• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

e benım de 8 gunum var.daha hiç bi akrabam arkadasım arayıp da bi şeye ihtiyacın var mı dıe sormamıştır.
ınsan böle zamanlarda tanıyo çevresındekılerı ne kötü bişi aslında

öyle sinayım dostu düşmanı böle günde anlıosun inanki eşimin kuzeni benim liseden arkadasım çıktı o zamanlar çok muhabbetim yoktu ama düşmanda deildik hani ii anlaşırdık şimdi varya ondan daha çok yanımdaolan yok ablam istanbulda istesede olamıo yanımda Allah razı olsun kuzenimden her anımda yanımda hep yardımcım yanımda bitanem o benim

böcüüm senin durum kötü yaa iki kişi birden aşkına deki bitanem sabır az çok az var birbirimizi yıpratmayalım geçicek bu günler de bol bol sabır dileyin biz 3 seneyi böle geçirdik mafoldumben

kıslarrrrrrrrrrr
herkese merhaba

Allah bugün ettiğiniz duaları boş çevirmesin herkesin kalbindekini versinn inş.
Hayırlı kandiiller

gulayım ölede bız 3 hafta once dedık 28 hazıran dıe sonra askım ıkı kez bıze geldı aıleme abımlere falan dedı tmm dedıler oda aılesıne ddı herkes hazrlıklı askım ona göre işini ayarladı aksam abımlerde benım moralımı bozuyolar ya
bende sabır edıyorum ınan yengemle ablamı tanıdığım ıcın ben zor katlanıyorum ınş bı aksılık cıkmaz
cunku benımkı susar ama bı konustu mu susmaz ahh ahh bı gelse şu gun bıtse öle streskı bugn baktım ıkımızınde sıvılce sayısı artmış sıkıntıdan

aman ben kendi derdime düşmüşüm halammış teyzemmiş vız gelir tırıs gider hiç kimseyi düşünmüyorum şu an en çok düşündüğüm babamdan nasıl ayrılcam o evden nasıl çıkıcam :sinifsinif::1no2:

hayırlı kandiller tatlişleropuyorumnanaktan sinayımm benimde 2 tane öz halam ve onun çocukları nikahıma gelmediler hatta ist oturan halam benim evime bile gelmedi görmeye tatile çıkmış şimdi.hiçbiri umrumda değil. şimdi eylülde kuzenim evlenio bizde ona gitmicez

kısasa kısas he kaydirigubbakcemile3
insan kırılıyo yaa

gulayım ölede bız 3 hafta once dedık 28 hazıran dıe sonra askım ıkı kez bıze geldı aıleme abımlere falan dedı tmm dedıler oda aılesıne ddı herkes hazrlıklı askım ona göre işini ayarladı aksam abımlerde benım moralımı bozuyolar ya
bende sabır edıyorum ınan yengemle ablamı tanıdığım ıcın ben zor katlanıyorum ınş bı aksılık cıkmaz
cunku benımkı susar ama bı konustu mu susmaz ahh ahh bı gelse şu gun bıtse öle streskı bugn baktım ıkımızınde sıvılce sayısı artmış sıkıntıdan

böcüğüm senin yerinde olsam 28 inde geliyorlar derim kimseye fırsat vermem beni seven bu günümde yanımda olur sevmeyenin yolu açık olsun keyfi bilir der konuyu kapatırım bak sonra herkes nasıl planlarını sana göre ayarlıyor gör :oklava:

hadı ya canım benım allah kolaylık versın.
an böle zamanlarda iş düşünemıo ama
zorla çalışmak yok mu en zoru da bu oluyo :(

gözun aydın cnm sanada veda etmemıs yakın desene
RABBIM yardımcın olsun cnm uzulme hallolur bız burda gorduk ne kadr kısa surede neler yapıldığınıŞeniz

[/B]

böcükçüm çok üzüldüm ya ama bencede erteleme sonuçta tamam denilmiş ve ona göre karşı taraf bi hazırlık yapmış şimdi bugün gelmeyin yarın demek olmaz bence hadi yengeni anladımda ablan neden taş koymak istiyoki

sinayıma katılıorum onların dediği olcak die bişi yok sen annenle babanla olayı halletmişsin onlar 3. şahıs oluo bu durumda yaw
kaydirigubbakcemile5
buketim evet kırıcı oluyor. ama babamla eniştem konuşmadığı için eniştemde gamzenin düğününe giderseniz hakkımı helal etmem demiş o yüzden gelemedi halamlar

aferin ona ne güzel demiş böyle devam etsin yakında dostu kalmaz kendi düğününe çağıracak adam arar:oklava:

canım baban ne dio peki hiç sesi çıkmıomu hani pazar akşamı hallolcak falan diodu ya?

böcüğüm senin yerinde olsam 28 inde geliyorlar derim kimseye fırsat vermem beni seven bu günümde yanımda olur sevmeyenin yolu açık olsun keyfi bilir der konuyu kapatırım bak sonra herkes nasıl planlarını sana göre ayarlıyor gör :oklava:

ortak cvp verım kızlar

babam koyde şehıre her saat otobus yok bugun maasını alcak demıs pazar sabahı gelırım annemde baban pazar sabahı orda onlarda ptesı gelsınler baban dınlensın dayılar amcalarla gorusulsun dedı
bende annemle konustum ee tmm kızım ozmn tabı ınsanları işi vardır dedıŞeniz hemen babana derım dedı ve babam bılet alcak bugun ctesı burda olcak benım için
işi bozmaya calısan annem babam deıl ablam yengem ve abımler kılıbık yengemler konsuuyo onlar susuo benımkı dıo ya senın abınlerde iş yok he kızma ama dıo sonra ben uzuluyom bısey dıyemıyom bana sen ezılıyorsun farkında deılsın dıo ses cıkar az
bız bırbırımızı cok sevıyoruz karar verdık bıttı dıo bende tmm dıom
aksam abıme gttık yengem babam cuma ctesı gelıyo onlarda ptesı gelsın :1shok:ben dedım onlar pzar gelcek dıe babamda benım ıcn bıgun önce gelıyo hemen abım benım macım var ptesı ben pzar dedıkce onlar ptesı dedı
ve benım tarafımda olan kucuk yengemde olmaz ptesı gelsınler dayın abın olmadan dıo
bende dedım valla ben dedım gelen gelır gelmeyen gıder maç eder keyfı bılr ama hala korkuyom
düşünün ya bızım ortak ark facede bızm kendı formumuzda bızm adımıza topıc actı gırıp cvp yazamıyom
benımkı ıcın ... deplasmanda bu pazar dıo ama ben bısey dıyemedımmafoldumben

saol böcüüm.ınsallah sen de işlerini yoluna koyarsın.e bişi soracaım sevgilinin aılesı babanı arayıp da bız 28 ınde gelelım falan demedıler mı .
sonucta bu senın hayatın.ve mühim bi olay.herkes kendını sana göre ayarlamalı di mi ama.

[/B]

böcükçüm çok üzüldüm ya ama bencede erteleme sonuçta tamam denilmiş ve ona göre karşı taraf bi hazırlık yapmış şimdi bugün gelmeyin yarın demek olmaz bence hadi yengeni anladımda ablan neden taş koymak istiyoki

sadece dua edıyorum benımkıde dıo bugun kaldın hep dua etcem abdest alım bıseyler edım kabul olsun artık yanmda ol dıo
ya ben ablamı anlamış deılım he
ogun benımkıne dıokı ne acelen var bekle zaten gezıp tozuyonus dusun bunu benım ablam dıo benımkı:1shok: allah bılır ıcınden bı abla kızkardesın bı erkekle cıddı adım atmasını deılgezıp tozmasını ıstıyo demıstır belkıde
sonrada bız bı yere gdııyoruz hemen annemı babamı arayıp kızın onunla gezıo dıo
:mymeka::mymeka: ahh ahh ben daha bısey demıyom

benimde 2 tane halam 2 tane amcam var hiçbiri ortalıkta yoklar boşverin kızlar ya

saol böcüüm.ınsallah sen de işlerini yoluna koyarsın.e bişi soracaım sevgilinin aılesı babanı arayıp da bız 28 ınde gelelım falan demedıler mı .
sonucta bu senın hayatın.ve mühim bi olay.herkes kendını sana göre ayarlamalı di mi ama.

onun aılesı aramadı ben aılemın telını vermedım babam bu konuları telde konusmayı sevmez ve oldukca sert gorunur sonra kalpler krılmasın dıe
ben babama durumu anlattım ok dedı sorun ablam ve yengem cok korkuyom o gun ters bsey dıycekler dıe benımkı susmaz konusur ona dıom sakın konusma dıo ben susarım yutarım lafı ama aılemın sakın ustune gelmesın dıo
ben babamdan annemden emınımde ayy ne bılem yaa ınş gecer bu gunlerımız:Saruboceq:

Back