışsınde yorumlar nerde :1ninca:
edaaaaaaa canım sıkkın nan gel senı bı dövem rahatlıycam keısn:mymeka:
oooof ooooooffffffffffsize bişi diyeyimmi abim evlenirken; ki 21 yaşında evlendi :mymeka: şimdi; babamın emeklisiyle ev almak istemişlerdi annemler. orayada abim oturucaktı ama tapusu annemin üstüne olacaktı kızın anası nedese beğenirsiniz tapuyu oğlunun üstüne yapıcakmış abimin yani kızının garantisi olurmuş saçmalığa bak benim annemde dururmu.... hanım hanım demiş bnim 2 tane daha çocuğum var yok öyle yağma falan geçmiş zaman unttum artık evlenenli 10 yıl oldu hala o evdeler beş kuruş kira vermiyolar ben şimdi evleniyorum kimsenin elini kıpırdattığı yok valla çalış çalş ele öde ben yemedim sen ye parası
ayyyyyy sen ıskartaya çıkıyosna ben napimbeni de ıskartaya ayırsınlar madem kaydirigubbakcemile (1981)
maşallaaah hayırdır inş. :))
allahtan ben de kasımım da 80 kıyısındayımbukettt ben 84 lüyüm kız ama az daha beklesem 85 li olcakmışım kasım doğumluyumda![]()
oh ohbende 82 liyim
beni saymazsan belkisenağlamaortalamaya vurursak hepimizi 84-85 ölemi acabaCADIARZU
kız iş çoktu koşturmacam vardıeda altan bakıp durma yaz ıkı lafff
kalabalık sayılırız ama ses yok![]()
oy yarın ama gerginim azcıkeda senın nışan yarın :jeyyar: deıl mıcakall
hadı evde kalmadan koca buldun tam zamanında
o yengenleri ama bir şekilde sustur sen deŞenizŞeniz:lepi: öle yapcam baska yolu yok
kıslar merhaba tatil bitti işbaşı yaptım((
bak şimdinıe gergınsın bacı cıcek işi tmm mı baktın mı
elbısen ok zaten
cıkolatada ok tepsın bıle var 925 ayar:roflol: daha nolsun
aneammmmBöcük hayırlısı olsun. Kızlar en kart benim galiba 1976 doğumluyum..
Şeniz1979 kötükedihüso eğer sen kartladıysan ben ne oldum
aaay bağa bişiler oliooooooo
ŞenizBöcük hayırlısı olsun. Kızlar en kart benim galiba 1976 doğumluyum..
:jeyyar: :jeyyar: bak öğren sonra gel bize anlat :roflol:madem yoksunuz gidip biraz cinsellikte takıliim bakim neler olio:icecream: